sanningen är den...

att "det är ju inte lätt för dom stackarna, förstår du väl". ett ganska så lyckat citat från fröken ragnarsson när vi pratade om hur killarna gör det gött för oss tjejer. fanns så mycket sympati för killsidan där, att det är inte så konstigt att dom är kassa när det finns så mycket att välja på där nere... lyckligtvis kom vi fram till att det ändå finns ganska många där ute som kan sin sak och det ska dom bannemej ha cred för.

/sexgalna, ensama och sugna tjejer.

.


schteeek

nu ska jag (försenad som alltid, tidsoptimisten nr 1!) till lou så ska vi till stan och kika lite, göra lite halvhemliga saker sådär. sen blire jobb på kaffekoppen och senare chillfest med brudar. ska steka en del i solen också med ett par av mina raffigaste brillor.



peace out!

Allt för min syster-heartbreaking


I mina bästa dar!

Ikväll har det lipats det ikapp med Siljebäck, Rundlöf, syster & SkövdeSofia till Allt för min syster (Skitbra film, se den). Rebecca skyller ifrån sig med den klassiska "Jag har fått något i ögat" Haha, dåligare har jag aldrig hört.

Frida & Ida kom och joinade så drog vi efter upp till donken och chilla lite. Eller chilla och chilla, vi skratta så glassen flög ur käftarna på oss. Finns inget bättre än att umgås med sina fina tjejvänner!





saltön



okej jag erkänner. jag är barnsligt förälskad i saltön. helt underbart är det. ville nästan börja gråta när det var sista avsnittet idag. miljön, karaktärerna och allt är bara så mysigt! jag och mamma sitter verkligen bänkade på måndagarna. hoppas, hoppas på mer avsnitt om ett tag!


pust

jag är precis genomsvett, har boxats och sparkat i luften i en timma med mina nya träningskläder. låter skitfånigt, men det är fan hur roligt som helst. så nu ska jag äta massa mat och götta mig i soffan framför saltön & boston tea party. okej, först ska jag ställa mig i duschen deklart.

god bless sovmornar!

jag minns inte när jag sov ut såhär länge. vaknade 12 prick idag. gudomligt!

ska till skövde och införskaffa mig lite träningsgrejer med, blir nog bra när mamma ska med. fast jag orkar inte att det ska spöregna ute hela tiden...

aja. nu är det lov i alla fall och jag är på sjukt bra humör!


pretty woman



erica tittade på när jag städade upp på rummet och sedan gjorde vi fruktsallad med glass och tittade på pretty woman. förövrigt min mammas bästa film och jag kan inte annat än att hålla med na. richard är 2 die 4 när han kommer och hämtar henne i slutet och jag är nära till gråten. KÄRLEK ÄGER!

innan jag ska nana i min nybäddade säng (heaven) ska jag skicka iväg några slängpussar till en speciell person. åh jag bara spritter i kroppen efter den här kvällen asså.

vadminaögonser...



snacka om ångest. jag vill städa, jag orkar inte städa. borde städa, vill hänga med erica. shit vad snuskig jag är!

Veckans Babe!



bam, bam, bam, baaaam!

veckans babe är alltså carl jonsson!

han kan nog vara den charmigaste killen som går och lurar i skolans mediakorridorer. hans fina leende och mysiga ögon får vilken tjej som helst att tappa hakan. så keep up your good work, så vi kan få fortsätta att dräggla den lilla skoltid som är kvar...

dancing the whole way home



jag är så himla lycklig. längesedan jag verkligen kunde säga att jag var det, men det är jag. går ju alltid upp och ner det klart, men det finns så många fina människor som är i min omgivning. världens bästa vänner. saker att se fram emot. det är vår, snart sommar. det är påsklov och jag vill lyssna på hög musik på konsterter utomhus. jag vill pussas och kramas. jag vill ha totala skrattanfall, festa, dansa och sjunga mig hes. i wanna be forever young. insåg att jag har det så fruktansvärt bra nu. vill inte bli äldre. okej, kanske 18 då, men sen är det stopp.

en himla bamsekram till alla fina människor där ute. nu ska jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna. åh vad ja vill smitta av mig till er där ute! 

PUSS!

ps. missa inte veckans babe imorn! ;)

gårdagen



jag måste vara mästare på att studsa upp och vara görpigg till jobbet när jag är bakis asså. gårdagen var riktigt roligt, även fast jag inte vann. borde gjort det ju. ville sköen aldrig sluta dansa heller, den känslan är ball.

prom queen



ikv ska jag gå all in på ett sätt ni inte är vana att se mig. jag ska vinna, har fan kämpat hela eftermiddagen för den däringa femhundringen till pris. så jag avslutar väl med ett litet lätt citat. må bästa utklädnad vinna!

PUSS BÄSTA BLOGGLÄSARE!

ps. frågan är hur fan jag ska hinna skita, duscha, sminka mig och fixa håret på en timma...

dagens skolmat



haha kvalitén suger, men jag är dösnygg så det äre värt.

kära påskharen


i mitt ägg vill jag ha en klockradio. det har jag kommit på. börjar nästan gråta varje gång den äckliga signalen på mobilen ringer. mycket bättre att bli väckt av en radio då tänkte jag. typ morgonpasset i p3. och jag vet att det inte är någon påskhare på bilden. det är lillasyster kanin. men jag älskar henne lika mycket idag som jag älskade henne back in the days.

workin' eleven to eight, what a way to make a living




jag ligger som en död säl i min säng just nu. så fort jag har lyssnat klart på dolly ska jag sova. har jobbat 9 timmar i sträck utan rast. det var inte donken, men sköen inte långt därifrån. aja cashflow i april iaf. tur att jag har världens bästa mamma som fixar fotbad/fotmassage när jag kom hem.

dessutom får man äta så mycket man vill på jobbet. haha don't pick on me om jag lägger på mig en extra bilring...eller två.


PUSS ALLA TROGNA LÄSARE!

wannabe bodybuilder

somnar nästan samtidigt som jag skriver här nu. har varit en rättså intensiv dag idag med skola, barnvaktande, häng med lou och gym.

1. detta resulterade till utebliven pwrnap (om man bortser från smygluren jag tog på den ena av dagens två konsterter i skolan)

2. jag kände mig som en riktigt morsa med foppatofflor och pösiga kläder.

3. jag krängde en kebabtallrik för mycket för mitt eget bästa.

4. jag lyfte en jävla massa skrot så jag tror snart mina biceps exploderar.


så nu ska ja äntligen somna in till ett glamourama avsnitt, för imorgon är en ny dag och jag ska göra min första arbetsdag på kaffekoppen. kom dit vettja!




ps. love u guys!



dagens

have a nice day!

Musica



BOB DYLAN-Ring them bells Live The Supper Club 1993
BOB DYLAN-Girl from the North Country
BOB DYLAN-You belong to me
BOB DYLAN-Don't think twice, it's alriht


knåda deg någon?

jag har har ont i varendaste liten muskel i kroppen. börjar fundera om jag ens gillar att träna och bli fit. äter i alla fall körsbärstomater, vilket kan vara det godaste jag vet. har man ätit en går det inte att sluta.

louise har tyckts försvunnit härifrån. tror hon sjunger fint med kören hela dagarna, men är inte hundra. hon kanske bara göttar sig med annat.

dessutom har jag kommit på att när man har datan i knät sitter man med konstant dubbelhaka. hur tränar man bort en sån? jag har hört att den blir lite mindre om man slår med handen på den. kanske borde testa det en dag i sträck?


akta er för skabb!

jag läste i tidningen härom dagen att det har blivit vanligare med skabb. ökningen har speciellt skett i bl.a. skövde. det smittas tydligen lätt eftersom många ungdomar sitter så mycket = ger ett konkret bevis på att min tvångstanke med att bakterierna sugs upp och ner stämmer! man kanske borde akta sig för skövdekillar ett tag framöver, även sittplatser i skövde. (tänk bara bion!!!) och skolförrädare som erica should be afraid, veeeery afraid... vem vill ha skabb liksom?




busy

fick lite lätt panik när jag insåg att jag inte hade koll på någonting denna veckan. satte mig därför med almenackan och styrde upp det hela lite smått. visade sig att jag ska göra saker precis varje dag i ett packat schema. lördag var den enda dagen som såg ganska ledig ut, i alla fall nu.

ändå älskar jag detta. det är ändå rätt roliga saker och dessutom känner man sig så viktig/redig när man skriver ner mycket i almenackan. annars brukar ju mitt schema vara äta, sova, skita, träna, plugga, skola och jobba.


bara så ni vet

så är ni AMAZING!

idag hade vi rekord här på bloggen tack vare er. hoppas ni nya besökare gillar det ni ser och vill stanna kvar. jävligt roligt att ha er här i alla fall!




inte lätt att vara fräsch

jag luktar illa, har flötigt hår, ett stökigt rum och vaknade precis precis genomsvett med äcklig smak i munnen...





inom en timma ska jag ha gjort mig riktigt, riktigt väldoftande. rummet ska också få sin glans och jag ska bädda rent i sängen. tror jag kommer att bli en av de kanske fräschaste personerna då. måste även plugga matte med, men känns inte så tungt när vi EVENTUELLT, som lou skrev, har något sjukt kul på G i maj.  jag och min kvinna givetvis. spritter i kroppen bara jag tänkr på det.

så något sexigt mattegeni som gillar en fräsch tjej borde komma till undsättning vid låt oss säga, tjaa, 7.

köss

det går bra nu

har kanske fått ett till jobb idag. det gynnar ju verkligen min ekonomi om man säger så. tack daddycool.

annars hare varit en go bakisdag och jag sitter och kollar glamourama (haha dom är ju helt pantade) med smilla samtidigt som hon beundrar mina smycken.



jag är nöjd idag. även fast det är trist väder ute så känns allt väldigt bra just nu. det går i alla fall mot ljusare tider. ååh klyschigate meningen i bloggvärlden.

ps. mitt dagens outfit inlägg jag skrev igår var inte så seriöst, fick höra en och annan go kommentar om det på kvällen haha.


dagens outfit



har äntligen hittat den perfekta kavajen! precis lagom oversized. inte för mycket paketkänsla heller, utan perfekta axlar. ååh vad jag har letat! passar till det mesta i min garderob med, eftersom den är grå/grön/begie. speciellt mina leotights som jag även har på bilden. tänker hålla lite på vart jag har köpt den eftersom jag inte vill att alla andra ska köpa likadan ;)

puss finisar!

<3

"...Sen kommer Louise ikväll! Hur mysigt som helst!! Jag längtar verkligen :D Det är en av världens bästa människor! Hon har inga hämningar och är bara så förbannat glad!! Även om hon är så ung, så har hon mer vett i huvudet än många av oss andra. Heja Louise!!"

Kommer från Karins blogg. Tack baby, man blir glad i hela magen av det ;D

enbildsägermerän...


styr upp

har varit väldigt mycket åsikter hit och dit om saker vi tycker är blä, men vi är inte sånna bitterfittor hela tiden. det lovar vi.

sitter iaf och slappar, väntar på tacos och kollar på en fet neger i my super sweet 16. kan inte sluta och skratta åt henne. skumpig, bortskämd och jobbig.

ikväll blir det jobb till 22 för min del, men eftersom jag hade 5+ på fest i helgen känns det som att min spontana sida kommer visa sig i sitt esse efter det.





trevlig helg alla sköna lirare som hänger här!


snygga mediatjejer




upp & hämta två fyllon i Skövde

Vid halv två nu om någon timma hämtar Anton Hallberg upp mig så ska vi till Skövde för att hämta två fyllon. En av dem, självaste Siljebäck har turen att dela säng med mig inatt! Goseligos! Nu ska jag dra på mig något anständigt, natten är inte slut än på länge!


you can call me mrs love





av någon skum anledning brukar jag hamna i deep-situationer med människor som har kärleksproblem. samtidigt fick jag höra att jag är den minst romantiska som fanns idag. jag är kass på att vara romantisk, det erkänner jag. hatar när folk gulligullar och är mer tillsammans på internet och i mobilnamnen än i verkligheten. om man vet varför man tycker om varandra, varför ska man då gulla runt hela tiden? bättre att det händer sällan och det känns på riktigt. kalla mig glädjedödare till alla er som svävar på rosa moln, men jag svävar med. fast i min egna lilla värld.

ps. den här låten kan nog vara kärlekslåtarnas rolls-royce. en riktig slemmig jävel som man borde skippa om man vill gå på dejt med mig.

PUSS!

watch out

jag ska säga er att se aldrig, aldrig the box. man blir helt dum i huvudet av den och ändå somnade jag en liten stund.

annars, förutom att se på knäppa filmer, har jag varit hemma och kurerat mig idag. delvis tillsammans med erica. så händelserikt är mitt liv på en skala.

förresten vem är du claes? vi undrar jättemycket bara så du vet.



pysseltime

var meningen att jag skulle fortsätta med mitt nyttiga liv/träning, men det tyckte inte min hals. så blev till att åka till pysselaffären och köpa lite smått och gått. är som 5 år igen när jag kommer in i den butiken. finns så mkt skojjigt att välja på!

så nu ska jag pyssla och kolla Grind.

 


MARIAN KEYES

Säger bara en sak, läs henne böcker! Grymma är vad dem är. Har läst fem av nio så har fyra till att beta av men av dem fem jag läst har dem varit hur bra som helst, man kan inte sluta. Tror dem passar tjejer bäst dock, så killar, not for you!

Vattenmelonen
En oväntad semester
När Lucy Sullivan skulle gifta sig
Sushi för nybörjare
Är det någon där



gurgel

kämpat som ett djur med engelskan i flera timmar nu (ljug låter fint ibland) och har en svullen hals. tror jag får igen nu efter alla gånger jag sagt att jag aldrig blir sjuk utan att säga "peppar, peppar ta i trä" efteråt. är lite skråckfull allt. eller handlar det kanske om tvångstankar?

jag har två riktigt allvarliga tvångstankar.

- måste var ordning i sängen när jag ska sova.
- kan absolut inte dricka slatten i mjölkpaketet.
- man får inte ligga med sina vanliga kläder i min säng utan att jag bäddat
(är väl lite skadad sen hundtricket. bakerierna liksom sugs ner i sängen)

vad har ni för tvångstankar? alltid lika kul att få reda på vad för sjuka saker man håller på med :)



nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen, ge blanka tusan i engelskan och titta på lords of dogtown.


sunshine, sunshine



idag fick vi titta på skol-sm i skolan, vilket resulterade till att vi låg och göttade i solen.


annars var jag på gymmet imorse och snackade lite också om vad jag vill få ut av min träning. (kändes ju nyttigt bara det) så nu har jag väl styrt upp det hela lite där.

smilla&leo är här med så det blir till att äta med dom och njuta av glass till efterätt. skulle ha småsyskon jämt, kanske hade gynnat en del på glassfronten då.

Who are you to make me feel so good?







måndagsgöra

det bästa att göra när man känner sig lite deppig/har pluggångest är att ta en lååång dusch, fixa fötterna, smörja in sig och kleta brun smörja i ansiktet. antingen resulterar det till att man blir en apa eller en glad afrikansk kvinna. vet inte riktigt vad jag föredrar.



helgbild



asså kan inte sluta skratta åt den här bilden. minns så väl när ida tog den hemma hos hresan. jag skulle dansa/se sexig ut samtidigt som festen hade nått lyssna på oldies delen. felix är gör väl sitt han med om man säger så. ibland säger det bara klick!

Mia Skäringer

Mia Skäringer, bra föreställning.

Jag & Julija kom i rätt god tid innan föreställningen skulle börja så vi vandrade omkring i Vara och letade efter ett matställe. Tillslut kände vi att vi kanske borde fråga några som vet bättre. Sagt och gjort, mitt i ett hyresområde frågade vi några som satt på balkongen och rökte.
-Ursäkta, var finns närmsta matställe?
-Jadu, det mesta är la stängt men finns la Hansons grillkiosk.
Nu fattar ni säkert inte det roliga men jag och Julija gick runt som värsta turisterna i lilla Vara där metropolen en söndag var en korvkiosk. Rock'n roll ju!

Idag vaknade jag upp hur gött som helst hos frugan och fick mig en skön promenad hem, så varmt och härligt ute nu. Denna lediga studiemåndagen behövdes verkligen. Nu ska jag ta mig en skön vårpromenad och sen köra ett svettigt spinningspass. Kvällen avslutas med Siljebäck & Anna.P med riktig måndagsmys. Fyfan vad gött.


min idol

igår var jag på en av mina roligaste föreställningar i livet. värt varendaste öre. mia skäringers - "dyngkåt och hur helig som helst" är det givetvis jag pratar om. jag bryr mig inte om att det var vi och alla 40+ där, för jag diggar henne hårt ändå! ena stunden var det så allvarligt att man ville börja gråta, andra stunden skrattade så att man började gråta. så ni tjejer som inte har sett den här, passa på att gör det. ni kommer albsolut inte bli besvika!

så mamma, när jag blir stor vill jag bli som mia...



Guldbröllop!

Hade det rätt gött igår. Firade guldbröllop för mormor & morfar, 50 år som gifta. Det är fan inte illa det. Plus att dem är jävligt good looking tillsammans också, där kan vi snacka livskärlek!

Himmelskt gott ute på Wrågården och sen fortsatte vi med goa släkten till moster där mofflandet fortsatte. Marängssvish, tårta, glasstårta, godis, chips... you name it. Tog aldrig slut! Himla trevligt iaf. Kvällen avslutades hos Eric där det var kalas för 20åringen (hans bror) och vi kolla på film när dem var små. Kan säga att jag inte skrattat så mycket på länge. 

Idag blir det äntligen att se Skäringer, ska bli så jävla gött att bara ta emot och skratta! Tack för denna grymma presenten min vän.


hejdå handbollen

idag ska jag spela mina två sista matcher. någonsin. känns sjukt skumt på något vis, men det är så det är. tänkte liksom varför inte slå på stort med två istället för en som avslutning? klockan 1 & 3 ska ni befinna er i odenhallen för att se detta spektakel...




efter det ska jag och louise kolla på mia (mia&klara) skäringer. ni vet gulletussan/tabita/anna i solsidan. ååh kommer bli så kul. ska leta rätt på henne efteråt så jag kan få en autograf och en idolbild haha.



musiktips

en tjej som är himla bra är ellie goulding. hon har bl.a. sjungt den här låten med erik hassle och har nu även släppt ett eget album, lights. nedan ser ni mina bästa låtar på plattan.



guns and horses
starry eyed
this love (will be your downfall)
every time you go

enjoy!



salem&ryan



gynnar att vakna bakis och så är ryan hela dagen på mtv. gynnar även att salem är med i melodifestivalen. enda låten jag ärligt kommer att lyssna på efter hela den här karusellen. jag vet att veckans babe redan är förbrukad av någon random snubbe lollo tyckte va snygg. men här har ni mina babes. ibland är tv förjävla fint för en tjej som mig.


det handlar om att unna sig

efter 3 timmar slit på donken beger jag mig till erica för hemmagjord pizza och melodifestivalen. louise äter dyrt ute på wrågårn (lyllos henne). idag handlar det om att unna sig. tycker vi klarar oss bra där.

puss.



det snurrar i min skalle




det bästa med att vara bakis är att man tillåter sig själv att götta sig. hade det inte varit för jobbet hade jag haft pyjamasdag hela dagen.

ps. igår va skoj.

Veckans babe

Ibland får man faktiskt bara gå på utsidan.
Så jävla gubbsnygg, dreggla ikapp! DOMINIC WEST!



Last night with italics



Veckan har varit fylld med laserdome, pizzaätande, filmkvällar, singstarkväll, pulkaåkande, födelsedagsfirande, shopping i Skövde, Dalenium, bowling, körövning, volleybollkikande och projektarbete att jag inte hunnit skriva här ett dugg. Säger bara det, ska man ha utbyte gäller det att ha flera lager med energi redo. Har varit riktigt kul och man kommer i sån gemenskap med både italienarna och svenskarna samtidigt som det tar musten ur en helt. I tisdags & onsdags ville jag bara sova, men igår började krafterna komma tillbaka. Idag i skolan hade vi utställning om skillnader mellan italienska och svenska ungdomar. Kan ju lugnt konstatera att vi är snäppet mer liberala.

Sitter med solen som kikar fram, nyduschad och HÖG musik och bara njuter. Ikväll är det tacobuffè och avskedsfest som gäller. Min italienare Giorgia är supersöt och springer runt och donar som en galning.


feel free to feel envy



imorse när jag kom ner hade mamma skrivit en lapp. "du ska på massage kl 3 idag, här har du pengar." i love my mama!

ikväll är det jättemycket fest också. först tacos, sen till matilda och senare vidare till dagnys. funderar på en utmaningstävling mot ida. kan bli kul. känner mig grymt full-i-fan, poor ida...

wanna cuddle?



gosakramaspussassnoffsamysakliaeskimåpussasbamsekramasliggaskedsniffaihåret.

mindagibilder






svenska uppsats - varför får killar vara kåtare än tjejer (min rubrik för er som inte fattade det), bullbak med klassen (agera linslus), barnvakt åt smilla+leo (agera linslus igen...), äta med eldie, träna, vara död.

ps. jag gillar att pärla med smilla. fick massa nya fina färgglada armband idag tack vare henne.

det tar sig

både på den ena och den andra fronten. idag har jag lagat mat åt mig själv (mamma du kan plocka upp hakan från golvet nu) och ska snart iväg på ett dundrande träningspass. först core och sedan spinning 50 min. skönt att jag har motiverade kompisar som tjötar på mig i alla fall.

louise har ju fortfarande sina italienare hos sig så det är därför bloggen, som alltför ofta, bara upptas av mig. men det tål ni!



hahaha dööör! har säkert 1000 cambilder när man posar räva av sig med en kompis. här kan vi la gått i 8:an.

livet från en fd. gottegris...

jag och idisen har tydligen börjat vårat nyttiga liv idag. ha-ha på den ja. kanske är 52 gången jag säger det till mig själv. behöver någon som säger åt mig vad jag ska göra, någon som peppar mig och någon som bara gapar på mig när jag inte orkar mer. för då orkar jag lite till.

i mitt nästa liv ska man bli fit av att äta chips och maraboue. det tillsammans med ett stort glas cola och du har mig i hamn. pizza ska vi inte ens disskutera. fan vad jag vill ha en feting med massa kebabsås. cola till givetvis.



ps. jag hatar alla vältrimmade tjejer på gymmet. fattar ni inte att ni får oss andra att se störtlöjliga ut? går och ger oss dåligt samvete för att vi gillar att unna oss. jävla stil asså...


yester-me, yester-you, yesterday




ååh vad glad jag blev när dom spelade den är låten på p3 idag. minns ni? den var introt till sen kväll med luuk. sjukt skön!



ps. var la fullfjädrat stevie wonder-fan redan back in the days...

trip

det är så att mamma fyller 60 bast i maj så vi tänkte resa någonstans. pappa och jag drog ner till resebyrån och kikade lite och kom väl fram till antingen tjeckien eller polen. vad hände där då? jag röstar i alla fall på barcelona och med min övertalningsförmåga kan jag nog få med mig mamma. det är pappa som är den svåra nöten att knäcka där. vi får se kanske inte ens får följa med. gamlingarna kanske vill kuttrasju för sig själva... eeeuu...


veckans babe

kanske lite oväntat och förlåt för det tidigare inlägget, men det är sant. veckans babe blir alltså Victor Göransson!



vet att vi inte är ensamma om att dreggla lite i matsalen. lite mystisk med attityd. ryktas även om en vältrimmd kropp under denne mans mundering. vi undrar väl lite hur han skulle se ut med hår, men snagget funkar bra det med.

adrian lux






jag vill vicka på rumpen i dimman till den här sången nästa helg.


kalastajm



crazy frogs efterträdare.

var på kalas och göttade mig idag. fast det liknade mer en bytesmarknad än ett kalas. alla försökte pracka på varanda något. min släkt gillar nämligen att anordna träffar och sälja kläder. sedan köper man kläderna för att vara snäll och stötta, inte för att man kanske alltid kommer att använda det. min mamma är fenomenal på detta. denna gången försökte jag även kränga mina tandborstar jag måste sälja i handbollen. fick sålt 6 st, endast för sympatins skull. för dom luktade skumt och va dyra som as. länge leve öb-tandborstarna.


Sverige vs Italia

Igår hämtade vi upp italiernarna i Götet och det var ett kärt återseende. Blev lite shopping i storstaden innan vi fortsatte mot FKP. Skulle egentligen på 20årsfest men vissa italienare var så trötta så vi blev ett stort gäng hos Diana med massa flöt och melodifestival. Somna som tre pösar här hemma sen.

Idag har det varit så jävla kul. Enda dagen vi kunnat sova ut, resten av veckan blir det tidig uppgång. Så vi åt en redig svensk frukost med rostat bröd, pålägg, varm choklad, flingor, yogurt, kaffe, ägg... det var populärt! Sen har vi alla varit uppe i backen och åkt pulka. Och snacka om åka, italienarna var helt galna. Flög som fan nerför backen med tefat, pulka, bob eller var det var. Sen satt vi alla i solen och bara njöt och fika varm choklad och bullar.

Nu ikväll ska vi dra till Happy Time så ska dem få smaka på riktig Falköpingspizza.

skidåkning



idag har jag hängt i backen med bl.a. den här killen. han är 6½ år, heter victor och tycker jag ska ta mer sats när jag hoppar. sedan blev jag påhoppad av en kille som va 8 som tyckte jag va dålig. har inte haft det lätt alls idag, men det va hur underbart som helst ändå. solen sken, det va varmt och jag hade kunnat åka hela dagen. fast nu blir det jobb /cry. idag är ingen jobbdag juue.  

will i end up like a russin?

tittade precis på mina händer. gör det ibland sådär för utforskningens skull liksom och då upptäckte jag något förfärligt. mina handflator har blivit sjukt skrynkliga. om dom är det nu, vad kommer dom då bli sen?

sen har jag satt ett förbud. eller mamma har varit väldigt delaktig i det också. inga fler mössor eller solgasögon på ett bra tag. hur långt det taget ska vara har jag inte bestämt mig för än, men jag tror inte det är bra att ha köpt 3 par solglasögon på mindre än en vecka när snön fortfarande ligger på backen...

lite vanliga fredagsfunderingar sådär.

Alice in Wonderland




idag ska jag och nikolina gå på alice i underlandet. det ska tydligen vara en fortsättning på den förra filmen, där alice bara var en liten flicka. i denna filmen är hon 19 och återförenas med sina vänner.

vi ska väl dräggla lite över johnny depp (så gått det går när han ser så läskig ut), mumsa i oss massa popcorn och svepas med i en, vad vi hoppas på, kanonfilm!

jag är redo för sommaren nu.


fynd





fick med mig lite mer hem också, fast det finns ingen bild på dom. har ju ingen kamera heller. kul jul. skorna som är sist är inte till mig, även fast jag gärna hade haft ett par. dom är till min systerdotter smilla som ska fylla 5. jag gissar på att jag kommer bli årets favvomoster. finns iof ingen konkurrens men...

en rolig sak som hände igår var att jag åkte vilse i göteborg med spårvagnarna. var påväg till bergsjön ett tag. insåg väl efter ett tag att vi va på helt fel spår. det visade sig att jag skulle åt ett helt annat håll. jag brukar ju vara bra på att hitta, vad är det som har hänt?

/vilsen julia

panik!

lou väntas komma inom 5. mitt rum har svårt att ens synas av all bröte som ligger på golvet och jag virrar runt utan att veta vart jag ska börja.


ostkroken..eeh jag menar guldkroken

idag har jag spelat säsongens näst sista match, mot guldkroken (hjo). kanske var det även min näst sista för livet. är kluven asså. har spelat sen jag var 9. minns det som igår när jag gjorde min första träning i fredriksbergskolan. planerna va på tvären och vi hade softisbollar. jag hade röda cykelbyxor och en magtröja med blommor på.

jag minns även massa roliga läger och grejer vi varit på, där vi raggat upp massa killar vi tyckte va söta. var killarna från halmstad, skövde, göteborg eller spanien hade dom automatiskt extrapoäng.

vi har hunnit med mycket som SM massvis med gånger, spanien, åhus osv, osv.

jag minns också alla som en gång spelat i laget och som funnits runt omkring. hannah med dom låååånga flätorna, som jag kallade torsken. jasse som inte kunde hoppa över häckar. louise, tro det eller ej, som skadade sig och tränarna bara sket i det. en morsa som jämt satt och sticka och ville att vi skulle köra yoga som uppvärmning. anton som jag var hemligt kär i ett år innan jag tillslut fick honom i åhus och alla dessa skövdekillar som man inte hade känt alls idag om det inte vore för det där discot när vi vann lidköpings blixten.

när man tittar tillbaka har det varit jäkligt kul. tack alla som jag har fått ha så här kul med. även fast det ibland är eländigt och tråkigt så finns det så himla mycket bra med.

shit vad sentementalt det blev nu, men har nog inte insett det innan. att det snart kanske är slut...




.






konstaterat

vi har helt klart för lite bilder här. kollade igenom och det såg skittråkigt ut. bättring på oss!

idag när jag och freddan skulle åka bussen hem från skolan insåg vi att man kunde gå delvis på ren asfalt, istället för snötäckt mark. ååh nu är våren nära. hoppas jag. ska fixa min longboard snart då. den ska bli fin och få nya hjul. känner mig kreativ enda ut i fingerspetsarna. när jag känner så vill jag göra 1000 saker samtidigt, vara stenrik och bara se möjligheterna.

och så va det de här med det ständiga tjötet om vädret här på bloggen. vi ska bättra oss igen, looovar.





Veckans babe



Boston tea party, hell yeah! Och måste säga att fan vad charmig Filip Hammar är, man blir så glad av honom. Verkar vara en så go kille som inte är perfekt och kräver inte allt ska vara det heller men göttar sig och trivs med det. Verkar njuta av livet och tar lätt på det mesta. Utöver det verkar han vara en helgo och mysig kille som man bara vill kramas med. Med glimten i ögat, sin goa syn på livet, kan bjuda på sig själv, sin självrespekt och attityd gör han ju lätt till veckans babe. Go Filip!

TIPS!

det finns några som frågat oss hur man vet vem som har skrivit vilket inlägg. de flesta fattar bara genom att läsa, andra ser det på vilka kategorier inläggen ligger i. under varje inlägg står kategorierna och då kan det stå t.ex. julia, louise eller båda. på så vis ser ni vem som skrivit :)

ihatemondays



måndag, mensvärk, asa sketa mycket plugg, ett urballat knä, en mamma som låtsas vara en vägg (hör inte ens när man kommenterar att hon inte hör) och förtaskigt väder. känns som jag vann vardagsproblemens problemtävling idag! om det finns någon sådan. fast i min värld finns det. brukar vara jäkligt positiv, men idag är det svårt. ska i alla fall kolla boston tea party senare och titta på dunderklumpenklippet. brukar få mig på bättre humör.

/tjej som tycker synd om sig själv en smula.

RSS 2.0