jag önskar att i morgon aldrig kom



Parken – Jag Önskar Att I Morgon Aldrig Kom

det är allt jag har att säga nu.

200-dagars!



bättre sent än aldrig. vi hade i alla fall ett grymt 200-dagars. vill ni se mer finns det på facebook. blir inte så mycket roligare här när det tar så lång tid att ladda upp bilder..


.

det är mysigt att höra dig andas.
att lukta på dig och se när du sover.
det är skönt att känna hur varm du är.
just nu skulle jag inte vilja vara någon
annan stans, än just precis här.

Klar med ledaren!

VILKEN KÄNSLA! Jag har skrivit klart ledaren och det är så jäääääääävla gött. Finner knappt några ord. Kämpat som en dåre med DIGGIT idag. Intervjuat, sprungit runt, halkat och haft för oss. Men vi är jävligt bra.

Skulle vilja säga så himla mycket men ändå ingenting. Så jag håller mig till det senare. Nu sitter jag till mysig musik och tittar ut över utsikten från Rebeccas & Dianas fönster, den är inte dålig vill jag lova. Vi ska mysa med te, kvällsmackor och varandra. CIAO!

Creedence Clearwater-Fortunate Son
Creedence Clearwater-Lookin' Out My Back Door





pirrigt...

vet ni? det spelar ingen roll hur nere man har varit, när man får tårta på kvällen av världens bästa.

idag firade vi inte alls honom, utan vi kör det dubbelt upp imorgon. oj vad jag har hetsat upp det hela haha. ni får veta imorgon vad allt handlar om!



japp det är något kinky jag har i tankarna, vad annars?

dessutom borde ni passa på att köpa en dräkt. pallra er också till vårat railjam den 4:e dec och om inte annat på våran efterfest på terrassen.

oj vad mycket reklam det blev på en och samma gång, men en är la företagare eller?

...



den här dagen är lite tyngre än på länge. är rädd att det kan bli lite för många sådana framöver.

snöängel, check!

oså har man klarat av 200-dagars, varit bakis i skolan, skickat våran första riktiga order av ugli suits, pausat i snöstormen och gjort vinterns första snöängel och varit allmän seg.

imorgon är det praktik som gäller och efteråt är det johans tur att få överraskas. en lite för tidig födelsedagspresent. hmm, spännande...


The Tallest Man On Earth – Where Do My Bluebird Fly

sleep tight

kväll hos Sam&Bo

Skolveckan är igång. Sjukt glad att det bara är två veckor kvar av juridiken, känns som jag och Jan snart lever ihop, inte okej. Var ju 200 dagars igår så idag mådde la typ hela delen av treorna pyton, av dem som var där då. Dagens plus är ju att man kan bakismysa. Ett annat plus är Linneas garv på kören, går inte annat än bli jävligt glad av den.

Ikväll ska jag bosätta mig hos Sam&Bo, blir fetingnice. 

Vill bara beställa hem massa vinylskivor. Vill köpa utomlandsresa. Vill köpa festivalbiljett. Vill sitta på massa mysiga pubar med bra människor.



Ladies Night



Dimmiga dagar

"Dimmiga dar, det var bra dar
men vad fanns det att se klart?
Dimmiga dar, det där var fina dar
men jag såg aldrig riktigt var vi var.
Det där var bra nätter.
Det där var fina nätter..."

cosy

idag har jag haft en riktig myssöndag. med chipssmulor i hela sängen när man vaknade var det bara att gilla läget och ta tag i dagen. jag gick ner till syster för lite pepparkaksbak två gator ner. så långt kom jag. hamnade i deras pysserum i källaren och gjorde en ängel av en toarulle och lite annat krimskrams och örhängen. vet inte hur länge jag och smilla satt där nere. man glömde liksom bort tid och rum. kändes precis som när man var liten när mamma ringde och sa att ja var tvungen att komma hem för det var mat.



sen gäller det ju att smöra in sig lite hos pojkarna på okok. kanske man får något fint då...

Som en tavla över rätt och fel

Så himla glad att Tina varit hemma i helgen. Saknat henne så inni. Nu har hon åkt iväg igen, mindre bra.

Helgen bestod av kalas, fest & Ladies Night.







 


mysmode: on



jag myser bara idag. har inte myst såhär sen 97. har tränat på morgonen och snart tänkte jag åka och köpa lördagsgodis. mmmmh!


öppet hus



vi gjorde ett grymt öppet hus med goa UF-företag och kanongänget på sitt hörn. vi sålde som smör trots att vi varit i skolan mella 8-20.30. slitigt värre, men det var riktigt roligt!

bildbomb












Oslo i bilder var det ja. mycket stimm, fest och inte så i ögonfallande nattmat. fast det var kul och det är ju huvudsaken.

HÅKAN LIVE SCANDINAVIUM

Lite glädje på Känn ingen sorg gör mig Göteborg!!



HÅKAN LIVE SCANDINAVIUM

Nu kan du få mig så lätt, behöver jag skriva mer mer?



en såkallad update

jag har inte dött eller så, jag har bara svinigt mycket att göra nu. när det är fredag och helg tänker jag sova och ställa klockan på söndag kl 3. ska vi ses då? jag tänkte försöka med det i alla fall. 

ps. jag har så mycket bilder att visa er!

ps2. tur att louie kirrar biffen här va.

Johnny Boy

"Johnny Boy, du är så fin;
Rena rama poesin
Johnny Boy, du gör mej öm.
Johnny Boy, du är min dröm
Johnny Boy, du är vacker ikväll.
Johnny Boy, var nu tapper ikväll"/
Afzelius

HÅKAN LIVE SCANDINAVIUM

Vi två sjutton år (allsång)


HÅKAN LIVE SCANDINAVIUM

Jag vet vilken dy hon varit i


debatteftermiddag/kväll

Igår hade vi lite debatteftermiddag/kväll här med sköna personer, gott fika och massa tjöt. Inte fel inte fel.


Fem fina


förfesten, check!

Jackie Wilson – (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher

det talas om wook, vi har den bästa förfest-, fest-, efterfestlåten och snart ska vi gå på't. don't you just love it?

helg hos Emelie & Martin

Förkyld som ett as och det suger rätt bra. Annars har de varit en helt vanlig vecka med lite skola, kalas, krisövning i Mariestad, häng med vänner, häng med Martin och annat jams. Igår drog jag och Martin till Emelie & Martin där det var lite festligheter, mest chill faktiskt. Men mycket trevligt, tack för det och hoppas chokladen smaka. Tobbe lyckades iaf decka på köksgolvet, det är ju ändå värt en anmärkan.

PÖSS


oslo



här sitter jag ensam och övergiven och tar kort på mig själv med fannys cam. tjejerna är iväg och jag har lägenheten för mig själv. har snott fannys tights, hoppas hon inte blir tokig på mig nu. snart tänkte jag möta upp min bror och sen hjälpa edvin med hans "last" (läs: lass). sedan får vi se vad kvällen bär oss. jag myser i alla fall. tjejerna bor så himla gött!


Höstlov

Då har man lämnat det sista höstlovet bakom sig. Har varit väldigt skönt, festligt, mysigt och trevligt. Lite summering från i torsdags då jag varit lite off här de senaste dagarna.

I torsdags drog jag & Pattie ut i Götet. Hamnade på PUBLIK (jättemysig cafébar vid järntorget där folk ofta dj'ar) och sen på SKÅL. Bra kväll med bra tjej!



Fredags... mysig dag med min Rebecca. Promenad, solsken & second hand. På kvällen blev det god mat, IDOL, musik & vin med henne och Diana









Lördags.. HÅKAN HELLSTRÖM. Helt magiskt som vanligt. & 5 plus i tidningarna med. Något speciellt med den människan.



I igår söndag. Jag & Martin gick upp i ottan och for mot självaste Ullared. Efter lite felkörningar så hittade vi rätt tillslut. Mycket skratt och mycket krimskrams hittades. Vi pösa ner RÄTT gött till film på kvällen om man säger så, helt slut efter en mycket bra dag.

3 orsaker



3 orsaker till att min söndag är lite goare.

- jag ska proppa i mig glass strax.
- jag har världens mysigaste kille som ligger i min säng och spelar luftgitarr.
- jag har fortfarande inte släppt känslan sen håkan igår.

pusshejharegött!

Håkan

& efter en dags jobb blir det HÅKAN i Götet, helt underbart.


kalaslördag

nu vankas det tonårskalas i onsala, sedan ikväll blir det håkan och kanske även lite utgång i göteborg. mmmh good day!

mamma viskade med pappa om ett stopp på allum och rövarens marknad med, gynnar en del...

en torsdagsdimma



jag vet inte ifall det där limegröna pillret jag tog hos frida gjorde mig lite konstig...

ställa upp på kort gjorde jag gärna i alla fall. och jossen jag är snäll mot oss ska du veta, vi var fan inte goa på många av korten asså.

fast sista bilden är så mig, just då, i dimman full och lycklig.

PUSS!

vi fick något på posten...



nu jäklar kör vi igång! kom och köp! :D

dagen efter..

sitter på jobbet. min mage är orolig, mina ögonlock vill inte samarbeta och jag har 7,5 timmar kvar.

det är bara att kriga nu!

fast igår var skoj!


höstlovstorsdag



jag har fått första sovmorgonen på lovet, det är sol ute, jag ska jobba i 4 timmar på willys och sen säger folk att det är fest ikväll. jag känner mig optimistisk till typ vad som helst idag. ibland är livet bra härligt i sin enklaste form.

roligt konstanterade

när jag var lite drömde jag om att sitta bakom kassan på ica och få höra det duttande ljudet från rullbandet. jag drömde också om att få sitta med ett headset och prata i telefon om viktiga saker. jag vet inte om jag pratar om så viktiga saker, eller om jag tycker att ljudet från kassabandet är lika roligt längre. det är ju inte riktigt som man drömde om som liten. tur kanske att drömmar kan ändra sig...



spexig redan då...

puss!

klickklick!



hittade lite fina väggar i götet.

ja har fått feber. trött på att vara småsjuk nu, men det är bara att kriga på jobbet imorgon, jabadaabadoo!

JJ – Let Go




ohyee

"om man vevar ner rutorna i bilen blir det ju typ som att man tar en prommenad".

ungefär på den nivån låg det när jag sa det igår. sjukt bakis, med en annan bakispåse gjorde jag absolut ingenting igår, men lördagen var sjukt skoj och röjjig. kan fortfarande inte sluta skratta åt vissa saker, shit. pattie får helt klart priset för kvällens sköning, haha.

idag sliter jag på osten, som resten av veckan. vem sa höstlov? dör lite, men behöver sannerligen pengarna. vad gör ni på lovet?


Nitro 1.0

Lördagen var grym. Först mysmorgon med Martin, sen drog jag och frugan iväg mot Götet. Snowboardtävling (heja på frugans snubbe Johan), shopping, kolla vinylskivor på Bengans & 3rätters på Jensens.

Vi började kvällen med vin & musik hos Pattie innan vi inne i dimman drog oss mot Valand. Sen var kvällen bara sjukt bra. Galet mycket folk, shotar, drinkar, daaaaaaans hela natten lång. Helt jävla plötsligt från ingenstans när man dansa börja Promoe spela och Dj'a, grymt. Och vem fan hamnar uppe på scenen om inte jag? Bra kväll med massa sköna människor som avrundades med att typ däcka i Simons soffa.

Sen var det ju det. Gå upp kl 7, sovit i två timmar, åka tåg hem och börja jobba till halv fem, fyfan.  Avslutade helgen med Diana & Rebecca och massa mys och sen en Martin.






RSS 2.0