Dance, dance, dance

 
Hade återigen en finfin lördag med vännerna. Det var dans, dans, dans. Hela natten. Puss 
 

Snabba Cash ll

Var på snabba cash ll i fredags. Vilken deppig film. Ingen jag kommer se igen. BU. Hade iaf en trevlig kväll på Glädje med Pattie, syster Tina & Carmen.
 
 
 
 

OF MONSTERS AND MEN

Julia kom till mig i Götet. Vi började med öl på andra lång. Avslutade med öl på Café Publik. Men DÄREMELLAN, herregud! Det var såååå jävla bra. Helt sinnes. Det vara bara två timmar av total njutning. 
 

ONE DAY...

 
 
Vin & musikfest med fina vännerna. Det är kärlek det. 
 
 
 

Sprattel i kroppen

 

Tranquilo & biohäng

I fredags var jag himla glad. För då fick jag träffa Patricia. Vi gick först till grymma stället Tranquilo som är känt för sina drinkar. Sydamerikanskt ställe. Efter det tog vi oss till Bergakungen för MAGIC MIKE. Precis vad vi behövde. Lite manskroppar och enkel underhållning. Nu flyttar Patricia snart hit till Göteborg och det ska bli jävligt roligt, vad roligt vi ska ha!
 

beautiful of Ternheim

 
That's Life
Wedding Song (Live)
What Remains?
Black Light Shines
No Subtle Men
When tomorrow comes
 

Strövtåg i hembygden

Mando Diao
 

otippad lördag i Tidaholm

Lördagskvällen var den mest otippade på länge. Jag drog mig till Tidaholm där jag förfestade med min kusin Maria som jag inte träffat på evigheter och som jag saknat som fan. Även min kusin Anton och hans kille Mikael var med och det var också skitkul! Jag har verkligen underbara kusiner. Tequila rose, sång och dans var kvällens melodier.
 
Det sjuka var att vi blev skjutsade till Skövde av Marias polare i en rosa raggarbil, hahahaha. Jag orka inte, sånt jag gör på helgerna tydligen.
 
Skövde levererade, gött folk, go musik, go dricka, rätt komplett. 
 
 
 
 
 
 
 

som en fredag ska vara

I fredags åkte jag ut till den här sköna pösen på landet. Efter om och men att komma fram lyckades jag till sist. Vi satt och sjöng och spelade i hans studio, åt pizza, kollade skräptv, chilla, sånt man ska göra en fredag efter en veckas jobb. 
 

Café Berlin & Hello Monkey

Om ni aldrig tidigare ätit koreanskt och vill få en helt ny smakupplevelse - ta er till Hello Monkey på Linnégatan här i Götlaborg. Mina smaklökar fick sig något helt nytt. Först visste jag inte om jag skulle gilla det när jag åt förrätten som var några slags chips med kikärtsröra. Sen kom varmrätten: lammskuldra med någon slags pannkaka med yoghurtsås. Hur gott var inte det? Ny smak men jag skulle lätt äta det igen. Detta kalaset bjöds av Martin och Marcus för att jag blivit 20 år, tack för det. 
 
Tidigare under dagen mötte jag upp min vän Emelie och vi tog oss till Vasa och fiket Café Berlin. Vi hade en hel del att ta igen som man alltid har när man inte träffat sin vän på ett tag. 
 

jag & far min


gårkväll i ett klipp

 

fest hos kollektivet

Igår drog jag & Diana på inflyttningsfest hos hennes syster som har flyttat till ett hus med kollektivet hon bor med. Dom bodde förut i Vasa. Nu har hela det kollektivet flyttat in i ett hus och det skulle firas med en skön kväll. Och vilket hus, sjukt mysigt och feel-goodhus. Sjukt softa och trevliga människor. Två fyllde år, det bjöds på smårätter, det sjöngs, det tjötades. Hela stämningen var lite som i ett Take-Away-Show. Bilderna är av sämsta kvalité men tycker dom summera känslan av gårkvällen rätt bra. 
 

fredags-AW

Igår eftermiddag mötte Karin upp mig & Susanne för AW. Vi var sugna på öl så vi tog oss till avenyn och hamna på en himla tjusig takterass där vi delade skratt och viktigheter. Det sista gången vi tre sågs tillsammans på väääldigt länge. Känns jävligt tråkigt för vi har haft sån sjukt rolig tid tillsammans i Göteborg. Susanne åker och utbildar sig till musikproducent i Birmingham, Karin ska testa på Oslolivet och jag är kvar här i Götet, ett litet tag till i vilket fall.
 
Mina tjejer det

när livet kan le mot en

Idag känns ändå livet helt okej. Veckan har bara rusat fram och dagarna har varit en blanding av totalt lugn och sköna eftermiddagar. 
 
Lunchrast
 

I tisdags kom mina vänner Diana & Becca hit till Götet. Vi stack och käka på Moon, mitt nya favvothaitställe. Tyvärr valde jag nog fel av de få rätterna som man kan välja fel. Fick någon skit i maten som smakade lakrits typ. Och lakrits är inte min favoritsmak. Så segt när man längtat efter god mat så blir man besviken. Bättre lycka nästa gång. Vi unna oss även en god sommarglass innan jag lämnade tjejerna för lite andra lång-häng med samboKarin. 
Mina bönor!

RSS 2.0