pepp

eftersom detta inte är en träningsblogg så skriver jag inte så mycket heller. (tränar en del...) idag var det i alla fall riktigt grymt. var så otaggad man kan vara innan, men fick ur mig en jädra massa av det där grubblet igår. känns som jag skulle kunna springa ett marathon ikväll faktiskt.  



ska nog börja fota lite mer, känns som den här bloggen kan behöva ett lyft..


berusande och vild

Helgen blev himla fin. Roligt med party och galenskaper. Sen en massa mys också såklart. Söndagen var en enda härlig mysblandning. Solsidan gjorde den extra bra.

Idag spelade jag & Rebecca in vårat sista radioprogram till projektarbetet. Känns jävligt bra och jag är faktiskt rätt stolt över oss.

Intervjuade snubbarna i The Liptones i lördags. Jädrar vilka sköna grabbar säger jag bara. Mucho trevligt.

The Liptones-I'm in love



grubbel

Alan Silvestri – Forrest Gump Suite

när jag har sådär lite svårt att somna brukar jag ibland lyssna på den här låten. det är som att gå in i en saga och följa med i de olika styckena. sen är så fin, glad, sorglig och hemsk på samma gång. fast på något sätt känner jag mig alltid lite, lite bättre när jag lyssnat på den.  

det är 10 dagar kvar tills jag åker till åre med. det ska bli så fruktansvärt skoj, samtidigt som jag är lite nervös, pirrig. jag har grubblar så mycket nu för tiden. ibland tänker jag att det nästan ångar ur öronen för att jag grubblar så mycket. det är lite jobbigt, man får liksom ändå ingen rätsida på något.

jag känner så mycket med som inte får utlopp, det skulle vara så skönt att gråta massor eller att bli precis rosenrasande. men jag är inte tillräckligt ledsen eller tillräckligt arg. jag bara är och för att bli riktigt, riktigt bubblande glad kanske det borde komma ut lite gojja. så det blir jämt liksom.

ser ni viljen smet det blev av det här? egentligen spelar det ingen roll om ni fattar något av jag skrivit, för jag förstår knappt själv. det är nog okej.

Tumblr_lguildj9ld1qebazbo1_400_large249337734_largeTumblr_lh9zd2cr3v1qbg6v2o1_500_large

hänger med elin..



http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4067&play=2926261&playtype=Sändning

det är okej att vara sådär mysdeppig när man lyssnar på det här. jag hänger med elin ruth sigvardsson ikväll och ska snart äta blomkålsmos. musikguiden i p3 , check it out!

on my walls



jag är nere, deppig och förbannat sötsugen. skulle kunna trycka i mig en jädra massa fika om jag ska vara ärlig. men ska ju träna. som jämt annars. fan rent ut sagt. men blir ju inte gladare av att bara vara hemma heller. vill skratta så jag får ont i magen med supersköna typer och jag vill bara brun. kan det bli gråare här? ska inte pms komma före mensen? fattar naaada!!!?

yeeeeeeah

Hur grym är inte jag då? Hitta Jullans kod till internet som har varit ett himla bananasproblem. Men nu så, trixed and fixed!

Myser la vidare i livet rå.



vi gillar män


pysselverkstad



idag vart det pyssel i smillas pysselverkstad. hon hade vattkoppor med, men det gick bra ändå. det blev några nya armband, tapetklister runt ballonger osv. allt pyssel behöver inte vara användbart, ibland är det bara kul att hitta på saker.

och nu ligger bloggkamraten lou i min säng och jäser. vi väntar på på big brother och tro det eller ej, men hon har äntligen lyckats knäcka koden till vårat nätverk. (mamma och jag har letat som tokar)

"Völvokillarna" says

Dagens! fordonsgrabbarna says:
-det ska bli plusgrader i helgen
-Sköjarru, ja som skulle åka på sjön med völvon

genom min mobil



The Remnant – Know This - Feat. Scar

etthundraåtta



108 dagar kvar, can't wait!



fast å andra sidan pysslar vi och myser mest ändå.


gkgbt


igår, lördag.



igår vart det inflyttningsfest hos the trouble gang, eller ja simon & co i göteborg. det var mycket nya människor och gratis bira. längesedan man var på en hemmafest hela kvällen, vilket var ganska kul eftersom dom hade fixat ett eget dansgolv där det spelades bra musik. jag och ida var helt klart unghästarna i stallet, men det gick bra ändå.

priset av allt var att någon lyckades ta idas ena sko och hon fick istället en klacksko. så där gick vi imorse, den obligatoriska walk of shame, sletna som bara tusan och ida haltande med en klackis och en gympadojja. det var nog inte bara vi som fick oss ett gott skratt...

nu är jag så sömnig att jag ska dunsa ner i sängen på momangen. hoppas ni har haft en bra helg!

jag är tråkig

ah jag är sjukt tråkig nu. städar, svettas och arbetar lite. ah därför jag hoppar det här med skrivandet lite. hörs när jag har blivit kul igen.

marimekko



jag är barnsligt kär i marimekko kom jag på. min syster har väl hjärntvättat mig genom åren, men hur coola converse blev det inte då?

at last

en smörig tryckarlåt kommer lastad.

Etta James – At Last - Single Version


B5c962024265e211217b501d1cf2978763a9536d_m_large

måndag, alla <3 dag

förra året satt jag på tåget upp till åre på alla <3 dag. jag köpte ett örngott som var sött som socker och egentligen gjorde det inte så mycket att jag inte delade den med någon.

i år ska jag, erica och sandra unna oss lite relax på badet och sen äta något smaskigt. det kommer bli så gött och mysigt. har man inte någon att uppvakta så kan man ju uppvakta sig själv. unna sig lite liksom. det är vi alla värda!



men nu: fika hos syster.

Oslo

God mat. Underbart väder. Sköna promenader vid AkerBrygge. Gott ölhäng med Johan. Bra fönstershopping. Gott vin. Sång och gitarr.





kortfattat



tors/fre: sov hos alex & tina. mötte upp fanny. gick på stan, köpte skor. mötte upp min bror. blev bjuden på smarrig mat. myste hos fanny på kvällen.

lör: sov ut. gick ner på stan. sprang på jensa & carl bara sådär. mötte upp louise & tina. shoppade lite till. gick och fikade med wow-johan. köpte grandiosa. skickade iväg jentorna på personalfest. gick på en annan fest hos bröderna thuresson. blev omhändertagen av jennifer. åt skitäcklig bislettkebab. somnade på en soffa. blev för full.

sön: vaknade bakis. var bakis hos fanny & co. var bakis på bussen hem. var bakis i bilen hem. var bakis hemma. mår okej nu.

så många intryck och människor på en enda helg. men det var trevligt, eller ja inte baksmällan då.


Fy bubblan

Sitter på bussen hem från Oslo nu och mår verkligen skit. Vart nog lite hårdare än vad jag trodde igår.. Buss och bakis är det värsta!

nyfikna?



nu har jag lägenheten helt för mig själv på majorstuen. flickorna ska på personalfest och jag äter min grandiosa, precis som norskar gör. ska pudra nosen sen blir det lite festligheter för mig med. låt oss säga att vi inte har några förhoppningar på kvällen, så blir vi heller inte besvikna.

kramis!

i tinas & alex oslolya

Tinas & Alex lya är supermysig. Idag har vi kikat runt på stan. Har frysit som en jävla gnu men fint vare. Nu ska det lagas god mat sen blir det vin & öl!


oslohej!



fanny och hedda hej!

vi kickar igång lovet med oslo och kalasbrudar. snajs!
jag har inte packat något och tåget går om en och en halv timma.
sen måste jag duscha med. tror dom uppskattar om jag inte luktar usch.
så killevippen så hörs vi!

friluftsdag

idag vaknade jag med en dålig känsla i magen efter en tråkig mardröm, men den försvann lika snabbt när jag kom på att det var sovmorgon, kunde somna om och vakna glad och se att solen sken genom mina persiener.

sedan vart det två lektioner i skolan, klippning och ridning med ida som gällde. vi red ut i skogen och hade picknic. jag körde ren tölt som det tydligen hette med gandur (hästen alltså) och galopp. det fick 5/5!



sen gav jag blanka tusan i TK idag och tog mig till backen med philip istället. det gick så himla mycket bättre idag och jag är så peppad på åre att jag smäller av nu.



ser fortfarande sjukt ostabil ut där, men ni skulle sett!

nu ska jag sova jättegott och ha sovmorgon imorgon. min egenkomponerade friluftsdag ger jag full pott! tack och adjö.

världen är vacker och så underbart skev



skojschema

jag ville bara säga att det är kul nu. så kul att jag vill göra ett skojschema. ett sånt ritade jag i somras också, man blir så glad av att ha roliga saker att se fram emot. det kommer säkert kunna fyllas på med mer skojiga saker, men detta är vad som är planerat. (sen kan ju allting hända...)



frågan är ju bara hur min ekonomi ska gå ihop, men det reder sig nog. lowlife har väl blivit lite av en vana när man åker på äventyr..

sunny days are happy days

när solen skiner ute blir jag automatiskt 10 gånger gladare. så är det väl för alla iofs. idag är det bodyjam som gäller och vårat UF företag fick ett jobb med. så sunny days are happy days.

sedan hälsade jag på syseryster och hennes vattkoppssjuka son leo lite också. de har ju skaffat husdjur. hermionie heter hon. jag dör lite tror jag...



hermionie, blir det tufft nere på villagatan kan du alltid flytta hem till mig. du han få min ena sänghalva, en fjärdedel av min walk in closet och hur mycket snask du vill! vad säger du?

bamsekram

Tumblr_ldbzvh0arf1qbov1oo1_500_large

finns nog ingen jag hellre skulle vilja ha en kram utav, än av dig. en såndär stor en när man kan borra in näsan i bröstet och känna goslukten. jag hade levt på den hur länge som helst, bara en ynka liten kram. varför är du inte bara här när man behöver en? snart är inte tillräckligt nog!

movement



jag skulle vilja säga att jag är en tjej som inte behövde träna och som kan äta hur myket snask som helst, utan att det syns, men så är självklart inte. jag har nog fått en dille på gymmet och hänger där jämt känns det som, därav ingen speciellt kul att skriva om. tror inte ni bryr er om hur tajt bajja jag har fått den senaste veckan, eller mina bästa övningar att göra hemma.

däremot hade jag och mamma en diskussion om varför vi har det så fult hemma. vad man kan göra så att det skulle bli mycket finare, men blir väl som allt annat hemma. det rinner liksom långsamt ut i sanden. "vi ska väl ändå flytta snart, det känns bara onödigt" fick jag till svar. men så kom jag på det sorgliga i det hela. MITT rum, som jag har haft sen jag var bebbe, kommer inte finnas sen. någon annan kommer ta över det.

vad jag vill komma fram till att jag har aldrig flyttat och kommer nog vara skitskraj när det väl gäller sen.

tack för att ni tog er tid till mitt ordbajsande.

fin vän


det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Lördagen blev ju väldans fin. Vin, öl, ost&kex, vindruvor, meloner, spel & trevligt folk samlade hos Julia.

Igår hade jag en väldigt sorgsen men bra kväll med min Rebecca. Det var något speciellt, man behöver det ibland. Krasha ihop och komma igen.

""Man måste genom skam
Man måste igenom romans
Man måste dö några gånger innan man kan leva"


ost & vin hos jullan

Gårkvällen var trevlig då det blev tacoshäng med Martin. Idag är det tydligen vin & ost hos Jullan som gäller, livet är gött!


smoergastarta



idag mumsade vi i kanongänget på smörgåstårta. åt helvete med det nyttiga livet när det finns smörgåstårta alltså! och titta på grabbarna också. snygga, världsgoa, går i ettan och är singlar. vad väntar ni på tjejer?

ikväll hoppas jag på massor utav mys med lite tjejer från klassen. mysa är livet!

Musica

Tegan And Sara – Walking With A Ghost
Tegan And Sara – Alligator - Passion Pit Remix
Simon Norrsveden – Pussel
Simon Norrsveden – Att döda för
Sambassadeur – Final Say
Museum of Bellas Artes – Watch the Glow
Jon Brion – Knock Yourself Out
Korallreven – The Truest Faith (Sail A Whale Remix)
Lykke Li – I Follow Rivers
Rebecca & Fiona – Bullets - Club Edit
Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix


trams



tur att jossen keeps it gangstah i alla fall, när alla vi andra bara flamsar runt. we missed u!

imorn är det fredag och sen är det helg, en vecka till och så är det lov. man åker i raktetfart mot skoj hela tiden. och jaaa, jag tar vara på varje minut sista terminen i skolan. 

jag & kusse busar till det i media


Inné mér syngur vilevsingur?

idag ska jag jobba och det är strålande väder ute. två lektioner i skolan och allt är bara härligt. louise är en så svingo, men lite tokig vän (som man kan dansa med som en galning på varandras rum och garva så man får magont) Idag fyller även josefin år, godingen nr 1. finns nog ingen med skönare kommentarer än henne.

om det hade varit möjligt så hade jag nog delat ut en liten portion kärlek till alla som är sådär goa. för det fullkomligt bubblar inne i mig. sådär att man går och ler åt småsaker hela tiden.



Sigur Ros – Inní mér syngur vitleysingur

JULIA & LOUISE


myskväll med jullan

Ikväll blev det ännu en kväll med korv och bröd och massa mys och skratt med min kompanjon JullanPullan. Nu har det blivit lite ansiktsmask och ska strax mysa ner oss med en bra film såhär på kvällskvisten. GODNATT!


tisdag

nu har jag håltimma och borde egentligen göra engelska och jag jobbar på det ska ni veta. ikväll blir det lite träning och sedan superdupermys hos louie med ansiktsmask och korv med bröd. är så sugen på det att jag smäller av.

sedan fick vi reda på en väldigt tråkig sak i skolan idag. att en kille som går i tvåan har lämnat oss. det är aldrig roligt att få reda på något sådan, även fast man inte alls var nära honom. tror allas tankar går lite extra till honom och till hans familj idag. det är så hemskt att det ska bli så.


RSS 2.0