MONDAY

Vad ska man säga. Jag har sagt upp mig från jobbet här i Sverige, jag har kört ett asgött pass på gymmet. Ligger här med massa ny bra musik. Jag är rött nöjd. God måndag på er!
 
 

Linköpingsreunion på tredje lång

Lördagen var grym. Hela helgen bjöd ju på fin höst och sol och jag älskade varje sekund. Under lördagen tog jag mig en riktigt långpromenad som avslutades uppe på Ramberget där jag satt i solnedgången och lyssnade på bra musik. Dagen innan hade jag varit i Varberg och härjat.
 
På kvällen tog jag mig och sambo Karin till Toscana för att äta italienskt, vilken underbar restaurang. Efter några goda glas vin, en underbar Diavola-pizza & en läcker chokladmousse-dessert var jag fullproppad i magen och redo för förfest på tredje lång med bra människor från Linköping och Göteborg. Resten av kvällen spenderades på Pustervik med Niklas med souldans och kvällen blev grym om man säger så. 
 

Icona Pop

I torsdags kom lite fina Falköpingbrudar till mig och festade. Jag, Niko & Mallan fixade oss här hemma, drack lite vin.. för att fortsätta till mysiga stället Viktoria för en god bit mat och en drink. Där mötte resten av gänget upp oss och vi gick till Park Lane där Icona Pop väntade. Fram tills detta var allt på det fina. Men resten, njae. Icona Pop kändes B på något sätt, tyvärr.
 
 

Oslo & kontrakt påskrivet

Förra måndagen var jag i Oslo och skrev på kontrakt för att jobba som senterledare för Pölsesnacks i år igen, GRYMT! Jag kommer vara den den bästa ledaren världen har skådat ;) Det var en riktig kortvisit men även det lilla kan man njuta av. 
 
 

Vad hände här?


Ge mig

 

NITRO 2.0

Vi gjorde det iår, igen. Succe är ordet. 
 
Först kom Jullan till mig så stack vi in till stan & hon köpte en döläcker keps. Sen ville vi äta och vi var verkligen sugen på en riktig burgare så vi gör som alla svennar från småstäder gör: väljer Hardrock Café. 
 
På kvällen började vi ensamma, jag & Julia.Det blev en hel del roliga videor och massa nostalgi-musik. Humöret var på topp. Planerna för kvällen var Valand där det varit premiär och visats en snowboardfilm, så festen skulle fortsätta hela natten. Vet inte hur man ska förklara kvällen. Det som behövs för en lyckad NITRO kväll är för det första konstelationen jag, Julia & Patricia. Det ska vara väldigt impulsivt och bestämmas samma dag, helst på kvällen. För det andra är det att Patricia ska vara grymt sugen på shots och hetsa alla att ta mer. Jag ska försvinna en liten stund och hittas på scen/vid DJ'n. 
 
Vi orkade inte den långa kön för att komma in som vi såg framför oss. Jag säger "Brudar jag fixar detta". Går fram till vakten, hittar på en historia om att vi är från Island och att min kille är snowboardproffs och att vi måste komma in och det är VIKTIGT. Han kollar på mig med allvarsam blick och frågar vart mina vänner är. Jag vinkar på dom, väser i deras öron "prata dålig enkelska, han tror vi är från Island". Vi visar våra svenska leg, kommer in och resten är historia.
 
 
 

Hej


Hänt i veckan

Ännu en superdupervecka. Livet känns rätt gött. KIND OF GOOD.
 
I tisdags hängde jag med Karin och hennes sköna jobbarkompis Tia till Kings Head på Andralång. Planer om mingeloppis. Prat om Argentina. Skvaller vad som sker på Stena-båten. 
 
Öl med Kaka & Becca.
 
Fredagsmys till tusen med min bästa sambo Karin.
Så fin!

Livet på gården del 1

 

Livet på gården del 2

 

Jonas vill vara anonym

 

Tuta och kör

 

Jag dödar pepsi light

 

det kunde man ge sig fan på att det var en stockholmare

 

Pretty much everywhere

 

babies

 

por favooor

 

Såååå söt

 

Mumford & Sons-The Boxer Live

 

Asaf Avidanin

 

The Lumineers


Hello


FEST RYMTEMA

Igår ställde kollektiv Lilla Bällskärsgatan till med fest. Och snyggt vare. Massa rymdfreaks överallt. Det var som en bra fortsättning på förra gången. Skönt folk, god dricka, stämningen, musiken... Jag gick med i ett dumt vad att äta typ den sjätte starkaste chilin i världen. OOOOOOOOOO vad det BRANN i min munn. Tårarna rann och rann och rann. Jag fick trycka i mig knäckebröd. Det sluta med att jag hade nuddat med mitt finger vid näsan så det var ett helvete. Jag tryckte upp tandkräm, turkisk yoghurt och allt vad det var i näsan. Men vilken känsla. När det gick över. Man kände att man levde. Men, aldrig mer så stark chili. Grym kväll!
 
 

SUPERVECKA

Jag har haft en vecka fylld med kärlek. I tisdags hade jag en mysig eftermiddag/kväll med Pattie på Fröken Olsson. Vi kikade också in hennes & Charlies nya lya som är hur nice som helst. Hur mysig och fin som helst. I onsdags mötte jag upp Susanne som jag inte träffat sen januari, sjuukt länge. Det är sjukt hur vi inte kan ha setts. Den människan. Vi spenderade fem timmar på Viktoria i Vasa och hade det vansinnigt roligt. I torsdags åt jag med mina sköna arbetarkompisar. Jag slog till på entrecote... mm godaste. Avslutade torsdagen med flöt och mys hemma hos mig med Susanne. Vardagslyx så inni. 
 
Susanne på Victoria!
 
Lovely GBG
 
Kristin & Cissi
 
Susanne! Underbara människa 

friends

 

RSS 2.0