känner väl lite att jag behöver avreagera mig här

tredje inlägget i rad för mig här, men min bloggmate är lat alternativt väääldigt myssugen så hon skiter it. därför får ni stå ut med mig och mitt tjöt. ville bara säga, för alla er som inte redan testat, att ballerina kladdkaka är gudomlig. jag ville så gärna att mitt nyttiga/rediga liv skulle starta efter åre, men dom går inte att motstå!

har även tankat 3 avsnitt solsidan som jag ska götta mig med. egentligen borde jag läsa om tvåhövdade lårmuskler, trehövdade vadmuskler och brosk, men jag är tydligen en slacker och då äre okej att skita i det.

gårdagens kanske två roligaste kommentarer var i alla fall "är inte hon väldigt lik julia karlsson? det är julia karlsson ju!" & "vem gör en vänförfrågning på facebook 2010 liksom?"

ni som sagt det/förstår skrattar nog gott nu. ni andra behövde egentligen inte ha läst det sista stycket.

leo/lejon

ni som känner mig vet att jag är ganska besatt av stjärntecken.



såhär fint är mitt. ser kanske mest ut som en spermie, men ändå.

i horoskopet stod det i alla fall att jag skulle få en bra vecka med mycket charm och flört. man får väl hoppas på det bästa då. eller så får ni passa er... visste inte riktigt hur jag skulle tolka det.

pfft. jag vet det låter löjligt, men tror man inte på gud får man tro på något annat. någonting måste man ju tro på.

impossible





slit och släng

om exakt 29 minuter börjar jag jobba. är nog alldeles för trött för det egentligen, men det är la inget. händer inget annat intressant.

upd. från skåne

Visst har vi en för jävla snygg header nu?

Har det bra i Ängelholm, umgås mest med  Ronja & Isabella. I onsdags blev det fest och igår tog vi det lugnt. Orkar inte gå in på det så men har det gött. Idag blir det först tjejmiddag hos Ronja och sen fest, så vi kör på helt enkelt.



lite svar

till sweettalk: jaadu vi får la hitta på ngt bra :)

till pepptalk: du behöver inte komma ut ur garderoben. vi gillar det du gör och så länge du fortsätter är det ingen som klagar!

ps. ni har blivit mycket bättre på att kommentera. blir så himla mycket roligare för oss då med.





high on life, in love with me



Those Dancing Days – Those Dancing Days - Remixed by Detektivbyrån

någon snäll som vill skjutsa mig till träningen? eller ännu bättre, hem!

vet ni vad?

ne det klart ni inte vet...

idag kom pappa hem med en gammel bandspelare till mig. den har bara stått och skräpat i stugan så jag tänkte att den vill jag bannemej ha. hittade massa gamla 80-tals band som mina syskon hade på den tiden med. (den som känner våran mamma vet att hon har kraftig separationsångest vad det gäller att slänga onödiga prylar) men vissa saker kommer ju till användning ändå. såhär ser den iaf ut och efter att ja har fexat och donat lite så ska den nog bli ännu snyggare!



våga trycka på bilden!


dessutom har jag gymmat(!!??) idag. var fett svettigt, men jävlar vad duktig jag känner mig. och nu ska jag göra kanske det goaste skolarbetet ever. kolla film. jag vet borde läsa boken, men den är på engelska och boken ska tydligen vara exakt som filmen så vad överväger jag egentligen?

ängenholm snart

Nu drar jag till Ängelholm. Biljett är precis köpt och det blir lite shopping i Göteborg innan. Fan vad härligt, och vädret är på topp. Ikväll blir det fest och jag är taggad. Livet är rätt gött ibland.

SO LONG!


Bjuder på denna. Till denna tösen ska jag idag.
Då tretton år och trodde vi var assnygga ;)


älskling jag är hemma nu

jag kan knappt fatta det själv. jag vaknade i min egen säng. kom till gbg igår vid halv 2 och ingenting va öppet. vi såg långsamt framför oss en natt ute i kylan med uteliggarna tills stationen öppnade. det eller ta in på hotell för 250 kr i timmen. plötsligt från ingenstans ringer mamma upp och säger att hon sagt några väl valda ord till SJ och fixat så fick åka taxi hem. jag kom hem halv 5, aldrig gladare av att vara hemma och har aldrig kramat min mamma så himla hårt.

nog pratat om den här hemska resan. (allt va kanske inte så hemskt, det fanns vissa ljuspunkter också...). nu ska jag iaf ställa mig och duscha i en dusch med ordentligt tryck i för första gången på en vecka. sen ska jag äta en god frukost och bara götta mig. fyfan vad bra jag mår rent ut sagt!



sitter på gamla datan och då hittar man godingar som denna! haha shit, minns du erica? sommaren 06 tror jag att det bestämt va.

Ännu inte hemma...

Det senaste dygnet kan ha varit den längsta tiden av väntan i hela mitt liv. Inte ens en varm sommardag på liseberg slår det här.. Egentligen skulle vi åkt från åre kl 19 igår, men kom iväg först halv 1 på natten. Sedan kom vi vill sthlm efter den långsammaste tågresan ever med överfyllda toaletter osv.. Väl i sthlm var alla tåg inställda tills dom sa att det skulle fixa ett extra till oss. Givetvis krånglade det också (hade fryst fast...) Så vi fick vänta ytterligare några timmar på buss. Vi åkte från sthlm med bussen typ vid 7 och vi fick inte kliva av på vägen utan måste åka med hela vägen till gbg. Där är vi typ mellan 1 och 2 inatt och sen går inte nästa tåg hem förän 5 på morgonen. Shit vad glad jag ska bli att komma hem då. Krama på mamma och falla handlöst ner i min säng.

Måndag

3timmars hål biter! Kom nyss hem från idrotten då vi hade volleyboll. Så jävla kul men jag blir alltid för peppad. Nu är det bara att chilla innan turismen börjar. Dagens plus är lätt vädret, görhärligt ju! Borde egentligen ta på sig lurarna och traska hälsoslingan eller något annat vettigt. Men hepp, istället har man skolan. Men känns faktiskt rätt gött att komma igång med rutiner igen.

Ikväll blir det svett och det blir träning. Tänkte köra dubbelpass så jag verkligen tar ut mig och kan somna tidigt ikväll. Body Pump och Power Strike Impact äre som står på schemat. Här ska det fan pustas, svettas och skrikas!

fast i åre

jomen vårat tåg är inte redan 6 timmar försenat...

vi får se om vi kommer hem imorn. annars får vi smaka på det ljuva livet som innebonde på åre tågstation. köra lite uteliggarstyle. kan ju bli gött. vi har färdkost med oss iaf. dessutom ryktas det om att vi ska få någon slags resersättning med. hoppas dom sponsrar mat. isf tänker jag äta mig mätt på max som litter 100m från station.

jag vill bara komma hem! buhuuu

jag har tråkigt i åre

hur blev det såhär? alla i stugan har däckat och jag har tråkigt som tusan. sov middag i 3 timmar förut, kanske beror på det. jag har sån sinnes överskottsenergi och vill röra på mig massor. längtar hem jättemycket. dessutom ser inte vädret särskilt lovande ut så frågan är när och om vi kommer hem på måndag...

jag måste nog hålla med lou i detta. för en gång skull är jag faktiskt trött på all snö och vill till värmen. det är inte kul längre. fast jag hinner väl ångra mig tills imorn.

jag är till och med sugen på vardagen. skola, plugga, träna. känna lite rutin. inte martins äckliga pruttar...

borde nog försöka somna med lite coldplay i lurarna. brukar funka. om jag somnar snabbt blir det imorgon snabbt.


snart italien

Snart kommer min Italienare hit, det blir grejer det. Var en riktigt rolig vecka när vi drog dit med media.





Million Voices

WYCLEF JEAN-MILLION VOICES



vad har hänt här?

vad har hänt med bloggen? haru varit och pellat loulou? ser ni inlägget jag skrev igår?

jag ligger och göttar mig med film medans de andra kollar hockeyn. nu blev det visst mål, hörde det på vrålet. hatar hockey. det enda positiva med det är att spelarna är snygga med sitt skägg.

idag har det varit sjukt kallt här och blåsigt så att man nästan stannade i nerförsbackarna. köldeffekten uppe på skutan låg idag på -52. jag längtar faktiskt hem nu. inte bara för att jag håller på att föräta mig till en svår fettma, utan till alla fina. det är bra att vara ifrån ibland så man hinner sakna. då förstår man hur fina alla är!

kisses&hugs

robinson åre



Idag kan ha varit en av de bästa åkdagarna på hela veckan. Görfin utsikt från skutan och strålande sol så alla blev lite röda om kinderna. Ändå bestämde vi oss för att avrunda dagen relativt tidigt och bege oss mot äventyrsbadet och saunaworld. Förutom att ha ankrace och åka rutschkana har vi bastat i 6 olika bastuar. (go böjning jag vet) de mest spektakulära var ändå isbastun och sinnesbastun där det var olika lampor för att lugna sinnena samtidigt som arom spreds ut.

vi har även kommit på att våran stuga är som robinsonlägrena. kaliz och martin är agve. och jag och therese är brise. filip fick inte vara med så han blev paulo/annika i det utslagna lägret. killarna losade ankracet så dom får dammsuga. ha-ha.

det var väl typ allt jag har att komma med.

ps. saknar dig massa mycket med loui!



ingen blir på smällen i fjällen




men vi har det fortfarande bra ändå. igår gick vi in för after skin och idag gick vi in för åkningen. finns mycket fint att kolla på och då pratar jag inte bara om naturen. alla sitter nu som pösar i stugan och killarna kör en parlamentetinspirerande lek som går ut på att man inte får säga ja eller nej. gör man det får man klunka. dom är på god väg in i dimman allihopa...

imorn ska vi förhoppningsvis njuta av ännu bättre åkning och kanske bada. saknar er lite där hemma ändå. men bara lite.



From Italy


upd. day 1



nu har vi landat. stugan är hur go som helst och backarna va fiiiina. vi snodde en kundvagn med. vi ser den lite som en i familjen. anntingen som bilen eller hunden vi har inte bestämt oss riktigt än..

imorn ska vi åka in till åre och åka en massa mer. vi har det förjävla bra ska ni veta. hoppas ni är avis, det hade jag varit om jag va er.

om 5 och en halv timma

sitter jag på tåget påväg till åre!

nu känns allt väääldigt bra. packningen börjar reda sig, vet dock inte om väskan kommer att gå att stänga sen, men då får man köra "sätta sig på den" tekniken.

har plockat med mig på tok för mycket klär, speciellt mössor. jag tror nästan jag har en för varje dag. men jag älskar dom allihopa mina små bäbisar.



dessutom är det alla hjärtans dag idag. förra året spenderades den dagen tillsammans med emelie, lou och siljebäck. vi var 4 singlar som fick en skitkul dag eftersom vi körde på en go middag med spontanfest. jag vill passa på att uppmuntra alla som inte har någon att rå om idag. vet ni vad? detta är bara en dag av 365 på året och ni är lika jävla fantastiska ändå så känn er inte ensamma. känn er fria till att kunna göra precis allt det där galna ni verkligen vill passa på att göra som singel.




jag köpte inte något till någon speciell idag. kanske bara en liten sak till 5 speciella reskompisar, men ändå. jag köpte ett örngott till mig själv där det står "jag gillar dig". jag gillar mig, så varför inte liksom?

ha det nu sjukt gött alla för det tänker jag ha. får se om jag skriver så mycket under veckan, men isf har jag kompenserat det med detta inlägget...

puss!

pirripirri

en filmkväll senare hos louise med massa gött folk resulterade givetvis till magont av allt snask man återigen proppade i sig, även fast man lovat att man ska tare lite lugnt med sånt. men jag behövde nog det lite. för att lugna mina nerver. har inte fattat det förens nu. jag åker ta mig 17 imorn! vet knappt vad jag ska ha med mig än ju..

det får lösa sig imorgon har ju hela dagen på mig. dessutom måste jag fynda en fresh ryggsäck med. haha shit känns som jag ska börja lekis igen. när hade jag ryggsäck senast liksom?

gårdagen var iaf fartfylld. med after ski och grejjer. jag hade görkul kvällen igenom. är bombsäker på att dirty kände det samma.

nu ska jag försöka ta mig samman och gå och lägga mig med min kulmage och engelskabok. fuck life 10'..


Veckans babe

Är ju givet = Eric Bergviken. Killen som passar grymt bra i träningskläder. Det är vi alla tjejer ense om iaf. Trevlig, social och rolig. Kanon helt enkelt! Blir arton och förmodlingen ägare till ett körkort på tisdag så nu har vi våran private driver, tummen upp.




Trallalla lilla molntuss

Det är lördag, jag är lite halvt bakis men mår ändå jävligt fint! Veckan har gått fort, jag fick ett halvt fel på mitt samhällsprov och träffat en intressant dokumentärfilmare. Jag har även varit ena romantiker också ska ni veta. Jag älskar att göra saker när man minst anar det. I skolan fick man skicka iväg rosor till alla hjärtans dag och jag ville inte nöja mig med en utan skickade iväg en hel bukett på 10 röda! Ena trevlig vecka har det varit i vilket fall!

Igår var det party After Ski på g. Fick kärt besök av min Lidköpingspärla Bella och vi stack på en förfest hos Diana som blev jävligt bra måste jag säga. Vi var en skön blanding människor från Lidköping, Borlänge, Tidaholm, Skövde och Falköping. Förfesterna är helt klart dem bästa. Vi fortsatte sedan mot Dagnys men jag var inte alls taggad så jag och sällskap drog hem istället efter någon halvtimma på stället. Varför kan inte hela kvällen/natten vara en lång förfest? Fan vad härligt det skulle va!

Nu sitter jag mätt efter en delicious måltid, nyduschad, utvilad och taggad för en rikitig myskväll! Love life!

det ser ljust ut



jag älskar hur söt man är när man gör slingor. ser lite ut som en detektivmössa tycker jag nog allt. vill passa på att tacka ida för hjälpen. hoppas hon också är nöjd. hade ett riktigt "high on haircolour smell" party på mitt rum. så nu vet vi förändringen. ingen big deal, men ändå. 

NU måste jag verkligen sansa mig och kolla igenom matten. 

ordning & reda, pengar på fredag

det blir nog aldrig ordning och reda på mitt rum. istället för att det är kläder överallt är det nu 3 stora högar. 1 det som ska hängas in i garderoben, 2 det som ska vikas ner i lådorna och 3 det som ska till tvätten. dessutom är det massa annat krimskrams överallt. + att jag ska börja tänka på vad jag behöver packa med till åre.

imorn ska förhoppningsvis ske en liten förändring. hoping for the best..

dessutom ska vi dela ut massa rosor. 250 st blev det tillslut! rekord skulle jag tro. måste ge alla på ållebergsgymnasiet riktigt mycket cred för att ni är så gulliga mot varandra. speciellt en viss kompanjon (blink, blink)...







det är dunderklumpen, skakar glatt på rumpen



känner du dig trumpen, lek med dunderklumpen...

ååh jag blir så glad varje gång jag ser det här. älskade verkligen dunderklumpen när jag var liten. älskade dunderklumpen, lejonel, en-dum-en, pellegnillot och dockan. eller ja alla, men dom mest. det är förresten pellegnillot vi har i våran header för er som undrat. visst är hon så tjusig så?

nostalgisk och nöjd efter x antal skrattattacker med mamma idag ska jag nu göra ett röj på rummet och försöka få lite pluggat.

ha det bra alla fina!


ROSFÖRSÄLJNING!

IMORGON KL 10.00 KOMMER VI ATT SÄLJA ROSOR UTANFÖR MATSALEN. SÅ PASSA PÅ ATT TA MED EN GULDTIA FÖR ATT GÖRA NÅGON GLAD. KANSKE EN FIN VÄN ELLER EN HEMLIG KÄRLEK. MISSA INTE DETTA!!!


heja sverige



detta plockade jag med mig hem från trollhättan idag. för er som inte förstår sig på mina paintskillade bilder så äre en svart mössa och en vit mössa med boll på. vet inte om jag tänkte på att jag nästintill köpte mig en sverigedress. med den gula mössan och blåa tröjan. aja. då blir väl kungen glad. eller kanske landslagen.

Tick of Time


svar på tal

du med ip nr 90.229.186.208 som inatt kläckte ur sig sin käcka kommentar. för det första varför bryr du dig ens? för den andra var det inte ens jag som skrev det. och för det tredje har du inget bättre för dig än att klaga kl 1 en lördagskväll?

ha en fortsatt trevlig dag för det tänker jag ha :D

1-2-3-4 vi är en partymyra




jag är kär




jag vill också bo i milwaukie, oregon, USA. gärna granne med Gabe Nevins också. killen ovanför om ni inte fattat det innan. så hade jag varit hans "girl next door" som han vart orubbligt nerkärad i. åh jag hade gosat med hans perfekta svall och gömt mig i hans taniga armar. det hade vart kärlek det mina vänner.

party på ingång

Det mousserande vinet har inkommit: CHECK!

Wiho, lördag och jag är taggad. Döligt sleten man kände sig när man vakna menmen, det är sånt man får ta. Börjar med förpärla med mina Falköpingskvinnor för att sedan fortsätta till Skara där det blir att höja klackarna till skyarna hela natten long. Seriöst och omoget talat har jag lust att bli orubbligt full och bara ha det jävligt kul. Inte tänka på morgondagen (som jag faktiskt måste då det är dop) och bara glömma allting för en stund.



såHÄR kul ska vi ha ikväll!

hej nackspärr!



jo men det är jag, jag lovar. det är inte grannen i beck asså.

idag vaknade jag med fetaste nackvärken sen jag hade nackspärr och halsfluss samtidigt sommaren 97. förmodligen är det ifrån min otroligt proffsiga vurpa i backen.

efter 2 timmar med värmepåsen och sex and the city känner jag att jag förtjänar en pöse chips, choklad och cola. mmm ska passa på att frossa.

ps. jag går inte ut med skiten, ni behöver inte oroa er...

veckans babe + congratz!




Våran snygga Skaratjej: Emelie Widegren. En jävligt snygg, go rolig, impulsiv och bra tjej som förtjänar platsen otroligt bra. Imorgon bjuder damen till på ett jädrans röj!

något alla borde ta in

BROES BEFORE HOES!

ÅÅÅÅÅH FREDAG!

Fyfan vad sexsugen jag är, det är sjukligt. Kan jag drabbats av någon sjukdom?


och det small...



hoppas ni tyckte det va lika kul som vi!

ps. mina brallor finns att köpa dyyyyrt hos min syster.

imorgon smällere!

nu hoppas jag sannerligen att alla på ållebergsgymnasiet kommer att befinna sig i stadsteatern för att se kanongängets megamaxade show som går av stapeln imorgon. ni lär inte bli besvikna!

om jag kan trotsa min djävulska träningsverk kommer ni bl.a. få se mig i feta gymnastikoutfiten. jag + 9 andra goa spexare deklart.

nu ska jag fotsätta träna på dansen och glo paradise hotel.



kanongänget - vi tar ställning

kanonhelg!

Haft en härlig helg med tacobuffé, dregglande över snygg kille i träningskläder (Eric), mys med Nikolina i hennes nya coola hus, skitrolig festkväll hos Ämli och en massa massa mys med en minst sagt go kille. Det ni, det kallar jag fina grejer!

Lär hänga framför TV'n ikväll, först är det Halv åtta hos mig (morsig som jag är) Outsiders och sen Paradise Hotell. Sista veckan nu ju för sköen, får inte missa finalen imorgon. Go Andreas!


RSS 2.0