Veckans babe

Bara så ni vet, vi har INTE dåligt minne eller så men denna veckan kan bara en kille få titeln. Han har varit här förut men förtjänar det igen. Tadadadaaaa... TOBIAS HERMANSSON. Blir ju bara snyggare & charmigare ju mer tiden går, fortsätt så.


all is love



jag kan inte somna, det pirrar i magen lite och jag tänker på hur kul vi ska ha. egentligen borde det vara en tagglåt, men vill inget annat än att somna med den här på hjärnan. har ni sett filmen? where the wild things are heter den i alla fall och fick mig att börja lipa. så himla fin.

ps. du är den bästa och jag kommer sakna dig.

JULIAS KOMMENTAR

"Tänk hur många goa snoppar vi missar tack vare att vi går på utseendet så mycket"


...

det roligaste med bloggen är att man får så himla uppiggande kommentarer, verkligen. nu ska jag i alla fall till trollhättan och ha det jättekul med fina människor. hejj!


ett litet ps. bara

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD & LYCKLIG!

och så tänker jag eftersom det går
så bra för mig och de runt omkring
mig kommer vi då drabbas av något
extraordinärt då?


ursäkta röran

jag är frånvarande, men ursäkta röran. i mitt liv. inget dåligt så asså, bara det att det har snurrat upp i supertempo.

i onsdags när vi började var vi tvugna att visa vilka som bestämde på företagarprogrammet, så ettorna blev rejält nollade. först fick de gå på ett led till matsalen samtidigt som de blev vattenpistolade. (ja, jag hittade på det ordet själv) sedan fick de stå på stolar i ficket och bli tillfrågade olika saker som de gjorde, var de för långsamma sprutade vi på dom och om de inte svarade rätt fick de göra sina bästa sexställningar på våran uppblåsbara klassdocka fatima.



och idag fick vi prova ut studentmössorna, det var verkligen en helball känsla. långt kvar, fast ändå så nära. sedan fick jag reda på att min tysk jag ska ha här hemma när vi har utbyte är en kille och heter michael müller, gode gud säger jag bara. låt det vara en normal människa!

annars äre junkfest på lördag som gäller, vilket kommer bli görasketakul! sedan ayia napa på måndag och mitt i allt letar vi lokal och så pysslar jag mer än någonsin, linnen, armband och tygkassar är på ingång!

tänkte lägga mig och läsa lite nu. louise har smittat av sig med läsningen. mamma gillar det skarpt. PUSS!

dagen efter..

idag mår jag faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att jag skulle göra igår. vinglade hem till lou efter krogen, åt upp alla hennes mackor och somnade som en stock. vaknade imorse och hon fixade ihop en smarrig bakisomelett till mig. borde nog alltid checka in på hotell ragnarsson efter fyllan.

idag tänker jag bara mysa och götta mig och kanske måla lite och organisera. det är saker på gång som fortfarande är lite hemligt, men som vi hoppas på kommer bli riktigt kul.



ah jag bjuder på den fina bilden, verkligen.

PUSS!

taggtomten har flyttat in i mig



nu: fullt ös medvetslös, 1-2-3-4 jag är ju trots allt en inbiten partymyra!

Kräftskiva

Kräftor, vin, öl, spökspel, historier & skratt i Alexanders stuga.

....



underligt

ibland är det underligt hur livets vägar möts på olika sätt. man börjar fundera på varför saker och ting händer och om det är meningen att det ska hända. jag tror att allt har en mening. men det är just de små sakerna som sker som man blir förundrad över som är just så fint. när man blir överraskad, till det positiva. som tjejen som fick en sko i huvudet av en kille som åkte slänggungorna på liseberg. idag är dom gifta. sånt är meningen. allt är meningen. livet är kul och läskigt, just för man aldrig vet vad som kommer att hända. jag ser i alla fall fram emot alla konstiga möten, alla platser och alla människor jag kommer att få uppleva som jag nu inte har den blekaste om att jag kommer göra. känns som att det bara står och väntar på mig.



en liten trip senare

idag vart jag och fannybanny på junkyard och hittade en bikini, mössa och ett par skor (got to love rea). jag fick bara med mig bikinin och mössan eftersom mitt smarto inte tänkte att jag betalade resan med kortet och därför inte hade så många pengar. men ska ändå ha dom där smarriga godisskorna, åh jag tror jag börjar få sneakersmani...



annars hoppade jag in lite extra på jobbet idag, kändes som jag behövde det. och nu sitter jag mest hemma och känner mig lite halvdepp. har inte lust med något eller någon. vill bara äta och typ lägga mig och sussa. /en skittråkig tjej som har tagits mammas motto: "man måste ha lite tråkigt för att kunna ha roligt" till fullaste allvar denna fredagen.


5 fina saker

1. Ayia Napa den 30:e, aah hallå elleee!
2. hämtat ut mitt körkort, mamma sa att jag vart söt.
3. en jäkla massa kräftisar i alex stuga idag, mumsfillibabba!
4. junkfest den 28 med ett gäng pena damer.
5. du.


puss & godnatt. imorgon ska jag inte göra någonting på hela dagen. ah träna lite handboll på sin höjd kanske. och plöja några goa på sf-kanalen. ska bli helt underbart. hoppas det regnar med.

resa bokad

Idag bokade jag, Julie & Ida en resa!



Den 30:e drar vi till Ayia Napa. Blir fint det!

back on track?

wow var hur grymt som helst och jag har nog inte träffat så mycket nya människor, festat så hårt och lyssnat på så mycket bra musik på länge. i fredags vart det wu-tang, the soundtrack of our lives, miike snow och M.I.A som gällde för min del. M.I.A är tokigt ball! efter det blev det lite klubbhäng med bl.a. tobbe. skulle se ceo, men han ställde in för andra gången. istället såg vi ray ray och två synkade dansande negrer. kul ändå. efter det gjorde jag min bestigning upp mot erics lägenhet.

efter få timmars sömn var det bara att rise and shine igen med fix på centralstationen inräknat. denna dagen var det en ännu bättre musik dag med shout out louds och mumford & sons på dagen. sedan drog jag och louise och käka trerätters på jensens. där snackade vi njutning alltså. efter det mötte vi upp fanny och det var dags för håkan hellström. han var hur grym som helst och jag tackar de oranga soptunnorna för att jag fick se något.

jag missade tyvärr la roux, som tydligen va grymmast, men åkte till klubben röda sten med lite gött folk och kollade bl.a. Promoe& CosmiC aka Freedom Writers. sjukaste va nog när jag kom fram och kände på hans hår utan att fatta att det var han. då äre bra dimmigt...




mm mobilkamera <3

men min helg har varit sjukt rolig och bra på alla sätt. och idag ska jag iväg igen, denna gången destination mormor & morfar i falkenberg.

ha det fina! PUSS

Way Out West 2010

Har varit ett helt underbart äventyr i sig. Massa underbar musik och spelningar som gav rysningar, massa snyggt folk (ser nog aldrig så mycket snygga människor på ett år som man gör på WOW) mycket vin, perfekt väder, mycket fint häng, mycket nya människor och händelser som är värda att minnas. Har helt enkelt varit galet, impulsivt och så som det ska vara. Har varit livet.

Tre spelningar som jag alltid kommer minnas är Mumford & Sons, Håkan Hellström & La Roux. Mumford & Sons.. hade mycket förväntningar och blev inte besviken. Vilken röst, herre min jesus. Håkan ska vi inte prata om. Allsång med 25 000 pers till låtarna från hans första skiva och han sjungandes i sjökostymen, behöver jag säga mer? La Roux var bara jävligt bäst, allsången till Bulletproof var GRYM.



"But it was not your fault but mine
And it was your heart on the line
I really fucked it up this time
Didn't I, my dear?"





"Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns"




"This time baby
I'll be bulletproof"


way out west, way out fest!

idag åker jag och min trogna kompanjon alltså till göteborg och way out west. kommer bli skitbra, även fast majoriteten av de bästa spelar imorn. det ska bli mycket vinpimplande och bra musik. imorgon kommer även fanny och vi ska göra göteborgs stad lite mer osäker. mmm hat on, nu kör vi!

redo för way out west

Igår var det Teddybears med fint folk i Götet som gällde och det var JÄVLIGT bra. Gör en inte besviken om man säger så. Var så mycket folk, så mycket dofter och stämning som gjorde mig sjukt taggad inför helgen nu. Gick längs avenyn i spöregnet och allt bara rann och fan vad härligt det var!

Men nu, Way out West! Idag blir det Wu-Tang Clan, The Soundtrack of Our Lives, The National, Iggy & The Stooges, LCD Soundsystem & The XX.


ändrar mig och ändrar mig igen

oj jag har nog velat hur mycket som helst idag, varit utelåst inatt, fixat revben som middag (mm köttskav i mellan varje tand) och velat lite till. vad som såg ut att bli en kväll i götet med folk, blir nog istället borås med lite annat folk. det här är stimm och jag måste till banken, tvätta och skriva ut biljetter. jag längtar tills den dagen jag inte gör ett endaste dugg. bara hinner pyssla. ah så vi hörs la då, när jag stressat klart.

up, up in the clouds

jag har fått körkort, ikväll blir det mys, imorgon blir det göteborg och förhoppningsvis oskar linnros om jag får med mig någon, i helgen blir det way out west, nästa vecka falkenberg och roadtrip och nästa helg junkfest. har världens bästa omkring mig och jag är så himla glad. är jag inte i mitt livs flow just nu vet jag inte vad det här är...


Lycka på fältet



Ögonblick när inget annat kan tränga igenom



Oj, oj, oj vad bra allt känns! Tror både jag & Jullan går runt med fjärilar i magen och lyckorus hela dagarna nu för tiden. När allt bara går med en och man har mycket roliga saker att se tillbaka på, men framförallt som man har framför sig. Nu är det bara att njuta de två sista veckorna av sommarlovet innan man taggar om för studentåret.

På onsdag blir det fest & trevligheter i en väns stuga, på torsdag hämtar vi ut Way out West armbanden, på kvällen sen blir det att kolla på Oskar Linnros, Amanda Jenssen & Teddybears och sen fredag & lördag är det WAY OUT WEST!

 


tusenmiljonersprattelgubbar

är det i mig just nu. jag har bokat way out west, jag har fina vänner (både nya och gamla), mr. pakistan har svarat på vårat mejl, så förhoppningsvis kommer vårat UF rocka! det är en spännande vecka jag har framöver mig. slitsam och olidligt jobbig på ett sätt, men spännande. puuh måste sova egentligen.

sen var det exakt ett år sedan jag träffade en väldigt speciell person. är så himla glad för det, även fast man inte vet hur det kommer bli så finns det så mycket fint att se tillbaka på och det är helt klart värt det då.

så puss på dig! och puss på alla andra för NU, nu är jag på gång känner jag.


WOW



Yes, nu är biljetterna bokade så i helgen blir det La Roux, The National, Håkan Hellström, The Soundtrack of Our Lives, Mumford & Sons, Lykke Li, Mike Snow, Chemical Brothers, Iggy Pop, LCD Soundsystem och massa fler... helvete vad bra!




747



Ragnarsson i Varberg





Hemma, inflyttningsfest nästa

Haf haft några underbara dagar i Varberg med syster, bror & vänner. Gårkvällen var magiskt och denna dagen lika fin. Solnedgång, kvällspromenad barfota i vattnet, solning & bad på dagen, glassätande, bokläsande, vindrickande.. det har varit fint. Gårdagen var lite mulen men resten har varit perfekt. Bilder kommer!

Nu när hela Falköping drar till Hoffmaestro som jag faktiskt prickade in och såg förra veckan så drar jag mig istället mot Skövde för inflyttningsfest med gött teaterfolk.







idag, en lördag

idag har jag gått upp i ottan, åkte tåg, slumra lite, pluggade lite körkortsteori, mellanlandade i göteborg och blev ett par skor rikare och kom till sist fram till hunnebo. då åkte familjen till hornbore ting, en stenåldersby. jävlar var hajpat tänker ni, men det är en tradition och det är svårt att rubba på sånna. fick mig lite schyssta pärlor, ett armband, korv i tunnbröd och deras hemmagjorda flädersaft. det är grejer det ska ni veta. nu ligger jag bara och slappar och väntar på att pappa ska pyssla klart i köket. för senare blir det främmat och musselsoppa. mums säger jag bara. precis vad jag behöver. /en julia i relax-mode.


det är fel

det är något som är väldigt fel just nu. jag ska ta en paus, åka bort och inte höra av någon. fyfan vad gött det ska bli rent ut sagt. är trött på skit.

Tillfreds


Nykokt ägg som väntar, yoghurt & färska hallon, skinka & isvatten plus
morgontidning = Jag klagar inte!


Känner mig bara jävligt nöjd, med allting just nu faktiskt. I förrgår sov Pattie här och det var supermysigt. Gårdagen började med lyxfrukost innan vi drog oss mot Göteborg för lite shopping och trevligheter.

Idag känner jag mig som en riktig husmor. Storstädning för systrarna Ragnarsson är i full gång. Rensat garderoben, ska dammsuga typ hela huset, diska, tvätta och göra det jävligt fint.
Nu jädrar ska det skina rent i huset!


plenty of grown-up points

idag har jag tagit hand om mig själv och mitt liv. det har varit en väldigt produktiv dag, fast ändå lite ensam på något vis. tog en välbehövlig sovmorgon, utan att vara bakis. gick till syrran och åt lax (nyttigaste jag ätit på länge). efter det blev det körskolan i x antal timmar, sedan gymmet med två pass. direkt efter åkte jag till affären och handlade mat för flera dagar framöver (400 spänn fattigare...) och sedan gick jag hem och lagade kött, klyftpotatis och en smarrig sallad med beasås. nu ska jag bara göra plocka i ordning på all skit som ligger överallt (bilder kan tänkas komma), diska och köra igång en tvättmaskin så ska jag unna mig välbehövlig sömn och pricka av 7 av 10 punkter på min "to do lista". GO JULIE!

jag tänkte skriva en drömlista med. skriva upp saker jag verkligen vill göra i livet. jag skulle bland annat vilja åka till borneo, bo i ett hus över det knallblåa havet, gå upp på morgonen med saltigt hår i endast bikini och dyka bland fina fiskar hela dagen. vad dömmer ni om?


sko up in the snöre

sko up in the snöre from julia karlsson on Vimeo.


idag har det smidits planer


idag bestämde jag och leo att han ska få en riktig skateboard i julklapp av mig. titta på honom är han inte bara hur söt som helst? han har ju redan perfekt hår och smilegroparna på plats. tror han fattar vad han vill nu äntligen med skateboardtröjan och en nyinköpt fingerboard. nu gäller det bara att övertala syrran att inte uppfostra honom till en snobbig brat. så alla 8 åriga tjejer där ute, dags att börja limma redan nu!

puuuh

jag skulle ju ta tag i mitt liv. så 10 i 11 igår kväll kom jag sofia och malin på att men vi åkert till måndax. så det gjorde vi. världens bästa ida skjutsade oss (tack 1000 ggr om!) och bilförfesten med endast en partylåt på skivan var igång. sedan blev det massa dans och stimm. hamnade hemma hos fanny med isabell efter ett sjuhelskes kämpande att få upp ett par dojjor i ett lampsnöre. har fina videos på det asså, kanske ni får se en dag om ni har tur. sedan vare bara "walk of shame" som en vän uttryckte det hem imorse, sleten som aldrig förr. men jag hade kul. och det är inte mycket kvar på sommarlovet, så jag unnar mig det. även fast jag kunde mått bättre idag...


håller med victor

jag håller inte med louise alls. vill ha faktiskt ha snö. aha tänker ni mitt i sommarn, men fatta go kontrast att kunna åka i en oändlig backe imorgon liksom? hade varit hur bra som helst!
men nu är det så att jag har flyttat in på körskolan, alternativt willys. ska i alla fall bli kräftfiske i veckan. och kanske lite hunnebostrand till helgen. har inte bestämt mig än, men det är inte så noga. vad gör ni på dagarna? är det ingen mer än jag som känner sig lite isolerad av ett sommarlov fullt med jobb och längtar tills man kan spendera pengarna man tjänat och börja gå i skolan och vara social hela dagarna istället. inte plugget i sig som jag saknar, utan människorna. BIG difference! kanongänget saknar jag med. fyfan vad bra vi ska göra det i år! (smider planer)
nu ska jag ge blanka tusan i städning, disken och tvätten och bara pyssla av mig lite. ni ska bara veta vad tänkarna svävar iväg på kreativa tankar när man sitter bakom en grådassig kassaapparat hela dagarna.
PUSS

Ceo

CEO-White magic
CEO-No Mercy
CEO-Love and do what you will
CEO-Illuminata


Crusing

De senaste dagarna har ju varit något utav ett enda festrus kan man säga. Har haft så jävla kul och varit några riktiga höjdardagar denna sommaren.

I fredags började vi återigen med förfest hos Berling. Sen drog vi oss mot Helsingborg och jag blev bara mer och mer taggad. Fastnade med massor av sköna människor i det stora öltältet. Helsingborg är verkligen en sjukt mysig stad och att festa där är verkligen kanon. Blev en jädra massa vin, sång och dans på borden. Underbar kväll.

Igår var jag bakis. Självklart när man har fyra timmars hemfärd liksom. Så började med att vara lite hundvakt åt Berlings hund och sedan dra mig mot stationen. Tänkte att nu jävlar får jag sätta mig gött, somna och lyssna på musik på tåget. Helt överfullt var det, stod och klämde som en idiot med massa franskar, scoutbarn och engelskmän. Men, i Båstad flög typ hälften av så var gott värd en plats.

Var ju crusingkväll här hemma i stan igår och den började hos Matilda med goa tjejer. Sen gjorde vi det vi alltid velat. Jag, Rundlöf & Siljebäck hamna mitt i hennes pappas raggarbil och ströga som fan. Aldrig känt mig så omig och samtidigt haft så jävla kul. Jag & Hanna satt där helt överlycklia och skrek till Baseballs. Sen var det 22årsfest och skatefilmreleasefest hos Mohlin. Sen fortsatte kvällen med massa äventyr. Sluta med efterfest hos Mohlin innan jag mös ner mig hos Martin.

Idag har vi inte gjort ett skit rent ut sagt. Kollat Norbit (jävligt roligt film, har ni inte sett så gör detta snarast) myst i soffan och kvällspromenerat.


det har varit stimmigt

jag känner väl lite att denna veckans fest sopade banan av all annan fest i sommar (midsommar borträknat).

onsdag: födelsedag, middag och gött med nära ock kära, fest på smögen/kungshamn med goa människor.
torsdag: bakfylla, jobb och framför allt en fest på det på husaren och skövde.
fredag: mys och jobb, ännu mera bakis.
lördag: jobb i 11 timmar och en rykarfest med massa nya människor i våran egna stad den här gången. räknar man bara bort en liten del av denna kvällen så vare så jäkla kul. som crousingen i falköping alltid brukar vara. va hemma typ vid 5, halv 6 och gick upp två timmar senare och krigade mig verkligen genom min dag. och bakis va inte ens ett värdigt ord va jag va idag.

nu är jag precis slut, funderar på att bara göra en time out, fastän det inte går. jag skulle vilja få allt viktigt överstökat, sitta på en veranda med en filt om mig och äta kräftor. det vore hur fint som helst. kräftskiva vill jag ha nu! (en alkoholfri sådan)



ps. saknar er klassen! snart återförenas vi, till det bästa året någonsin!

RSS 2.0