julafton

Mysig dag, så fint att vara med sina nära & kära. Julfrukost med mamma & Tina. Vi hälsade på Ronald vid graven där det var så fint. Umgåtts halva dagen med pappas goa släkt, den andra halvan med mammas sköna. Fina julklappar har jag fått, mycket har jag skrattat, mycket kärlek helt enkelt.

God Jul på er!


dagen-innan-julmys

Klä granen, dricka julmust och äta julskinka. Ronald är sjukt saknad och jag önskar du var med oss.
 

bra kväll med bra vän

Igår var min sista jobbdag i Asker på Pölsesnacks, måste säga att det var lite sorgligt på något vis. Det har varit lite av mitt hem de senaste veckorna och dom har faktiskt varit riktigt bra, speciellt nu när jag funnit en så go vän som Susanne. De chilliga kvällar vi haft som vi tjötat bort, fan vad tråkigt att det är slut nu känner jag. Men nu har jag fått den erfarenheten och är banne mig värd en veckas julkos. Och Susanne blir det mer av.

Så igårkväll kom min vän Johan förbi som också är en sån som reser mycket och som man bara träffar då & då. Blev iaf lite firande av semestern med vin och såklart massor att prata om.


en varm choklad med grädde och en Edward

I onsdags tog jag & Edward en sen fika efter jobbet. Vi unnade oss varsin bamse varm choklad med grädde. Nu kommer vi nog inte ses på jättelänge, som vanligt, så det var en lite hejdåfika och snack om allt mellan himmel och jord, som vanligt.


porrballe

Vi har bjudit in alla grannar i trapphuset på julfika. Sjukt oväntat tyckte nog många men det var jättemysigt & trevligt. Kom väl 7st av 15 och klart vi är nöjda med det, det är inte dom socialaste grannarna vi har. Det bjöds på glögg, choklad, fika... Var en enda röra av mediafolk, en jurist, en psykolog, sjuksköterska, dagisfröken, säljare, hemhjälp...

Sen har Sara satt upp den blåa ljusslingan på balkongen så nu har vi porrballen om man säger så.

Annars har vi bara hängt några goa sköna människor här hemma plus min vän Edward som fick vara med på söndagskalaset. Det har dansats, lyssnats på Elvis & Cash, pratats, pizzaätande och vi har kollat på Jägarna2.
Jag & Sara är uppe i det blå och kan inte annat än avsluta helgen med ett glas vitt.
 
grannfika
häng i soffan

dans

inga konstigheter


porrballen

Kurt Vile

Beach On The Moon



Donkeyboy

City Boy




Olivia

I tisdags var det kväll nr2 på John Dee. Denna kväll med Hanna Atley & Rickard Roslund då vi skulle se Wolf Gang. Började med ett glas rött & öl innan vi fick se den kanonbra spelningen. Sjukt nöjd med båda kvällarna. 
Nu ikväll har jag, Tina, Sara, Emma & Jocke käkat på italienska och mysiga restaurangen Oliwia. Uteserveringar i december bör alla ha. Middagen inkluderade såklart många skratt & diskussioner. Blev en pizza och ett glas rött för mig, grym start på helg.
 

Feskekörka
 



Real Estate

Haft en grym kväll med Edward & hans polare Erik. Öl & Real EstateJohn Dee



First Aid Kit

A Lions Roar
Emmylou

motörhead & hoffmaestrofest

För att summera helgen. Känner att jag bloggar alldeles för sällan så blir alla massa sega summeringar, men det får gå för den här gången. Jag har kollat på Motörhead som jag fick i födelsedagspresent av kusin Wiktor. Varit och julshoppat med Martin. Kan ha varit den flummigaste bilresan jag varit med om. Jag har festat med dom gamla rävarna i Hoffmaestro i Moas och Emils grymma hus med massa annat nice folk. Skön helg.
 
Nu är jag tillbaka i älskade Oslo. Så fort jag kom fram mötte jag upp min bra vän Edward som jag inte sett på år och dar på Cafe Sör för ett glas rött. Nu är det jobbvecka och nya tag. 
 
Harry gillar whiskey!
Emil!
Eduardo

julen har kommit till oslo

Glögg, pepparkakor & snön faller, koseligt är ordet.


oj vilken kväll det blev

Hemma efter en sjukt bra kväll hemma hos Susanne & hennes kollektiv. Snyggaste lägenheten iaf. Vi har käkat entrecote & pommes, fyfan vad gott det var. Så har vi fått i oss lite för mycket rödvin, skrattat en massa & hennes inneboende bjöd på underbar chokladmousse. Som sagt, det går inte att säga för mycket, livet är fint! Tackar för denna braiga kvällen.




real estate & wolf gang bokat!

På måndag ska jag se Real Estate & på tisdag Wolf Gang, fan vad nice! Båda spelar på John Lee här i Oslo. Stor glad mun på det.




den där bruce

Det är sjukt, jag tröttnar ALDRIG. & jääävlar vad mannen var snygg i sina unga dar.

I'm on Fire Live



real estate

Killen tipsa om ett band och denna låten med dom är så sjukt mysig. mys på med er käresta!

It's Real


Bubbel

Många nya intryck och nya människor hela tiden och det är så kul. Just nu älskar jag Oslo, jag älskar att jag tog beslutet att flytta hit för ett tag, det har redan gett mig väldigt mycket :) 

Haft en grym kväll med Susanne. Suttit på balkongen med julkalendern-utsikten, vin, choklad och massa prat.

Nu ligger jag bara i soffan & lyssnar på musik.




efter ännu en grym helg

Allt är så jävla bra just nu!

Hela förra veckan var det mest jobb.

I fredags hade alla inneboende förutom jag & Sara tagit kosan mot Svergie så vi plus Emma körde med en riktig myskväll med massa tjejtjöt, god mat & lugn.

I lördags lärde jag upp två tjejer på jobbet. Sen har jag även fått en ny helt underbar bekantskap, Susanne. Vi har sett att vi jobbar rätt nära varandra och åkt samma tåg. Sen i tordags började vi prata & nu, fyra dagar senare, känns det som jag alltid har känt människan, knepigt men kul va?! 

På kvällen var jag, Emma & Sara uppskrivna på fancy stället La Belle. Var något event så när vi kom serverades champagne och shots. Allt i baren kostade 50kr så självklart som dom svenskar vi är tog vi tillfället i akt och köpte på oss drinkar. Resten av kvällen blev det dans, det bjöds även på eldsprut/dans på baren, en kille såg ut som Lou Bega, en annan gick på styltor och det spruta glitterregn. Vi hann även med Solli & jag & Emma avslutade på Skaugen innan vi åkte hem gapflabbande i en megatrång buss. 

Och igår kom den älskade söndagen. Jag, Sara & Emma mös i soffan innan vi gick ut & handlade mat. Sen blev det pizza, dansk rolig film och massa mys. En trevlig promenad med Fredrik hanns också med.


RSS 2.0