Hej Oslot

Tillbaka i byn. Efter en rolig lördag i Götet satte jag mig alltför bakis på en buss mot Oslo. Nu är jag här, det är mysigt. Idag börjar jag jobba. Börjar inte förräns klockan två då jag kommer så gott som bo där sen. 
 
Nu sticker jag till Skatteetaten och fixar det där skattekortet så att jag kan bringa in lite pengar sen. Dags att visa sina ledarskills.
 
Hej mitt nya hem, här ska jag härja och bestämma

Skövde/fredagskväll


Helgen som gått

På morgonen i fredags åkte jag till Göteborg för att skriva på uppsägningspapper på jobbet. Av en bra slump hamna bästa vännen Pattie på samma tåg och hon hade med sig fika. På kvällen åkte jag till Uddevalla och hämtade syrran & hennes kille Hans för en helg i Falköping. Vi åt mammas underbara Paella och drack gott vin. Inte mer action än så den fredagen, skönt med lugn.
 
Fin-Pattie
 
Igår morses tog jag mig upp och gick till badet med Becca för att simma lite längder. Sjukt skön känsla i kroppen man får efteråt. Vi basta, körde lite inpackning och fräsha till oss. Efter det kom grannarna över för att ge mig en försenad 20årspresent. Och vilka fina grannar man har. En mycket god Versace-parfym är nu i min ägo och den luktar svingott. Tackar för det.
 
Resten av eftermiddagen spenderades på landet med kalas för lilla Meja som fyllt 3 och är helt galen i allt med rosa. 
 
 
På kvällen var det fest hos Antonia & Matilda som fyllt 21. Dock sjukt onödig fylla. Men det var trevliga människor och jag hade kul. Idag har jag varit sjukt trött, sagt hejdå till Tina, hängt med Becca lite och ätit söndagsmat hos farmor och farfar. Kan nog inte avsluta helgen bättre än med några Greysprogram.  
Hans & farfar trivdes bra ihop

Nyklippt och Hem till mig

Idag har jag haft fullt upp. Jag har klippt mig, det är kort men jag blev riktigt nöjd för en gångs skull. Ens vanliga erfarenheter gäller att man går ut med tårar i ögonen och tänker aldrig mer. 
 
Mötte pappa på stan och han insisterade på lunch på Terassen. Trevligt & gott. Sen har jag & mamma haft en fantastisk eftermiddag ute på landet. Vi åkte hem till inredningsbutiken Hem till mig som låg helt fantastisk, var helt fantastiskt renoverat och inrett och... ni fattar. Efter denna intryckseurofin stack vi in till stan och fikade loss på bakelser. 
 
Nu ska jag försöka bryta mig loss och gå till gymmet för lite PSI med Becca, Märtha och Sandra. Fett otaggad idag för jag känner mig jättetrött men 45 min ska man väl klara av. Och fotjäveln har somnat. Nu kör vi.
 
NYKLIPPT & DAGENS LOUISE
 
Eftermiddag med mor
 

Dag på slätta

Idag har jag verkligen sovit ut. Och inte blivit många knop efter det. Varit uppe på beget och gått milen i det sjukt underbara vädret som varit. Sen har mormor & morfar besökt oss här hemma. Jag & mamma har nu hyrt film och kör på en riktig myskväll. Adios. 
 

Höstdag

Idag onsdag har jag inte gjort så mycket mer än varit på gymmet. Nu ikväll blir det mys och massa catch-up med goa vännen Emelie Mattsson. Vi ska dricka thé och mysa, vad annars i dessa tider.
 
Pose-Lou
 

Rumrensning

Nu i dagarna har jag kört storrensning i mitt gamla rum. För det första hade man mycket skit kvar här i barnrummet. Sen fick man med sig en hel del från Götet också. Sååå skönt nu när saker har kastats och getts bort till Second Hand. Fiddern fick vara mannen som hjälpte mig till tippen och slänga allt skit. Nu är jag clean!
 
Posa lite idag med...
 
 

Tillbaka på bas

I söndags åkte jag till Falköping. Det är här jag ska vara några veckor nu innan jag beger mig mot Oslo. Sjukt tråkigt att lämna Göteborg. Men jag kommer komma tillbaka dit någongång igen i mitt liv igen. Nu är det iaf Falköping som gäller i några veckor. Då hinner jag träffa familj och vänner och hämta lite krafter. 
 
 

Sista helgen i Götet med syster

På lördagen tog jag och Tina en regnig men skön promenad på morgonkvisten. Medans jag fortsatte till gymmet, stack hon till Anton & Jonas och fikade. Vi taggade inför kvällen. Ida Lindberg hade bjudit till fest med nice folk, gott vin och härlig stämning. Det var folk från Sverige, Spanien & Brasilien i en enda blandning. Tack alla som gjorde den så bra som den var. 
 
Spanktal
 

Systerhelg börjas med pumpasoppa

I helgen har min fina syster Tina varit och hälsat på mig. I fredags började vi med att fika med Tinas kex Hans & hennes bästa vän Clara. Det var ett kärt återséende. På kvällen myste vi till det rejält hemma hos Ida med trerätters. Pumpasoppa, laxpaj, fruktsallad, choklad och rödvin. Det som tänkte bli lite mat, en skräckfilm och tidig kväll slutade med sex timmars intressanta diskussioner och flera flaskor rött. Tecken på en sjukt lyckad kväll.
 
Tina & Hans
 
Höstmiddag på g!
Förrätt: Pumpasoppa
 
Varmrätt: Laxpaj
 

RSS 2.0