DIGG

David Guetta – Gettin' Over You (Featuring Fergie & LMFAO)

snart ska jag till lou och börja förfesta lite. sen blir det till att slå klackarna i taket, för det har jag lovat DJfilip. fast jag skiter nog i klackarna idag..vi ses i dimman vänner!


juste!

jag kom på en rätt kul grej som hände förut. när jag har sovit riktigt hårt så kan jag gärna bli lite förvirrad när jag vaknar. så idag när jag hade sovit middag (givetvis jättehårt) så fick jag för mig att jag hade sovit jättelänge så att det var kväll. så jag sprang upp till mamma och började yra och var nästan gråtfärdig innan mamma berättade att jag max hade sovit en 40 minuter och att det var lugnt.

skönt att få skratta lite åt sig själv ibland.

pooop.



vi har så sjukt mycket att prata om...

hörrni

eftersom jag är så sjukt insnöad på horoskop tänker jag berätta för er att nu är min deppiga period slut. så hassini, benjamin och alla andra lejon där ute. nu taggar vi till igen!

jag kan engelskan bättre nu med. fint det. dessutom har jag provat min longboard och den gick väldigt bra. smilla fick sig ett åk hon med. (jobbigt bara att brädan var längre än henne)



men nu ska jag äga sönder på glosorna och mysa. åh vad jag är kramsugen.

håltimma

jag har väldig mycket håltimma. 9-13.40. dom som är smarta åker hem och sover eller tar vara på tiden genom att plugga. jag gillar mer att terrorisera louise lektion och ta bilder på mig själv.



tror jag har lyckats at få med mig lou på lite nacho på stan. mumsfillibabba!

lycka KAN köpas för pengar



DEN ÄR MIN!

jag ska inte gå och lägga mig innan jag kan engelskan. det kommer vara sjukt tråkigt och jag kommer vara på väg att somna flera gånger. men det med ett leende på läpparna. för nu är den min och jag kan inte vänta förän det blir torrt ute.

men ska jag få gå och lägga mig borde jag börja nu. ska väl lyssna på johnossi med. louise sa att jag var tvungen.

PUSS!

ps. en dag som denna får en unna sig de sista chokladrutorna.

pappa kom heeeem, för jag längtar efter dig!

min pappa sa att han skulle komma hem ikväll. jag börjar bli orolig när han inte snarkar där nere i soffan.

summerbreeze





If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow

SM i läxläsning

hade det funnits SM i läxläsning hade jag nog kommit sist. jag glömmer böcker, hittar på annat och inbillar mig att jag är hungrig så jag får ta rast och gå ner till köket.

ser inte riktigt ljuset i tunneln här faktiskt. hade 14% rätt på glosorna när jag övade precis. tungt.

annars tycker jag att detta är en tråkig blogg. vad händer för kul liksom? absolut inget. och vi är inga fläshiga girls som gillar att visa vad vi har på oss dag ut och dag in.

jo en sak är roligt. det är fan att det florerar en love-life stämning runt om i hålan. allt är så sjukt galet och fantastikt precis hela tiden. jag ska vara en bitterfitta och berätta att man max kan vara så spirande lycklig 3 månader i sträck. så där fick ni för det! jag kommer vara lyckligast i sommar. sådeså.



jag vill dansa i dimman

det är måndag och jag är redan festsugen. jag är sinnes taggad till fredag. tror jag tar med mig lou och drar till kusten. då smällere.

annars osar min chokladkaka fina aromer till min näsa och jag tar mig en extra funderare om morsans filmjöksbröd verkligen lockar mer...

jag vill gärna ha en kamera nununu! kommer dock få vänta minst 94 dagar till. lika många dagar är det tills jag fyller år. forever being oarton! fast o andra sidan är det bara 30 dagar kvar i skolan, varav några av dom knappt räknas.

det här är fint må jag säga!


att frossa

fan vad jag älskar choklad. sitter och trycker i mig en hel kaka i min ensamhet. ska snart ner och hämta lite mjölk med. mitt nyttiga liv börjar inte än. åååh den smälter så gott i munnen. länge leve socker och bilringar!


att köpa röda skor

idag har jag bara varit ledig. helt ledig. då blev det till att åka med mamma och pappa till jönköping. det resulterade till ett par röda skor och ett besök på max. har nog aldrig varit så onyttig som jag varit denna veckan. nästa vecka ska jag kompensera. köpte massor av nyttiga saker i affären. i horoskopet stod det att veckans värsta skulle vara sötsuget. jag gillar fibrer och proteiner, jag gillar det!!! måste i alla fall intala mig det.

'

shoooop.

pincess



ja vad gör man inte för jobbet när det är ansiktsmålardag. fast dom flesta tyckte det såg dumt ut. jag är la en söt prinsessa eller?

vad ska ni göra ikväll? jag funderar på att hoppa studsmatta ute på landet. kanske jag får se lite kossor om jag har tur. (ryktas om att det finns en del där ute...)

vi ska på fääääst

idag ska jag och frugan på en hemmafest. dom sa att tidigast hemgång är vid 4. jag är sugen på dans och fylla i alla fall. får se vad det här leder.



trevlig helg sug och svälj.


dräggeltime

okej. alla som såg x-games i förrgår vet att halldor helgason var hur grym som helst, men jag har nog hittat killen i mitt liv. mikkel bang! GOD DAMN IT!




jag kan inte sluta titta. nästan värre än idisens förälskelse i robert pattinson, lätt!

Veckans Babe!



Valet var erat och killen på bilden fick flest röster. mina damer och herrar. jag talar givetvis om Carl Larsson!

Skulle det finnas medaljer för snällhet skulle han kamma hem dom alla. för finare kílle får man leta efter. med sina käcka vitsar och omtänksamhet platsar han verkligen till denna veckans babe. bra jobbat läsare!

när vi frågade honom hur han kände och vad han skulle göra nu när han blivit VB svarade han att han var väldigt glad och skulle försöka ta in det och glädjas av det så gott han kunde.

vi på hejatjejer hade väl hoppats på en segerdans i bibblo, men vi diggar dig ändå. Grattis!

l


min nya idol

jag har fått en ny idol. han heter Jonas Helgesson och är författare. imorse när jag tittade lite på tv såg jag av en slump honom när han berättde om sina böcker. han har skrivit "grabben i kuvösen bredvid" och "ett cp-bra liv". dessutom är han cp-skadad själv. ingen trodde att han någonsin skulle klara av att göra något själv, men med hjälp av fantastiska föräldrar som stöttat honom håller han till och med föreläsningar idag. hur ballt är inte det?

han är en sån människa som får andra männsikor att må bra och inse bra saker. blir man inte inspirerad av honom vet jag inte vad man ska ta till.

shit vad jag skulle vilja känna honom.


men hallå?

det kan ju inte snöa nuu?

jag har lite mindre beslutsångest nu, fast så kom jag på att jag glömt att plugga på psykolgin som vi har prov på imorn med. weeey bra jöllan!



bjussar i alla fall på ngt fint. njut mina vänner.

beslutsångest.

shit känns som jag verkligen står inför valet här alltså. har fått ett erbjudande om ett jobb. bara att det är hela sommaren och i falköping. har aldrig i hela mitt liv varit i falköping hela sommaren. hur ska det gå? kommer iof tjäna snuskigt mycket pengar + att jag kommer ifrån donken = guld. jag blir dragen i varsin arm och det är jobbigt. behöver hjälp!!!


fixarjöllan

idag har jag varit hemma från skolan och utnyttjat våran tv maximalt. har jobbat stenhårt på att bli frisk förtår ni. och jag känner mig bättre. måste varit den smarriga cornflakesfisken jag fick hos syrran förut. så nu fick jag ett av mina fixarryck.

ska:
- hitta en dunderbra present till mamma som fyller 60.
- dra ihop ett vettigt gäng som vill hänga med och bada imorn på friluftsdagen.
- fixa med en grej till bloggen.

sen har jag egentligen massa plugg med, men eftersom det blir sovmorgon imorn känns det inte så akut. inte än i alla fall.


Musica

Nikola-My aim is you
Patrick Park-Something pretty
The Kelly Family-Fell in love with an alien
Bruce S-The River
Switchfoot-The Blues
Sting-Fields of gold
Markus Krunegård-Stjärnfallet
Markus Krunegård-Barn från rödastan
Markus Krunegård-Prinsessan av Peking
Aerosmith-I don't want to miss a thing
Tina Turner-What's love got to do with it
Tracy Chapman-For my lover
Tracy Chapman-Hold you
U2-One
Wyclef Jean-Million voices
Big Star-Thirteen
Coldplay-Swallowed in the sea
David Gray-Sail away
Fleet Foxes-Mykonos
Fleet Foxes-Silver Dagger
Fleet Foxes-Oliwer James
Hellström-Rock n roll blåa ögon
Mazzy Star-Flowers in December
Oasis/Ryan Adams-Wonderwall
Stone Sour-Bother
Stone Sour-Zzyzx Rd.




live från snortown

nu har förkylningen utvecklats ännu lite mer. snooooor! så jävla gött. älskar att allt rinner.

funderar på att ha en riktigt sjukisdag imorgon och be morsan om donkenglass när hon kommer hem. bara vattnas i munnen när jag tänker på glass i min hals.

trots att jag är sjuk för fösta gången på sjukt länge så känner jag mig inte bitter. på sistone känns det lite som att livet har fått lite fart igen. nya möjligheter, pirr i magen och saker som ska hända.

kan knappt berga mig tills det snart är sommar!



snodd från filip. hans mamma kan vara den goaste mamman ever som ger bort sånna skyltar.

FILMTIPS


bara för att

känner väl att närvaron har varit sådär. har inget vettigt heller att skriva. skriver för skrivandets skull. det rinner lika mycket i ögonen och halsen ömmar fortfarande så det är la som vanligt.

igår blev det en spontan utgång som ändå blev roligt. kan ha dansat mest i världen med en neger som knappt kunde svenska. dog typ. mycket konstigt/roligt som hände igår, men det orkar jag inte ta här.



enda och snyggaste bilden sen igår. god bless mobilkamera!


ps. håll ut, veckans babe är på G!

en obehaglig distans, en konsting känsla nånstans

idag älgar jag lika mycket som en kille som tagit ett par stora steg in i puberteten. halsen känns som ett rivjärn och det blev ju inte bättre av att jag skulle jobba idag heller. roligt när folk inte hörde vad jag sa. fast lite roliga saker har hänt idag ändå. det är hemligt än, men det blir riktigt bra om jag har tur.

nu ska jag pyssla med min tygfärg. lovar att visa om det blir bra.



hojj


FILMTIPS

Het het het skulle jag kalla. Mord, sex och snygga skådespelare. Jävligt bra film!


Tina says

Är inte Gökboet en porrfilm?

=   ?


Bästa vän

"Mina problem har varit många.
Men mest av allt, detta är det bästa:
Att ha en vän som du.
I svåra tider vänner säger,
"Fråga bara, jag finns här för dig".
Men du väntar inte på att jag frågar,
Du bara gör det!
Och jag kan inte tänka på något bättre
att vara en vän,
och ha en vän som du"

”En vän är någon som vet allt om dig och ändå tycker om dig” - Jag tycker det passar in så bra på oss två. Dömmer aldrig, pushar alltid.



lövely friday

Idag har jag ökört så inni och det har gått jäääävligt bra. Nu blir det taco och spelkväll med lite härliga grabbar och töser. Känns rätt gött just nu. Bra start på helg!


trots

jag trotsar att jag fryser, jag trotsar att min hals känns som ett rivjärn och jag skiter i risken att jag skulle kunna  hosta feta loskor i ansiktet på någon ikväll. deras fel om de vill umgås med mig.

annars tog jag mig ut lite i det vackra vårvädret förut. mötte upp mamma och köpte två roliga saker. en såpbubbelmaskin och klädfärg. så nu ska här bubblas och pysslas!


jag är suuuker

eftersom mitt hövve fortfarande är ostabilt tog jag det tunga beslutet att strunta i skolan idag. verkligen ett skitjobbigt beslut...

så kommer man fram till att det finns en anledning till att man går i skolan och inte tittar på tv på dagarna. för det finns typ 4 olika saker att välja på. och allt är lika dåligt.

- barnprogram
- gamla skitsåpor (och xena krigarprinsessan givetvis)
- tv-shop
- hysteriska tjejer som leder ordleksprogram (enda gången det var roligt var när en spydde...)

funderar på att ta fram solstolen, vira in mig i ett täcke och götta mig i solen istället. ja. så får det nog bli.

vad gör man när det kul tar slut?

jag har ont i hela kroppen. och det mina vänner är inte ofta jag har. känns lite som att huvudet ska tippa över och slå i backen om jag inte håller det rakt. är väldigt glad att det finns snask i alla fall. snask och louise är fan livet. det är som att man kommer in i en trygg bubbla med henne. eftersom jag älskar bubblor är hon bäst.


in the sun


longboarding

eftersom vädret har varit lysande idag bestämde sig emelie, jag och john oss för att åka lite longboard. köpte glass, åt jordgubbar och stekte i solen. tror jag har fått i alla fall några nya fräknar nu.

har lite smått ångest över att jag bara sket i att träna idag. orkar inte. mamma står på min sida i alla fall. hon tror att jag ska gå in i väggen snart.


kan jag be och få en sånhär? tack.

sådeså

Fantasi är viktigare än kunskap

/albert einstein

hej tisdag



jag har redan tränat, solen skiner på en klarblå himmel och jag har bara två lektioner i skolan idag. life is good sometimes.

up in the air

dagen har varit packad till fullo. (som alla andra av mina kaosartade dagar) skola, matmåndag hos lou, körskolan och träna. nu tänkte jag bara njuta av sista avsnittet av solsidan och boston tea party. har väl lite psykologi med jag tänkte kolla över. ska i alla fall gå och lägga mig tidigt så det blir imorgon snabbt. har inte bestämt mig än om ni ska få veta vad som händer då. vi får se. 



buu & godnatt!


brills

Hade verkligen en underbar söndag, kunde inte blivit bättre. Idag hade jag bara en lektion så chillar stadigt. Njuter av solen ute i trädgården.

Det som gäller idag är:
Utvecklingssamtal
Plugga samhällsprov
Teorikurs
Träna

Ska jag väl klara galant va?




Schaaas Ove

"Jag ska bajsa"
"Vill du hitta på något?
Ja Gärna... NOOOOOOOT"
"Schaas ove, SCHAAAAS!


sunshine

idag har jag haft en underbar dag ute i solen med min bästa vän. har även åkt min andra longboardtur. har hittat en ny som jag vill ha jättemycket. vi får se hur det blir är lönen kommer. tog massa våriga bilder med, därav bild/film bomben här. filmen blev la lite fail när inte bilden hänger med riktigt, men är man inte så skillad äre inte mycket att göra åt et.

jag hoppas nästa vecka blir lika fin, om inte finare. det är bra nu ska ni veta. typ allt faktiskt.



bamsekramisar

LOVE LIFE

Så snygga i våra brillor ;)



Mon désir est comme personne n'a eu

"Kraft jag går på kraft
Kraft är allt jag nånsin har haft
Ge mer, energi är mitt liv
Ge upp, att ge upp är vackert och tufft
Min längtan är sån som ingen har haft"

trender är en tillflyktsort för fantasilösa



nu måste jag duscha. har smörigt hår, luktar våffelos. är mer sugen på att lukta blommor och fräscht. ikväll vet jag inte vad som händer. känns otroligt skönt att för första gången på väldigt länge inte vara uppbokad. har nog varit lite för mycket det sista. en vis person sa till mig att man måste stanna upp och ta in nuet lite. tror det är precis vad jag ska göra idag.

julie

don't understand

jag förstår inte att jag ens orkar hålla uppe ögonen. jobbet var kul idag, för en gång skull. och trevligt umgänge skadar heller aldrig. tror att om man har kul orkar man göra precis hur mycket som helst. nu ska jag krypa ner i sängen för en sa la upp i ottan som vanligt.

puss på er fina!

en himla massa ps. till C: det är ju jaaaag som håller ananasen!!!???


ps...

ville bara påminna louise om att hon är så sinnessjukt bra! jag blir glad i hela kroppen när jag tänker på henne idag. ville bara att ni skulle veta att jag har världens bästa vän. och nej inte lesbiskt pirr, men superduperbästispirr.

så nu vet ni det!


nöjd

gjorde mitt första bodypump-pass idag och får jag inte träningsvärk av det här imorgon är jag fan imun mot träningsvärk för all framtid. jag skakar seriöst i armarna...

annars ska jag dra med mig morsan ner till terrasen och äta tacos, övertalat henne bra ska ni veta. annars blir det en lugn kväll för första gången på länge med jobb. känns skönt ändå. imorgon är det sista dagen på trandansen med. guud så gött.

ps. jag är så jävla nöjd med allt. och lyssnar man på wingman samtidigt bli man ännu mer nöjd.

PUSS


psykologi

för inte så lång stund sen hade jag min första psykologilekton. jag älskade läraren direkt. speciellt när hon sa att det inte bara räcker med teoretiska kunskaper för att vara intelligent. HA! in your face alla plugghästar och no-lifers som ger oss dödliga dåligt plugg-samvete. dessutom gillar hon när folk säger vad dom tycker och argumenterar. har jag kommit till skolhimlen nu?



jagkanfaktisktocksåsesådärsmartut.


No direction home

Såg en grym dokumentär om Bob Dylan idag, No Direction Home. Fan vad bra. Ni som gillar kungen MÅSTE se den. Tänkte klicka hem den och Woodstock-dokumentären ryker nog med den med. Fan vad jag borde levt på 60-70-80 talet alltså. Karin, ska vi uppfinna en tidmaskin?

alla får ligga



har gjort något som är helt olikt mig. börjat lyssna på en bok. har aldrig lyssnat på en ljudbok förut. dessutom är det mer lou's grej det där med böcker. men nu kan jag proudly present alla får ligga. har hunnit lyssna de 14 första kapitlen och är hooked. skrattar och hummar instämmande om vartannat. 170 tips om hur man lättare får ligga. det låter väl inte fy skam? och skulle det vara så att man inte får ligga lovar dom en rolig väg dit i alla fall. så läs den!

lika som bär 1

för er som har sett twilight och vet vem sångaren i bodies without organs är, kan ni berätta för mig vem som är vem?



trodde seriöst det var samma person första gången jag såg filmen. tänk på det nästa gång ni. /tjejen med livet.

you can call me våffelmaster



påminn mig om att jag inte ska äta våfflor på ett halvår. inte korv med bröd heller. känns väldigt skönt att jag bara ska stå en halvdag till i våffeloset. fast det klart. vill ni ha en klass som kirrar finfint fik ställer vi gärna upp. cashflow mina vänner, cashflow!

ps. hur fan kan man intressera sig för några sketna, fula och tråkiga tranor? vad har folk för liv? speciellt danskar. skadade människor...

Sahara Hotnights-Japanese Boy


haha woops

känns ändå väldigt skönt att min vännina håller ställningarna när en annan sliter och har sig. idag har jag hunnit med att gå i skolan, få en überpedagogisk utskällning över något jag inte ens gjort, solat, gymmat och jobbat. shit, har nog inte ens hunnit skita när jag tänker efter. ska nog krypa till sängs nu för imorgon ska jag sälja våfflor hela dagen lång. med världens bästa ida som tur är.




nighty!

Påskafton







Musik i rutan




Fame


Michael Jackson medley


MJ


Kunde sin grej..
 
 

VAD SER DU?



Kan du se att det finns tre ansikten?

En gumma
En gubbe
En tjej

Vem/Vilka ser du?

mission



idag vill jag vara glad. ge folk ett leende på läpparna och kanske lite fjärilar i magen. GO onsdag GO!

idag är jag inte på topp, men det är okej.

idag är jag arg på egoistiska och dumma människor, matteboken och obehagliga finnar. framförallt matteboken tror jag. blir så arg att jag kokar när jag tänker på den faktiskt. jag känner mig osmartast i världen med. det kan ju inte vara bra för egot?



annars har jag ångest för att jag käkat upp nästan ett helt lager ur paradisasken där nere och för att jag egentligen borde plugga mer till matteprovet imorn. fast så tänker jag, jag gör mitt bästa och kan inte göra mer. då känns det lite bättre igen.

rätt bra schema

Jag.är.så.jävla.glad! Anledningen är mitt nya schema jag kommer ha nu resten av vårterminen. Har varit lite orolig för vilken kurs man skulle välja nu kommande period för fanns verkligen ingenting som intresserade mig. Räddningen blev att jag inte behövde välja något inviduellt val nu för har redan tillräckligt med poäng.

Så nu njuter jag av 13 lektioner i veckan, två sovmornar och det bästa = endast en 50minuters lektion på måndagar vilket betyder att jag har typ långhelg hela tiden.

Bara för att jag är så glad ska jag faktiskt plugga jävel till turismprov imorgon. Puss på er!


sleepyhead

idag är jag så himla sömnig. jag och min bror var och köpte ljudböcker till daddy i efterskottspresent annars har jag bara ätit plankstek och glass med familjen och halvsovit i soffan. det är mysigt ändå. fast måste plugga matte. så okul inlägg, men jag vill bara berätta att jag lever.

Veckans Babe!




Veckans babe är Viktor Axelsson! Ni vet den super smarriga killen i linas kvällsbok? jaaa kanske en aning insnöad på den filmen, men jag hade lätt gett min högra hand för honom asså. hans fiina lockiga hår, bruna ögon och underbara läppar. han är the kooks genom skogsmulle. alltså alldeles, alldeles helylle, fast på ett bra sätt. 

stalker som jag är har jag försökt hitta han på fäjjan i en halvtimma, men utan framgång tyvärr. jag får väl nöja mig med google. 


söndagsmys

erica kom och väckte mig vid en halv 8 och så gjorde vi toast, åt ananas och tittade på linas kvällsbok. vet inte hur många gånger jag och hon har sett på den tillsammans men vi skrattar sköen lika mycket varje gång, åt samma gamla utslitna skämt. en perfekt söndagskväll men en väldigt fin vän.


jag är slut

efter typ den intensivaste helgen på länge är jag precis död och kommer fortsätta att uppdatera dåligt tills jag sovit ikapp lite. tack alla för igår, ni är fina.

ensam

jag hatar verkligen att vara ensam hemma. det står en tom säng och väntar på mig och det finns inte ens en mamma som säger godnatt. det knakar högt i väggarna och jag vill bara somna i en stor famn. jag har blivit dålig på att vara ensam. det är nog en dålig sak. för ibland blåser det lite kallt. slumber party anyone?


Krunegård-Ingenting är vettigt 03:30



"Dina ögonen sa någonting som jag alltid velat höra
Kom igen, med dig vill ja se framtiden"


Musica

Waylon Jennings & Johnny Cash-Highwayman
Tracy Chapman-For My Lover
Johnny Cash-Girl From The North Country [with Bob Dylan]
Bob Dylan-You Belong To Me
Bob Dylan-Ring Them Bells [Live]
Bob Dylan-Most of the Time
Bob Dylan-Mississippi
Bob Dylan-If you see her say hello
Bob Dylan-Cross the Green Mountain [From Gods and Generals]
Bob Dylan-Born in Time







Veckans Babe!



haa! veckans babe blir Hampus Lindh! trots att han endast firar sin 16:onde födelsedag idag platsar han ändå som en av killarna på listan. han är lammkött när det är som bäst. dessutom fyller han ju år idag. dubbelgrattis!

 (förlåt louise, var tvungen. skiter i att det är din kusse haha)

flötigare hår får man leta efter

det är bevisa mitt hår klarar inte spray för 5 öre. det blir sanslöst flötigt och tovigt. rena rama mardrömmen dagen efter. dessutom måste jag göra påskfint här hemma och städa på rummet tills imorn. jag vill bara fortsätta titta på mina gamla filmer egentligen. imorse blev det dirty dancing. den som inte blir sugen av den filmen måste ha något seriöst fel. jag vill också ha en kille som lyfter mig högt över huvudet. med eller utan flötigt hår.



ps. jag tror iof att louise hade flötigare hår igår när vi vaknade hahah, shit, förlåt.

eeeh?

det kryper i hela kroppen på mig. är tung i huvudet, men ändå så taggad. what to do liksom?

marken

nu ska jag på den årliga marknaden med erica. känner mig nostalgisk i hela kroppen. ska köpa goda karameller med.



puss

Flugornas herre

Nu ska jag utsätta mig för något ytterst obehagligt. Jag har gått med på att se Flugornas Herre med Julia för den har hon aldrig sett. Vet inte riktigt vad jag ger mig in på, kan vara den värsta filmen jag sett. Mådde skit efter. Nu återstår det att se hur vi mår efter detta. Jag ser den nu, men det blir fan sista gången.


RSS 2.0