hare gött

louise ligger i min säng och göttar sig. vi ska mysa till det med en film. dear john faktiskt. annars stimmar jag maximalt just nu, har sjukt mycket att fixa och dona med denna veckan. så kanske inte blir så mycket häng här.

pusskalas!

nu

jag är så himla glad. vädret är jättefint, visst jag sitter inne och skriver uppsats, men jag har öppet fönstret. lyssnar på bra musik, känner att sommaren är på gång och andas verkligen in lycka. det finns så många fina runt omkring en som man uppskattar så himla mycket. det kan hålla i 5 minuter, eller hela kvällen, kanske rentav hela vekan, men just precis nu mår jag hur bra som helst. det är det som räknas.



osåenoldiepådet.

gårdagen




ja bilderna talar för sig själva. jag hade roligt och det var gött. det var tjejernas kväll igår. hejatjejer liksom. slog johan (som har biljardbord hemma och allt) i biljard med. SVÅRT, som en säger nu för tiden.

i'm a nolifer

okej jag har inget liv. sitter här och strökollar på heartbreak hotel (sf-kanalen givetvis) och funderar på att ta en liten tupplur innan jag ska snika åt mig lite krubb nere hos syrran. jag har inte känt mig såhär omotiverad till något förut. vill bara sova och mysa heeela dan.

har i alla fall kollat på leo när han spelade klassbollen. fast det var mest kallt.

jag går nog i ide en sväng så får vi höras när jag har vaknat igen..


hannah 18årsfest

Igår var vi hos Hannah på 18årsfest en sväng. 


100kg senare...



Chips, cola & godis har satt sina spår. Jag kommer banne mig inte ur sängen. Får ringa POLIA om en lyftkran som kanske kan hjälpa mig. Fast man ska inte klaga, det finns dem som har det värre va. Hellre en go glad fet ko än en töntig liten ekorre liksom...

det luktar korv i mitt rum

jag vet inte men idag har jag en klump i magen. det är inget speciellt som har hänt, men jag har börjat inbilla mig att jag måste vara beredd på att det ska hända något. vädret är så ledsamt med. vill bara få en kram, kolla på en barnslig film och äta gränslöst med choklad. jag tror jag behöver ha något att se fram emot. fast fick reda på att helgen efter skolavslutningen tar dom studenten i hunnebo. då ska jag bannemig dit och fira dom!

ikväll blir det nog fest, fast nyktert. jag och lou är så fruktansvärt oarton att det börjar kännas som vi alltid kommer att vara det. skum tanke ändå.



äh nog med ledsamheter. nu ska jag till världens bästa lou!

Veckans babe



Johan Hermansson!
För hans söta svall, goa stil, lite high on life-beteende (verkligen inget illa med det, bara bra) 
och hans livsstil. Gör det han älskar och följer sina drömmar. Så det är ju så gott som klart,
veckans babe here you come!

FLÖT med göran, laggan & philip

Ligger här i Philip Holmstrands goa soffa och pösar. Mest hängt hela dagen faktiskt. Eller började dagen i Vara med tävling i skoltidning. Och DIGGIT blev årets bästa skoltidning. Kan ju inte annat än gratta stort! Vi ska nämligen göra en lika grym tidning nästa år.

Annars kom vi hem så drog jag & Victor ut och käka glass. Sen fastna vid ute, prata ikapp tiden. Sen helt plötsligt hade både Laggan & Philip slutit upp och vi kom fram till att vi behövde pizza, så pizza blev det. Och nu ligger vi här. Skulle festat men på grund av det dåliga vädret blir det nog inget med det. Men imorgon så.. då slår vi till ;D

puuh

några jävligt heta diskussioner om vart all brôte som står i min garderob skulle ta vägen senare blickar jag nu in mot en mycket mer strukturerad klädkammare. det tog mig säkert 3 timmar men visst sköen har jag äntligen fått ordning på alla kläder och skit på rummet. bara lite småpill kvar. det tar jag imorgon. nu vill jag kunna unna mig lite sömn. imorgon ska jag ju vara ännu mer produktiv.

- skola
- körskolan
- avskedslunch med kanongänget
- PLUGGA!
- träna core, spinning & (förstår inte varför jag gick med på allt deta) bodypump
- förhoppningsvis en rockig kväll på berget



hadeee!

lite upd.

hinner egentligen inte sitta här. istället för att plugga förut åkte jag till skövde med johan. så borde göra klart det nu, fast ska egentligen vara hos john nu. hur orkar louise vara så duktig? jag är så sjukt odiciplinerad. på tal om louise fick jag precis ett klassiskt sms: vad gör du frugan? lösbajs är inte okej!

så nu vet alla att louise har vattenbajs och jag har för mycket viktigt att göra som jag ger blanka tusan i. imorn ska jag göra den längsta to do listan på länge. shit vad jag ska vara produktiv då!


Min hemsida

Fick printa och göra det mindre, blev la sådär och dålig skärpa men nu ungefär ser ni startsidan jag gjort iaf :)


brittan spjut

när jag var liten var en av mina största idoler, kanske inte så oväntat, britney spears. så med lite hjälp av erica kom jag på att det är ju precis henne jag ska skriva om i psykologin. hon är ju trots allt ganska så grym. inte konstigt att hon har ballat ur lite på sistone, med allt som har hänt i hennes liv.



jag menar vem ville inte vara henne? i alla fall jag. med hårborsten och spegeln var jag faktiskt henne, ända tills skivan inte gick spela längre för alla hack.

så nu ska jag fortsätta att vara nostalgisk och skriva på inlämningen.

pics

Hitta lite fina bilder. Ett på mig & Niko i Stockholm, ett från förra våren när jag & lite goa killar från Skövde kom på impulsbesök.

Sen två på mig och syster, ett midsommarfoto, min en underbar kväll i Danmark/Helsingborg och en festkväll i Ängelholm!


jubel!

jag var tydligen ledig imorn med! wohoo.

ska nog iofs ta tag i mitt liv lite då. fast är det fint väder. då ska jag sola bort hela dagen så det så!


hejdå



jag kommer sakna er där uppe. ni är faktiskt inte så dumma som jobbet i sig är.

mktattgora

nu är det mycket att göra hela tiden mest. lite skönt, lite oskönt. vet inte riktigt än vad jag ska tycka om det.

ska snart kila iväg och göra mitt sista pass på donken. så vill ni ha smarriga perfekt formade glassar borde ni passa på de närmaste 3 timmarna. sen är det kört. lycka! 

p.s. jag kan inte berga mig tills det blir sommarlov!

kärlek och saknad


tungt




sitter och lyssnar på coldplay, min högra fot har somnat, min mage är ostabil och bubblig (som alltid efter fest) och jag skulle kunna somna här och nu.

gårdagen var härlig, med solning och fest. lite annorlunda kväll, men ändå rolig. kom nog hem 5 och när det var dags att sova sken solen in i rummet. då äre sommar. vaknade först 10 och vatten var ett faktum. vaknade sedan halv 5 och tänkte happ då var denna dagen över.

har i princip inte gjort ett skit idag, men det har varit gött det med. 5/5 idag var helt klart mc donalds maten. har aldrig njutit så mycket i hela mitt liv. förresten är det min sista dag där imorgon. jag kan nog vara lyckligast just nu.

och vet ni vad? det mesta är för jäkla bra nu rent ut sagt. jag älskar verkligen att det är sommar på gång. det luktar så härligt och till och med regnet är fint. jag vill ha det såhär för alltid. eller ah - skolan då. det är snart slut med så känns ändå helt okej.

sleep tight.

Freaky sunday

Tack för gårkvällen! Blev helt annorlunda än vad jag trodde den skulle bli. Hela helgen har varit riktigt go. Först i fredags blev det tacobuffé med Siljebäck & Eric. Lagom kul när strömmen gick i halva stan och lägenheten blev alldeles bäcksvart. Var dock väldigt kul när lufttrycket i LOKA-flaskan gjorde att korken flög åt helvete som värsta skottet. Drog sen hem och så fick jag sällskap av Julie, Laggan, Viktor & Philip. Tror vi låg och tjöta till fyra innan vi slöt upp.

Igår var det invigning att sola, på RIKTIGT. Bandarn åkte på, solen stekte, melonätande och göttit.

På kvällen firade vi Jesper kusinen som blivit hela 20 bast. Kvällen fortsatte med grillfest hos Hannes innan vi hamna på Central där det blev basketspelande, dunkande musik & allsång!

Idag njuter jag bara och taggar inför ny vecka. Liiite närmare sommarlov, det gillas!


KROPPSNOJA

GÖRLS... och boys. På tal om kroppsnoja. Ni är säkert många som läser detta som känner igen er att det är lite tungt att dra tröjan över huvudet och flasha hela kroppen. Lugn, ni är inte ensamma. Men sanningen är... shit the same. Varken  jag eller Julija har några drömkroppar om man går enligt "mallen" för hur man ska se ut. Lite gött här och där liksom. Men det är så sjukt onödigt att gå runt och tro man är fulast av alla. Nojar man sig syns det och man blir bara fulare. Visa att ni skiter i det och kan visa er som ni är, då kommer ni utstråla självsäkerhet och blir snyggare. Vad ska hända liksom? Försök iaf att bara bestämma er att ni skiter i det.

It's all in your head!


svar på tal!


1. vilken är den absoluuut godaste glassmaken när de gäller kulglass? (viktigaste frågan)

Louise: det är absolut blåbär, jordgubb eller choklad, yummie!

Julia: hmm svårt för en glasslover. polka är gott, pecan med men shit gillar allt ju!

2. planer för sommaren?

L: Det gamla vanliga, jobba, fira midsommar, sola, bada, hänga med polare, ut på galna upptåg, åka utomlands, chilla och framför allt bara njuta.Massa fester och västkusten också.

J: snor la ovanstående svar haha. fast jag ska ju jobba ihjäl mig på willys. festival hoppas jag hinns med också. fylla 18 med givetvis. WOHO!

3. hur ska ni fira era 18årsdagar?

L: med massa fina vänner och massa fest!

J: jag vill helst vara på västkusten på själva dagen, men sen ska vi la se till att styra upp något tillsammans jag och lou. kan riktigt grymt.

4. hur ser eran drömkille ut?

L: Dream guy here he come... tänk en rätt lång, brunhårig eller mörkblond kille med antingen långt lockingt hår, långt hår uppsatt i knyt eller bara gött ruffs.
Han ska ha ettt charmigt leende och fina lekande ögon. Kanske några snygga tatueringar på armen. Även manlig, vill ha en stor mysig famn att komma in till.
Något man faller för direlt är om han åker på bräda, surfar, eller är musikalisk åt det rockiga hållet. Give me, med manliga snygga armar. Många krav, men hey
drömkille var det ju. Skulle falla på en gång.

J: jag är nog ganska mycket inne på samma spår som louise, fast jag tror det har mycket med charmen att göra. har bara killen den rätta oskyldiga charmen kan man nog falla hur han än ser ut. sen är jag ju helt klart lite svag för det här surfiga/skate svallet, solbrända pojkar med fint leende och lagom muskulös kropp. det är fan 2 die 4. lurig fråga ändå.

5. vad är erat bästa raggningstips?

L: ögonkontakt, le mycket och ge honom lagom intresse, men ha samtidigt liute distans.

J: Håller nog med louise väldigt bra på den frågan. Man ska flörta, ge komplimanger, men samtidigt få dom att vilja veta mer och kämpa lite för det. mycket handlar om ögonkontakt och känsla. var inte fööör på, då blir han bara äcklad, tänk er själva..Va er själva när nog det allra viktigaste.

6. vad ska ni göra efter studenten?

L: Förhoppningsvis ut och tjäna massor av cash, sen ut och resa till alla världens hörn.

J: Jag vill nog gärna börja säsonga lite, jobba på kusten på sommaren och festa mig full på after skin på vintern. kommer aldrig orka att plugga, så ska nog jobba på och självklart resa.

7. vilka har ni varit tillsammans med? (roligt kuriosa får bifogas!)

L: Första killen var Jonas. Jag var 13, han femton. Jag var sådär töntigt kär, tyckte han var assnygg och cool som hade moppe. Från ängelholm
och vi hade våra roliga utflykter med hans moppe till havet & stranden Klitter. Om det var real love eller inte, det tror jag inte. Men pirra gjorde det sannerligen.
Första riktiga killen var självaaste Sebbe. Hade det inte varit för att tåget från Göteborg varit överfullt och det bara funnits en plats kvar, bredvid självaste
Sebbbe, hade vi aldrig blvit tillsammans. Senaste kexet var Eric, och han kan man inte säga något ont om.

J: Min första kärlek var väl Anton i halmstad. var typ smygkär i honom i ett år innan vi blev tillsammans. handbollscuperna har aldrig varit mer spännande när det var i danmark jag träffade honom första gången. kanke inte riktigt kärlek där heller, men jag började stamma och var blyg som satan...Sedan var det ju patrik. jag var 14 och äventyrslysten, nog om det. Efter det var det ju eldar, mitt längsta förhållande. Så helylle som det kan bli de förhållandet. Träffades på karnevalen första gången sedan var det bara en resa med komplimanger, fina gester och gulligull. Är nog inte likadan idag... sen finns det andra som har betytt mer och mindre. Konstigt att det finns människor som betyder mer för en, fast man aldrig varit tillsammans på riktigt.

8. varför startade ni en blogg tillsammans?

Båda: vi tänkte att vi hade varsin blogg innan så vi kan lika gärna slå våra kloka huvuden tillsamans och göra något riktigt gött. Vi har aldrig varit de seriösa tjejerna och det är nog det som gör det så roligt. Allt är bättre med att vara två.

9. vilka är era favoritlåtar och varför?

L: Det finns så sjukt mycket bra musik, men en låt som alltid kommer finnas kvar i hjärtat är kelly family - fell in love with an alien.

J: puuh så sjukt svårt. jag är ju väldigt svag för johnossi - summerbreeze, men det går nästan inte att svara på det.

10. lista de tre snyggaste killarna i ettan, tvåan och trean på ålleberg!

L: 1:an, Victor Göransson, Linus Lagergren & Philip Engdal. 2:an, Erik Bergviken, Tobias Hermansson, Anton Hallberg (go bygg!) 3:an, Hampus Nilsson

J: 1:an Martin Svensson, Linus Lagergren & Love Tenelid, 2:an Tobias Hermansson, Sebastian Ågren, Dardan Lushtak 3:an Hampus Nilsson, Filip Löfgren, Carl Jonsson

11. vad tycker ni om rnohlgren.blogg.se?

Båda: Vad ska vi tycka? En blogg i mängden typ...

12. har ni några pojkvänner/ragg?

Båda: Livet är som ett smörgåsbord, det är bara att ta för sig ;)

J: jo, fast det finns ju vissa som är speciella.

13. hur mår du louise?

Jag mår så jävla bra just nu

14. hur mår du julia?

Jag mår också väldigt bra. Det finns så himla mycket bra nu ska ni veta!

15. hur ställer ni er politiskt?

L: Jag är nog mer höger än vänster i alla fall. Är dock inte så insatt.

J: jag ska nog starta ett eget parti...

16. vilka bloggar brukar ni läsa?

L: Jag läser faktiskt inte så mycket, men det blir väl lite näras och käras, det är alltid trevligt.

J: ibland bryr man sig inte, men näras och kära är alltid bra. Kan göra ett inlägg om bloggar en dag.

Båda: våran egen givetvis??

17. är ni nöjda med era gymnasieval?

L: Ja det är jag, har världens goaste klassmates.

J: Kunde nog inte valt bättre. Fikar jämt, goaste lärarna, bästa klassen. SPFT08!

18. vilken är den roligaste festen ni varit på?

Båda: Det här är nog omöjligt att svara på. Beror på helt vilket mode man har varit i osv. Fast midsommar blir alltid lyckat med galna upptåg.

19. har ni någonsin slagit någon ?

L: Några spräckta ögonbryn här och där, ni ska veta att min vänster är jävligt vass, haha.

J: haha shit, har aldrig skrattat så mycket som när louise klippte till...

jag har nog inte slagit någon sådär seriöst. typ min bror när vi var små och jag visste att om jag siktade på näsan vann jag för då började han alltid blöda näseblod.

20. kan ni volta på studsmatta?

L: Någon volt/kullerbytta kanske man får till. Sen vet man ju aldrig om den blir bra eller inte.

J: Gills det om man börjar på knäna?

21. vad tycker ni om rökare?

L: Jag själv feströker och tycker väl det okej, men själva röken är bra äcklig. På fyllan känns det väl mer okej. Själva rökare är det inget fel på, så länge dom tar hänsyn.

J: Blä. Har aldrig rökt i hela mitt liv, men vafan alla gör som dom vill. Bara dom inte röker på mig!

22. hur mkt pengar lägger ni i månaden på shopping?

L: Beror ju på hur mycket man får in. Kan variera väldigt mycket.

J: Ju mer lön man får, ju mer bränner man. Typ 1000 och uppåt.

23. Jag skulle gärna vilja ha en större utläggningar om varför människor utav det kvinnliga könet stundtals upplevs väldigt abstrakta och idiotiska!

Båda: hejatjejer säger tjejer äger! Tror ni har fått det lite om bakfoten killar. Vad skulle ni göra utan oss?

24. Tips för att lära sig att leva i nuet? ;)

L: Anledningen till att många stressar upp sig över framtiden är att de jämför sig för mycket med alla andra. Hur andra känner och tycker och har det. Utgå istället hur du själv mår och känner. Skit i andra, då kommer det lösa sig fint. Ju mer tillfredsställd du är med dig själv, ju mer kommer du kunna njuta av nuet.

J: Oroa er inte så mycket för framtiden, det löser sig alltid. Njut av det ni har här och nu och inte det ni inte har.


Hoppas ni är nöjda, ni var grymma!


ikväll

ikväll ska jag ut till sandra i min klass och mysa med grill/ev bad/mys. kommer nog bli lika gött som det alltid är med våran klass. har lagt köttet i marinad så nu jäklar ska här grillas. ååh vi är bra, SPFT08!



jag är som vanligt sen... ha en bra kväll ni är bäst!

p.s. jag bävar för redovisningen av alla frågor. ni är bra finurliga ni...

jag blir så arg!

jag blir så arg på människor som alltid är negativa och klagar. okej om man har en dålig dag själv, shit det har ju alla, men när man låter det gå ut över andra har det gått för långt. finns sjukt många i våran ålder som hackar på varandra så. komma med taskiga och spydiga kommentarer om hur en annan människa ser ut när går förbi i skolan osv. varför gör man så? jag tror att det beror på att man är väldigt missnöjd med sig själv. är de inte kul att alla är olika? att någon vågar stick ut ur mängden? jag förstår inte hur man kan vara så elak och häva ut sig massor av skit. tror inte man mår bättre av det själv, så är ju bara onödigt. det blir nog lätt en vana med. man får tänka sig för innan en sådan ful groda är på väg ur munnen, för det gynnar inte någon. fina grodor däremot borde man låta ploppa ut oftare. det sägs att en del blir prinsar med, att något bra leder till något annat bra. karma kort och gott.


Veckans babe

Emil Johansson!
Det var la rätt givet eller? Musikalisk kille och en trevligt härlig prick.
Det är Ja Ja till veckans babe på det.



NASTY

Har ni någon gång typ sjuka konversationer med era vänner som om man kollar på pappret efter att man torkat sig eller om man ska suga på kinapuffar innan man tuggar eller inte?

Hangning out with some guys

Ni kanske tycker jag & Julija är med nya killar hela tiden? ;o Men visst fan är det ibland så jävla mycket goare att hänga med ett par goa killar?! Vi älskar att ha många killvänner. Det blir rakt på sakt, inte massa skitsnack. Så bättre att ha några riktigt goa, ärliga, fina och äkta tjejkompisar och sen ett gäng sköna killkompisar. Eller tvärtom, att man är kille och hänger med görls. Inget fel med det!

Som Julija sa, lev här & nu! Njut av livet och se det positiva.

så att de...

Igår spenderade jag kvällen med hemkomna Sebbe som varit på Hawaii. Lite bärs & chill.

Ikväll blir det taco & fredagsmys med Becca & Eric.


australia

blev hur glad som helst när jag fick se att det var filmen australia idag på tv. älskar verkligen den filmen. det är så fruktansvärt fin natur, fina färger och romantiskt härligt att tårarna till och med kommer hos mig.



det vore sjukt häftigt att få träffa riktiga aboriginer. dessutom är pojken i filmen så otroligt söt att man typ vill kramas för alltid. den är inte ny, men har ni 2 timmar och 40 minuter över borde ni verkligen se denna om ni inte gjort det. mmmh stämningsfull julia säger godnatt!


p.s!

haha nu har ni rafflat till er 8 frågor, 2 kvar och vi svarar. kom igen nu alla koola katter!

skiftningar

igår var det först riktigt fint väder. jag åkte longboard i shorts för första gången i år och det luktade grill och nyklippt gräs i hela falköping. hängde med bra folk och åt glass.




efter ett rejält busväder under natten såg det istället ut såhär i undergången på våran skola...



jahapp tänker man då och undrar när det ska bli sommar på allvar?

fast jag tycker väl regnet kan vara väldigt mysigt ändå, till skillnad från lou. egentligen är det nog för att det bubblar i mig just nu. tror aldrig jag har varit så bra på att ta vara på tiden här och nu, verkligen njuta. det är fint att bli omhållen av någon när det mullrar ute. att tänka på någon och bli glad i hela kroppen. man behöver inte veta hur det ska bli sen, för det är här och nu vi lever. huvudsaken är att man mår bra!

Liv




COLOUR


regular



tittar man riktigt länge på mig så ser jag skelögd ut.

annars är vi rätt söta jag och filip när vi myser på skolbänkarna. skönt att man har den klassen man har.

idag har jag varit första gången på körskolan och suttut vid datorerna. jag kände mig lite som ett ufo. alla såg himla rutinerade ut och jag körde mitt racertempo utan böckerna.

jag vill åka longboard, fast det se mörkt ut borta på himlen. dessutom behöver jag städa klart i rummet. har städat 3 dagar i rad nu. blir aldrig klart. förstår inte varför...?


eran önskning är våran lag


det var någon som utmanade oss med frågestund. och vi är ju inte tjejerna som bangar. får vi fler än 10 frågor lovar vi att svara lika ärligt som om de gällde våra liv. så ni har tills på fredag på er, go loose!

tisdag

idag har jag haft nationella i matte. gick ut först som vanligt. sedan klistrade jag upp klistermärken på skolan åt en goding.



efter det bestämde vi oss för att köpa glass till klassen.



sen har jag klippt mig och nu ska jag träna, fan jag är sen haha! hörs later.


jag vill känna din

Denna låten är ju bara... minnen och störd men skön. Ni får bortse från texten ;)

Feelings


jahaaa

här sitter jag i ett stökigt rum och klockan är över 10. jag sket i att träna för att jag skulle städa rummet. louise har hunnit med båda? ska nog göra ett klassiskt turboröj ändå. vore fint att vakna upp fint liksom. fast min kudde luktar gosigt, lite tråkigt att bädda rent då.

jag vill ha massor av nya saker. ser att h&m har två grejer som inte var så fasligt dyra. fast o andra sidan ska jag nog inte köpa något mer innan juli...

hoppas att louise och min spontana idé om loppis blir av och att någon stackare vill ha lite schyssta kläder och en och annan pryl. det är dyrt att va på topp har jag bittert insett.



sen vore la lite sommarvärme aldrig fel. mina shorts har börjat krypa ur lådorna av sig själva, tror dom vill ut.. hmm..

zwampen






här sitter jag och lysnar på electric banana band. jävligt sköna ändå. tänk er denna i dimman. ska nog lägga in den som ringsignal.

/julle

GRRR

Wow, säger bara det. Ja tack till Bruce när han hade sina glansdagar. Finns ju så jääävla många snygga män & killar där ute. Så varför inte bara utnyttja det och låta dig dreggla sönder. You're welcome!







dumt.

ibland gör man bra dumma saker. som just nyss. sen är det nog inte bra att fundera för mycket. jag funderar så jag blir helt nepprig i hövvet som mamma brukar säga. och så är jag livrädd av mig. för ganska mycket ibland. puuuh o blööö.

känner mest för att ta en liten paus ni vet? typ en vecka på mallis kanske vore något. (mallis endast för att man kan säga det så gött på lite glirig stockholmska) jag och lou. lite bruna ben, fylla och varma nätter.



fast jag vet inte. vad har jag att klaga på egentligen?


The rhythm of the night

Jag & Siljebäck går så gott som loss här hemma till Hermes House Band-The rythm of the night. Så jääääävla go. Har en alldels illgo kväll med min lilla goding. Pizza, chips, dip & cola är det som regerar ikväll. Och självklart massa musik. Älskar söndagar ändå alltså.

Har även hunnit med en tripp till Götet med Louise Palmqvist. Trodde inte det skulle bli någon shopping men är nu ett par skor, en väska & ett linne rikare... och några hundringar fattigare, men vad fan! En riktigt bra dag i götet med en bra kvinna.  

Sen får jag ju tillägga att gårkvällen var riktigt kul hos Jesper. Gött väder, härliga människor och bra stämning (y)






in a goodiebag

efter en dag på freeport och en goodiebag från mammsen senare.



+ en träningstshirt & en jacka.

nu ska jag ta tag i mitt rum, våldgästa lou och ta en tur på longboarden. fast blir ju aldrig som jag tänkt mig ändå. är ändå nyfiken vad som hände igår så våldgästa lou känns som en rätt given sak.

jag är i min egen värld

man skulle väl kunna säga att jag har varit i en bubbla de senaste dagarna. har typ glömt bort att jag har tillgång till dator, vilket är rätt skönt ändå.

idag har jag i alla fall firat min mamma, eller firar fortfarande. vi är hos min bror i göteborg och det har verkligen varit mysigt. sjukt kul när min mormor och morfarn orkade komma och när min bror berättade om när han blev överfallen av en bögexpedit i usa. sån kramp i magen har jag inte fått på länge. har ätit alldeles för mycket, men det hör väl till det med. ska sova över här med så missar fyllekajan lou ikväll. får sms som ger riktiga på gång vibbar.

puss!

20årsfest för kusin

Gårkvällen var chill och bra. Blev lite vin och några öl. Hamnade på lite firande hos Snuttis, sen förfest hos Kjellberg för att sedan göra en deja vu med Julle & Niko = sitta ute i vårvårmen, dricka lite och bara ha det gött. Hamnade utanför ålle och visst visst, det var kul med lite fyllefolk.

Idag är det kalas & 20årspardey som står på listan.
Ha det gött!



tränat med paolo roberto

Shit, träningen igår var HÅRD. Paolo körde med oss som fan. Upp, ner, upp, ner. Hola bandola typ. Var jävligt kul och svettigt så idag kan jag säga att det känns, mest i vaderna!   








de senaste 2 dagarna

de senaste  dagarna har jag mys till max skulle jag tro. ha nog gått upp 2.5 kilo med men..aja.

i tisdags åkte vi med företagsklasserna till sthlm för att kolla på uf-mässan och shoppa. jag hejjade aldrig på kungen, utan på jonas gardell istället. han cyklar bra i uppförsbackar ska ni veta.



filip, en aning övertrött & jag som posar med killen som har världens tråkigaste jobb.



emma fixade heliumballong det är fina grejer det.

Igår mös jag mig igenom absolut hela dagen. Dessutom åkte jag till floby och hängde med lite klasskompisar. bra skit dedär.



annars vaknade jag 12.20 idag. så nu vet jag inte vad jag ska göra av dagen. har inte ätit frukost och klockan är 1. någon som vill leka?

återkommer

jag myser järnet. hörs när jag är färdig.


Jamie.T


WOHO!

Imorgon ska jag till våran huvudstad. Jag tänker hejja på kungen, äta negerbollar (det är negerbollens dag imorn sa erica förut), kolla på uf-mässan och shoppa upp matpengarna som maria montazami. Det gynnar inte att filen redan är slut efter bara en föräldralös dag och att samligen till bussen är 06:25 imorgon och att jag kommer få cykla dit.

jag jobbar fortfarande med psykologin. ser ljuset nu, fint. hej.




tackgodegud

för deportees en dag som denna när jag är "sjuk" från skolan för att hinna skriva klart spykologin. jaa spykologin, ni läste rätt. för jag har gjort det lite som en hobby att hitta på öknamn till det. det är för svårt för mig det här. ska vara klar innan 3 tänkte jag. vi hörs när jag har ett liv igen.



lite nytt på min vägg.




tjejen med kollen

idag på jobbet frågade jag jonas om han kunde hjälpa mig att ta ner en pommeslåda eftersom det var lite av pommesens (vaa stavningen?) mount everest. när vi gick in i frysen frågade han mig vad det var för fel på dom som låg längst ner jätteåtkomliga?

dessutom trodde jag att det var mors dag idag. trökigt virrig. google lurade mig faktiskt. jag behöver nog sömn. eller just det jag ska ju plugga äckelogin...

ge mig sparkdräktsoverallen från bik bok och en utomlandsresa nu! då hade jag älskat er för resten av mitt liv.



sen är det ensamt i det gula huset på sofielundsgatan 13. jag behöver en redig karl med en stor famn. eller i alla fall ett sällskapsdjur. någon jag kan prata med åtminstone. en guldfisk kanske?

Familjen



Mitt bästa
Djungelns lag
Det var jag
Man ser det från månen
Vinter i April
Socker

världens sämsta dotter

jag glömde mors dag! och nu äre försent för hon har åkt...

så glöm inte detta nu!

ohmygod

idag slår jag rekord på att vara sleten. håret hade jag lika gärna kunnat gnuggat ner i smörpaketet och tänderna är typ grusiga efter all creme bonjour på efterfesten. (givetvis smak vitlök=dödens andedräkt imorse) dessutom har jag fått den värsta finnen genom tiderna. på kinden av alla ställen med. kan inte klämma den heller..

så som ni fattar är jag bakis efter en ganska otaggad till spontan kväll igår, men som ändå slutade med häng med stockholmare. gillar ändå när det bara blir. på fyllan är nog ALLT magiskt.

nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin för först måste jag sitta fastklistrad med psykologin och sen dra till jobbet. känn pepp!



toahäng är det bästa hänget.


så många val denna fredag

"Kära Louise Ragnarsson!
Jag drömde om dig inatt, vi var på biljakt och polisen jagade oss.
Jag körde som en riktig biltjuv! Det måste vara ett tecken på att
det var hundra år sen vi sågs! Och att vi måste ut på äventyr, nu ;)

Fredag annars och jag ska ta det lungt! Vad blir det, hänga med Julie, kanske dra på fest... ja ni fattar. En del val så jag får se vad det blir. Först ska det banne mig storstädas här och sen tacobuffé!



fridag

efter en dag med nationellt i engelska och med flötigare hår än jag haft på länge sitter jag här helt utslagen och tänker att min fredag ska jag fortsätta i sängen. tänker sova skitlänge, ta en lång dusch, tvinga mamma att göra tacos och sedan mysa med mina päron och en XL godispåse innan dom far iväg en vecka.

men så tänker jag igen och då är det ju faktiskt så att jag är bjuden på en födelsedagsfest idag. jag ska nog känna lite på det ändå. det går rykten om att de andra tjejerna på festen inte tyckte om mig. lite kul ändå när jag inte vet vilka det är... hmm. kanske ska gå dit och bara vara jävligt övertrevlig?

grattis i alla fall till victor (f.d. veckans babe!), jasse och filip. tänk att era föräldrar gillar att pippa vid samma tidpunkt typ. de ni.



(hahaha förlåt för bilden filip, men var tvungen)

sötwille



Tagit hand om denna sötbollen lite. Mr Söt!

hej

vad man mår bra när solen kikar fram ändå. önskar bara att det fanns en maskin som suger rent allt snor. min nos är snart lika röd som en clowns ifall jag ska fortsätta att snyta mig i det här tempot. ska nog ut och åka lite bräda med philip en sväng. hoppas ni har det bra!

hugs


såhär ligger det till

louise är dödssjuk i feber och jag käkar så mycket glass så vi hinner inte vara här. jag har bestämt mig för att prova alla glassar i GB:s sortiment i år så det är lika bra att börja i tid tänker jag. annars händer det faktiskt inget speciellt kul. alla är studenter eller 18 eller har ett liv. utom vi. låter kanske ganska deppigt, fast så tänker man igen. gör det bästa av situationen och gillar läget eftersom man vet att man har sjukt mycket att se fram emot istället.

så en extra tanke till alla oarton som går i tvåan på gymnasiet denna dag.



doglitehärfaktiskt. hahaha

glassdejt

vet ni? nu ska jag på glassdejt. med en speciell person. jag är sugen på att prova bröllopsstruten. vet ni om den är god? asså glassen som har kommit till för att glassgubben och glassgumman ska gifta sig? annars vet jag att den guldiga glassen är smaskens. ååh stryk att pannkakor är livet. finns la inget bättre än glass eller?


pösig

shit vad jag känner mig pösig. jag skiter i att träna, jag pluggar inte fast jag borde och så är jag helt borta i tankar och besviken som toppen på berget. känns som jag går att väntar på att något ska hända, men som aldrig händer. mycket är faktiskt väldigt roligt/bra nu med, men det är som att något saknas. det är jobbigt då.

hoppas att lou fortfarande vill ha slumber party med mig, för det vill jag!



pannkakor är livet

det är rutin att gå hem till lou´och laga mat innan körskolan. idag blev det pannkakor och jag mår hur fint som helst nu.

ps. jag ramlade på mitt blåmärke igen så nu är min rumpa ännu mer knallblå :(

och så blev det...


kommer ni ihåg att jag skulle pyssla för ett tag sen? jag tog pappas gamle tshirt, lite textilfärg och gjorde ett oversize batiklinne utav det. fast det är mycket mer rosa i verkligheten. mycket finare med för den delen.

tired

jobbet var verkligen sjukt påfrestande idag. orkade inte och ville inte. så skönt att jag snart slipper det! dessutom ramlade jag på longboarden med. gjorde ett dyk skulle man väl kunna säga och repade upp hela ipoden. YES tänkte jag då innan jag kollade runt mig ifall någon såg. för visst är det så att ramlar man när man är ensam är det 1000 gånger mer pinsamt än när man är med någon? för visst fan skrattar man inte för sig själv när det dessutom gör ont?


everybody hurts



idag vill jag bara lägga mig med den här låten i öronen. jag är inte deppig. jag är bara mysig.

bakizzzz

jag är mör i hela kroppen. på min vänstra skinkhalva kan jag skryta med att jag har ett feting blåmärke och jag är hungrig, fast ingen familj hemma som lagar något. shit har samma kläder på mig som igår och sminket är överallt. nu är jag inte go vill jag lova.

igår var i alla fall sjukt rolig. lite för många järn i elden kanske, men ändå sjukt rolig. idag ska jag unna mig en hejdundrande bakisdag. fjorton suger går faktiskt på sf-kanalen så tror jag tar och jäser i soffan lite till...



ps. grattis till carolli (min extramamma) & johan min storebror. hoppas ni får en fin dag!

Grattis fina mamma




RSS 2.0