Hej Köpenhamn

Jag satt på bussen från Oslo mot Göteborg, var 25 minuter kvar tills ankomst. Jag satt & prata med Karin på Facebook och insåg att klart som fan jag ska stanna i Göteborg några timmar. Jag, Karin & Uven möttes upp för lite öl och en massa söndagssnack på Avenyn. Det var underbart väder & en perfekt kväll.

NU: har jag & Rebecca vaknat. Öser på med musik på högsta volym och taggar. Köpenhamn nästa!



hejdå Oslo för denna gången

Oj vilken bra helg jag haft med Johan i Oslotown. I fredags när jag kom fram blev det vin, musik och en massa prat.

I lördags var det frukost på balkongen i solen, second hand kikande på stan, Tortilla och öl och på kvällen blev det fest med Falköpingsfolket, utgång på Quadis, ut på äventyr med Hampus och sen en efterfest hos Thure.

Söndag var det bakisdag med stort b. Jag & Johan låg som två säckpotatisar i soffan. Promenerade i regnet, käka pizza och kollade Californication.

Kan inte säga annat än att Oslo denna helg fick 5 av 5 toasters. Imorgon gör vi Köpenhamn!


b som i bakislördag

...som i bakisdag för alla dagar denna veckan. jag trodde jag skulle krivera en stund idag, landade i sverige vid 3 imorse och va hemma vid 5, men nästan direkt när ja kom hem så åkte jag och mamma till mormor och morfar i falkenberg för allra sista gången. lite vankemodigt, men det blir bäst så.



mormor och morfar äger!
(med tanke på att jag är 1.60 och att min mormor är ett huvud kortare än mig..)

jag fick mina potäter och sill med tillsamans med ett stoooort glas mjölk. imorgon blir det grynkörv. sa jag att jag älskar sverige?

nu ska jag slänga mig framför tv:n och vänta på tonvis med kramar. aaaooom!


hooome



ja, vart ska man egentligen börja? vilken jävla vecka rent ut sagt. det har varit så stört, så himla kul och helt galet. precis så som jag hoppades på fast x10!

vi har solat, festat konstant typ, dansat som galningar, gjort mycket sjuka grejer på uppdragslistan, trampat trampbåt, ätit alldeles för mycket på donken och skrattat så vi har legat dubbelvikta nästan hela tiden. mer berättar jag inte för det är censurerat...

de jag vet är att min klass är den allra bästaste och tillsammans med IP var vi järngänget där nere. är så himla glad att jag fick göra denna resan för det fick mig ändå att inse att jag har gått tillsamans med helt underbara männikor i 3 år och att de har varit de bästa 3 åren! shit vad jag kommer sakna alla.

det enda som egentligen sög var att några blev lite sjuka och att freddan fick körtelfeber och inte fick hänga med. det blir inte 100% utan henne. men det tar vi igen här hemma!

Idag drar jag mot första anhalt: Oslo

Fifan, sista provet gjort och det känns ju inte annat än underbart!

Helgen ska spenderas med att hälsa på denna vännen och sen lite annat folk. Nästa vecka väntar Köpenhamn men först: Oslo!



DIGGIT får pris

Idag fick vi som jobbat med DIGGIT tårta och pris för att vi blivit utsedda till årets bästa skoltidning. Massa fika med alla medialärare och FTreportrar & rektorn, yey. 

Nu spyr jag på naturboken, orkar inte bry mig hur det går. Sista provet imorgon och det får gå som det går. Nu blir det mys med Rebecca!



2 favvolärare! Kommer sakna dom väldigt mycket.


Vi skrattar åt han!

Och jag älskar livet och spft08! Sverige i övermorgon hallöjja

Nice


Judas Cover


fina söndagar

Veckan som gått då...
-Varit kalas för min brorsson Alex
-Haft filmkväll med Rebecca, Widell & Johanna
-Spelat volleyboll med ett gött tjejgäng mot ett kass killgäng
-Haft myskväll med Rebecca, Tina & Sandra
-Fikat med de sköna folket på praktikplatsen och fick ett presentkort på INTERSPORT som tack för att jag var där
-Impulsiv fredag med massa vin med min Rebecca och sen Göteborg
-En festlördag med ännu mera vin och Plantis
-En underbar söndag som började med sconesfrulle hos Widell. Fortsatte dagen med långpromenad med Rebecca och glass på sommarhemmet, chill och massa söndagstjöt i trädgården med massa tjejer och massa fyllehistorier, fika hos farmor & farfar och dagen avslutades med Diana & Rebecca hos kusin Wiktor där det bjöds på hemmagjorda burgare, NICE.

Idag ska jag ha inspirationsfika med en Evelina, mycket spännande & intressant.



imorgon!

idag när jag och andras skildes åt i skolan sa jag: nästa gång vi ses, är det på en svettig klubb i napa! den känslan alltså..



för imorgon är jag och världens bästa klass där! (och alla andra 732 elever från skolan) ska bli så roligt, stimmigt, slirigt och dimmigt att ni anar inte. jag har pirr i magen och det är så himla trevligt! kl 12 prick imorgon så åker våran klass och IP klassen tillsammans till landvetter med buss. redan där kan man väl säga att äventyret börjar.

först ska jag bara köra hårdpass på gymmet, städa rummet och packa. åh jag är sämst på att packa, mamma lär ju styra upp det som vanligt. hörs vi inte innan så ha en superdupervecka här hemma! det tänker i alla fall jag ha.

välkommen

till famijen...



mina små älsklingar. vi kommer va snygga på studenten vi..

cash in my pocket!



jag hade 43 kr kvar på mitt konto. emelie skrev idag att hon hade hittat p&l biljetter fastän dom är slut. jag trodde jag var körd ändå, MEN!!! så kommer mamma in och säger att hon har hittat mina gamla julklappspengar. händer sånt? dessutom hittade jag en jättefin tröja i pappas garderob. nya favvon! hade det inte varit för allt jävla plugg hade jag firat ihjäl mig idag i skövde med alla andra vettiga människor som har gjort klart allt i skolan. ojojoj nu är det BARA skoj!

ny vecka nya möjligheter

eller nee för jag ska gå i ide med plugg upp till halsen för att avsluta med en rejäl fest. på cypern! på fredag åker vi och listan med saker jag ska hinna med innan tar nog egentligen aldrig slut. det handlar om att prioritera. det bästa är att jag ändå inte känner någon stress, det ordnar sig!



och vet ni? idag är det 25 dagar kvar till studenten, varav 7 är skoldagar. så vem ska egentligen klaga?

söndag

idag är ingen bakisdag och det är gött! igår var det nämligen kalas i onsala hos min storebror och alla stannade kvar och kollade mello med projektor. tittar vanligtvis inte på det, men det var så himla mysigt



idag har jag sovit ut och vart på berget och sprungit med min syster. tänkte att jag skulle ta min upp och ned vända spargris (den är så för att jag nallar ur den hela tin...) och dra och sola för alla enkronor. måste ju ligga i fas med mina classmates hee hee hee...

last couple of days

hur står det till i livet? vad gör jag på dagarna? jo i måndags sprang jag och erica vårruset. det var riktigt skoj och tror jag fått lite blodad tand på det där med att springa. fast nästa gång ska det vara längre, tål att tränas på i sommar.



i tisdags åkte jag och johan till falkenberg. där tog vi årets första dopp i havet, tittade till skejtparken och sen körde vi ullared på hemvägen. det var tydligen helvetet på jorden tyckte johan och jag hade standardångesten över att ha köpt massa "bra att ha" grejer som var som vanligt onödiga i dessa knapra tider..




i onsdags åkte klassen till liseberg och bara hade skoj. blev inte så mycket bilder, bara på mig då..., eftersom jag fotade dagen med en engångskamera. så himla skoj! ska bli spännande att se hur bilderna blir sen. självklart vann jag inget, men det gör jag aldrig. fast den som har otur i spel har tur i kärlek sägs det. vem bryr sig om stjärnvinsten på maraboue-hjulet då? försöker i alla fall intala mig att jag inte alls är avis på alla lyckostar! 




igår var det bara lugnt och jag provade min balklänning som äntligen börjar bli färdig nu. bara 4 veckor kvar till studenten nu. jag är pirrig i magen. och dränkt. i inlämningar och prov då. vart ska jag börja? är en nolifer innan napa.

men idag ska jag i alla fall mysa med louise och jossen, mina favoriter!

Det va dans, dans, dans!

Impulsiv festnatt i fredags, go lördag med sol & jobb, underbar söndag med goa tjejer = sol, tjöt, glass vid ålleberg, käk på Alfred.... mmm :)



daydreaming

 
det är helg och jag längtar till mina egna äventyr. en riktigt äventyrrssommar med nytt jobb, nya bekantskaper, nya platser, way out west för 3:e året i rad och en heeeel sommar på klipporna på västkusten.

det känns lite knasigt för detta är första helgen jag inte har något alls planerat. så har det inte varit på väldigt länge. vad ska man hitta på måtro...?

Dark Dark Dark – Daydreaming


tisdag, tråkdag



denna dagen har väl varit ungefär lika grå som bilderna. det började snöa helt oprovocerat och jag har försökt att komma ikapp med allt plugg. det enda som har varit kul är filip, tur att han lättar upp stämmningen i klassen ibland alltså.

egentligen hinner jag inte ens sitta här för borde läsa inför historiaprovet imorn. tanken på att få lämna in absolut sista saken någonsin i skolan kittlas i magen, men det dröjer tyvärr liiiiiite, lite till. fast inget av det här är så jobbigt som det skulle kunna vara. för imorgon vet jag att jag kommer få ge och ta miljoner med bamsekramar och det ska bli så mysigt!

fina håkan


Precis Som Romeo

fääärdig!

är klar med det förbaskade talet nu! så jäkla gött. tänkte göra mina egna rymdskor nu istället. hojj!


tänkte vore tufft till min rymdtröja liksom?

det är skrot

kom till skolan idag och gick hem med en almenacka fylld till bredden. jag har så mycket plugg att jag inte vet i vilken ände jag ska starta. det är skrot rent ut sagt! har noll motivation och vet att jag bara har mig själv att skylla eftersom jag är bäst i hela världen på att skjuta upp saker. först ut är i alla fall ett engelska tal på 10 min. jippie, yes, wiihoo!!



skrot.

40 dagar kvar idag, just hang in there girl!

good morning sunshine!


helgen

i fredags åt jag, louise och nikolina nachos och tittade på tv. lugnt, sansat och supermysigt!



igår blev det valborgspartaj hos emil och moa med grill och poolplask. de ordnade verkligen en hejdundrande fest, precis vad det huset är gjort för.



jag gjorde premiär på min jeansjacka och när emils mamma berättar att en lampa gått sönder i hallen slänger Ambjörn 41 år ur sig det enda rätta: inget kalas utan kras! världens skönaste 40+are som bara tyckte det var kul med allt folk. superstyvpappan!



efter det fortsatte festen, som vanligt, och det blev slirigt. besök på happy time och pyjamasparty hos jossen. valborg var inget speciellt, men det var kul ändå och bara man har goa människor omkring sig så spelar det egentligen inte så stor roll. nästa helg blir en kritvit helg och det har jag lovat mig själv, för sen är det bara 5 veckor kvar till studenten och inom den tiden ska vi hinna till napa också. tror min lever behöver den helgen då..

RSS 2.0