bakisdag med fotbollstittande

Denna lite sega dag har jag ätit gott med Becca. Myst och legat i sängen. Och vandrat i solen och och kollat lite fotboll med Becca, Tina & Mickis.
 

maskerad

Sofie & Rebecca, tack att ni styrt upp en fantastisk fest. Grymt. Grym kväll. Hade gärna gjort det igen.
 
Åh min Sötbecca! Du är så bra kvinna
 
Cissi & Sandra
Syster Cruella
En sexig Darth Vader 
Geisha-Klara
Bästa värdparet Rebecca & Sofie
Team "FuckLagom" var grymt glada efter vinst efter sångtävling. älskar att vinna
 
 
 
 
 
 

törphäng

Igår på dagen fick Fiddern med mig på en liten lördagstur. Vi åkte till hans torp i Mullsjö mitt i ingenstans. Han har ju bott där några månader mitt i vintern så det var rätt ball att se att man kan bo så. Helt ensam utan kranvatten, internet och allt vad man har i städerna som man är van vid. Han visade lite nybyggarskills..
 

kräftfrosseri

Min kära syster kom hem till Falköping och då ville jag ju verkligen träffa henne. Så i fredags hämtade jag & Becca min syster & Fanny i Uddevalla. När man träffar Fanny & Tina efter en lång bussresa kan det inte bli annat än stimmigt. Och väl hemma hade mamma gjorde i ordning värsta myskvällen med kräftor och grejer. Det är skönt att komma hem och bli ompysslad. 

Sara och Storan

Efter jobbet mötte jag upp min gamle vän Sara för god mat, rose, massor att prata om och lite vardagslyx. Eric kom och joina upp efter en stund och vi hade så trevligt så. 
 

onsdag: impulsutekväll at Neff

En grym kväll men mina bästa göteborskor. Vi började med mexikanst och drog det hela till en grym utekväll med dans. 
 
Susanne var nöjd!

Släktmiddag för mormor & morfar, Herrtorps kvarn

 

Raised Fist

Karin drog med mig på Raised Fist på Liseberg. Kulturkalaset är igång. Killar som håller på med MMA, fightas, thaiboxning, damn vilka kroppar. Alexander, sångaren i bandet, good looking. 
 
 
 
 

Rehab på Kössö

Hade en hel - och rehabdag med Karin på Kössö. Återhämtning efter bästa Way Out West-helgen. Vi sov, badade och bara njöt i solen. Det var helt tyst och det var underbart.
 
 
 
 
 

Way Out West 2012 Lördag

Mysmorgon med Jullan. Sol i trädgård. Updates och käk på Linnéterassen med tjejerna. Chill lördag. Bra Laleh & Miike Snow. 
 

Way Out West 2012 Fredag

Bästa dagen. Bon Iver, den mannen alltså. Hela konserten var man helt hypnotiserad, man var som i en dröm. Tårarna rann, känslorna flödade och det var sån jävla feeling. Sista låten, det finns inga ord för hur vackert det var. Vissa konserter är man så glad över att få ha varit med om. Vissa bara passerar förbi, men vissa bjuder på såna stunder man känner att det här är vad livet ska vara. Man är så sjukt glad att få ha varit med om den stunden och upplevelsen. Hans konsert var just en sån. Jag, Julia, Susanne och Karin, jag kunde inte ha ett bättre gäng denna kväll. Vi stack och festade hos Martin oCo en sväng för lite påfyllning. Perfekt då han bor precis vid Linnegatan. Natten som sen fortsatte på Världskulturmuséet, herregud, crazy shit. Fetingkväll. 
 

Way Out West 2012 Torsdag

Kan ju bara summera det hela och säga att det var helt fantastiskt. Fått umgås med min bästa vän Julia tillsammans med mina nya underbara kompisar Susanne & Karin. Vi har sett grymma spelningar, hängt och druckit vin i Slottsskogen, dansat loss och haft bästa natten på Värlskulturmuséet, ätit godaste ceasarsalladen på Linnéterassen, skrattat åt roliga anekdoter, hängt med sköna människor... lyckad helg!
 
Jag & Julia var pepp & ladda upp!
 
 
OBERHOFER!

Villa Belparc-kväll

Lite killar kom till Götet och hälsade på. Vi drack öl och hängde. På kvällen bjöd jag brudarna. Det var förfest hos mig, sen dansade jag, Karin & Susanne arslett av oss på Villa Belbarc. Grymt. 
 
 
 
 
 

titta vad fint


Bruce Springsteen

I lördags var jag & mamma på den historiska konserten på Ullevi för att lyssna och se på Bruce S! Inga ord är tillräckliga. Och jävlar vilken fräsh gubbe. Mamma var hos mig över helgen och det var urmysigt. En ny säng fick jag också från IKEA. Mycket bra helg om man säger så. 
 
sötmamma

Smithska Udden

Förra veckan när vädret äntligen var på min sida åkte jag & Karin för årets första dopp. Vi åkte till ett underbart ställe, Smithska Udden, ett ställe jag aldrig varit på. Klippor och hav, det bästa. Vi bara njöt av solen och den underbara eftermiddags- och kvällssolen. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0