Musica

Deer Tick-Clownin Around
M.Ward-Clean Slate
Arcade Fire-Half Light ll
The Waterboys-Fisherman's blues
Chief-In The Valley
The Cave Singers-Outer Realms


Titanic, Skaugen, älgstek och mys

Nu under tiden i Oslo har jag hunnit promenera med Maria. Förra söndagen stack vi till Sognsvann och tänkte gå runt sjön. Den rundan är några km. Ist tog vi på något vis fel väg och gick dryga milen.

I fredags såg jag Titanic 3D. Efteråt stack vi till Skaugen för en öl och Skaugen levererade.

Nu ska jag nog dra igenom några avsnitt med Sons innan jag somnar. Sov gott. Jag längtar redan till nästa helg då Nationalteatern & Loney Dear väntar. 



bildregn från Falköpingsvisit

Jag har skypeat med syrran, varit på bio med mamma & Janie, ätit mat hos mormor & morfar, varit på kalas, förfestat hos Emil Johansson innan utgång i Skövde på Glädje & Pitchers, gått på marknaden, haft myskvällar med mina vänner, förfestat hos kusin Wiktor, gått ut i stan, varit på knasig efterfest hos Becca, ätit påskmat...







Värsta bussresan ever

Haha alltså fyfan vilken resa, den hoppas jag inte ens min värsta fiende får uppleva. Varmaste och svettigaste jag varit med om. Ingen ac, ingen ventilation. Folk svettades, fyllde på sina vattenflaskor och svalka sig med vattnet. Det var nästintill outhärdligt så vi stannade bussen för att ta luft men då kom securitas och körde in oss igen för där fick man tydligen inte så. Alla bara sucka. Internet fungerade inte, såklart. Vi hamna i den sega tullen som jag hatar. Busschauffören hittade inte i Oslo för han hade inte varit där sen 98. När någon visat vägen till bussterminalen och vi ska köra in lyckas han köra in bussen mot en kant. Vi hoppade och skumpade när han låg på kopplingen och bromsen. Vi kom fram förfest. Ja, det hela var en pärs och man är glad man lever, haha.

Miss Li

Is this the end
Dancing the whole way home


Noonie Bao

About To tell



Timbuktu

Fallskärm



Musica



Chief-Night & day
Chief-My love is Gone
Bob Dylan-Baby, Let me follow you down
Bob Dylan-You're No Good
Deportees-Islands & shores
The Black Keys-All you ever wanted
Arcade Fire-The surburbs
Arcade Fire-Culture War
Miike Snow-Devil's work




Akersfästninghäng

Idag har man hängt vid Akersfästningen. Legat och gottat i solen med frukost, jordgubbar. Promenerat vid Aker Brygge och jag har ätit årets första mjukglass. Det här är otroligt.

En jobbvecka kvar sen åker jag hem till Falköping och de saknade och härliga människorna som finns där. Mamma, släkten, vännerna... gör mig glad i magen.

 

Njutelselördag med Maria

Jag mötte upp en bakfull Maria. Vi gick en second hand runda, kika i affärer och på torget. Efter ett tag kände vi att det var dags för en Happy Time-pizza som vi tog med oss till Akerbrygge. Där låg vi och njöt i några timmar. Deala bort två pizzaslizar mot öl & cigaretter. På kvällen samlades vi ett jobbargäng här hemma. Sex tjejor och en toppenkväll.


Loney Dear bokat!


Cafe Sör

Igår efter jobbet blev det en impulsfika med Sofija på Cafe Sör.


Olivia med sambos


Tapas, Ice Bar

Helgen har varit kanoners. I fredags var det mys. Igår blev det fest där det bjöds på Tapas, champagne, vin, whiskey och drinkar. We went back to 90's och dansade loss till hiphopeliten. Hamnade på IceBar Lounge där vi dansade localocamoves ännu mer. Efterfest med öl & pizza. Idag har jag, Alfred & Sara promenerat i det härliga vårvädret. Suttit och diskuterat livet. Nu kosar vi oss tills morgondagen och jobb väntar. Adios!

London del.4

Avslutar med gårdagens magiska Oxford Street.


London del.3

Magisk måndag. 



London del.2

I söndags var vi så himla bakis så det enda vi gjorde var att ta oss till mysiga Carnabystreet och käka fish & chips och dricka öl på Shakespeare's Head! Regnet föll vackert.


London del.1

Vilka dagar vi haft... :)

Började med kaos i fredags då jag glömt plånboken på flygplatsen. Fatta paniken när jag kom på att den var borta. Och lyckan när den var funnen. Känslodag i London men vi kom fram till att det är lika bra att börja på botten och jobba sig uppåt.

De fortsatta dagarna har i vilket fall varit fantastiska. Vi har åkt dubbeldeckare, ätit och druckit öl på engelska pubar, åkt tuben, varit inne i en ball Disneyaffär, festat till morgonen, förfestat i ghetto-Camden, gått på underbara Camden-marknaden i solsken och ätit jävligt god thaimat, gått i regn, gått i solsken, överflummat & garvat på hostel-rummet av övertrötthet, vandrat i mysiga Notthing Hill, shoppat like craazy på Oxford, njutit på Carnabystreet, äventyrat, haft en magisk djur - och naturstund i Hydepark, vandrat oss stela i bena, talat galet mycket engelska och ätit frukost på Starbucks, avslutat sista dagen med en galet fin solnedgång på Oxford street... 

Och detta är bara lite av allt. Men en fin trip har det varit och jag älskar redan London. Dit ska jag igen. Bildregn bjuds.


Sigur Ros

Fljötavik


No limits

När man är med Ulrika, speciellt när man handlar med henne, då går allt överstyr. Som igår. Vi skulle gå och handla något gott. Det slutar med att Ulrika går wild and crazy i butiken och köper hela affären. Två olika glassar, cupcakes, cola, chips, lösgodis, melon, hallonpaj, kladdkaka, tomtebloss och grädde. Det blev rena kalaskvällen här hemma med Ulrika, Sofia & Sara. Mysigt som fan var det dock. Det blev en tjejstund som hette duga. Jag gillar er. Och jag gillar ditt galna sätt Ulrika. Frågan är dock, så galen som du är när du shoppar här i Oslo, hur ska det sluta i London?




Sveriges värsta bilförare

För mig är det dålig humor på högsta nivå!



Bugges med Alexandra

I lördags var jag bakis. Och hade en otrolig dag med Alexandra. Det var vantar-letande och shopping och vi avslutade med hamburger-lunch på Bugges. Det kallar jag kärlek. Bugges kycklinghamburgare med aioli!


London bokat!

 
Klockan är halv tolv. Jag och Ulrika sover just nu i samma rum. Hon ligger och kollar lite reser, så sjukt billigt just nu. Hon tänker att hon kanske ska bjuda sin kille på en resa. Vi diskuterar lite fram och tillbaka. Hon rabblar upp massa billiga resor och sen kommer hon till London, 59 kr dit, 175 kr hem. Vet inte hur vi kom på idén men allt spåra och vi bara "vi drar, vi bokar". Nu är det gjort. Lyckoruset klockan tolv på natten, impulsivt om något. Det firades med ett glas på balkongen. Nu har vi även fått med oss Sara som har bokat resa hon med. Grymt ju.
 
 

Smoothie med Linnea

Ikväll har jag haft en otroligt härlig fikastund med Linnea och avnjutit en superdupergod smoothie. Pladdret gick non stop i två timmar. Mycket givande kväll :) Nu ska jag & Ulrika ut på en liten kvällis.

Huk

Idag stack jag, Sara & Emma ut till mysiga Huk som på sommaren är badstället nr.1. Nu var det istället vintervackert och vi satt på en bänk och bara njöt. Jag fick tom lite vårkänsa idag.


Cotye, Kimbra-Somebody that i used to know


Utgång!

Blev inga kort förutom i hissen när det var lite klaustrofobi-chock. Hade det trevligt med Alexandra & Sofie. Sen blev det öl på Lökka med Fiddern. Idag är jag lite bakis. Så nu blir det byn med Alexandra, Hade!


Otagg

Trots att jag känner ett extremt otagg drar jag mig nu mot Alexandra och lite andra tjejer för lite vin och trevligheter. Den här kvällen kan bli hur som helst. Antingen går jag hem tidigt för jag är trött eller så blir det succé, vi får se! Försökte mig på någon rolig outfitbild som ni mer än gärna får skratta åt.


Välkommen Ulrika

Idag har det flyttat in en tjej här i kollektivet, Ulrika. Hon ska bara bo här februari ut men det är alltid kul med nya människor, speciellt när dom är så trevliga.

Hellström

Precis som Romeo


Way Out West 2012

Ses där snyggon.

Musica



Riddarna-Förbjudna saker
The Acorn-Crooked Legs
The Shins-A Comet Appears
Johnny Flynn-Churlish May
Anna Ternheim-The Longer The Waiting
Laleh-Some Die Young
Angus & Julia Stone-Just a Boy
Woods-Rain On
Urban Cone-Urban Photograph
PJ Harvey-The Last Living Rose

RSS 2.0