skjut mig

den som va med på träningen idag och tar sig ur sängen på något annat sätt än att rulla sig ur den räcker upp en hand och får en fet applåd av mig. hej brutal träningsverk. hej nyttig kesomacka. hej försök till ett nyttigare liv.

ohboyoboyoboy

jag skulle nog kunna gäspa ikapp med vem som helst nu. har kört järnet på jobbet iaf och snart ska jag på min allra första träning med united. hahaha. så, nu skrattade jag istället för er. får la se hur det här ska gå. min bh är upphittad med. så ni alla vet liksom.

dessutom är jag på smygbra humör. finns ju så mycket bra saker så varför deppa liksom. får se hur bra lovelife-attityd jag har efter fysträningen men.




me and my flamingo



nu ska jag och min flamingo på fest. det är inte bara jag och flamingon som kör, utan även en rejäl tjejbunt. blir göttit. får bergis mat med. ännu mer göttit.

ps. vi kan släppa min försvunna bh nu. r.i.p. och allt det där. 

BH spårlöst försvunnen



Tjej träffar sin dreamguy.
Tjej sover över hos killen och har det skitbra.
Dagen efter.
Tjejens BH spårlöst borta
Hunden har tagit den.
Man hittar inte BH'n.
Det var hennes favorit BH.
Pinsamt läge?

Hahaha, dagens bästa! Det händer bara inte, det gör inte det. Är det sjukt pinsamt eller bara sjukt komiskt?

hörryhörry

egentligen har jag brådis. ska nämligen göra en massa semlor åt min syrras träff som hon ska ha. men kände att den här bloggen behöver lite närvaro. har göttat mig bra ska ni veta, därför jag inte haft tid med det här.



igår följde jag strömmen och kollade snabba cash. den va helt okej, och kan la hålla med att han är rätt snygg den däringa joel ändå, fast tycker ändå han hade sin bästa snyggperiod under tjenare kungen tiden. är någonting när killar har hatt asså.

imorse hände även en jävligt rolig sak som typiskt händer mig. vovven här nedanför bestämde sig för att hämnas för att han inte fick ligga i sängen. hans lösning: sno min bh. Kunde verkligen inte hitta den heller. det var min bästa dessutom.. hämnden är ljuv doggy, hämnden är ljuv...



fast å andra sidan. vem kan göra något dumt när han är så söt?

pussrå/ bh lös tjej

babysitter

just nu sitter jag barnvakt åt vildarna smilla & leo. smilla är väl inte så vild när hon har feber och sover, men leo däremot. ni ser ju nedanför vad jag måste göra för att få honom att lyssna...
1. en väldigt snygg barnvakt, finns på nr 0708318443
2. jag försöker käka upp leos delikata huvud
3. leo är nöjd eftersom han upptäckt att jag egentligen är en siamesk tvilling (ursäkta stavningen)
4. jag är surtanten som gillar att nypa de jag är barnvakt till i kinden
5. woooops, råkade visst förstora leos hövve. undrar om han blev smartare nu?
6. chaachaa, har gjort hårförlängling idag (kommer videoinlägg om detta).
nee så farligt är det inte, sitter och spelar lego star wars och känner mig på grymt osäker mark. fattar inget, tur att leo 7 år gör det i alla fall. nu ska jag fortsätta med sittandet.
köss

good morning

jo men det är jag som börjar 12.05 på tisdagar. livin' the dreeeaaam!


det är okej att känna avund



mitt tills v. 14 feel desire mina vänner...

funderar

idag sa filip i min klass till mig att han hade hatat mig om jag inte hade haft bröst. borde jag ta det som en komplimang?

dessutom börjar det dra ihop sig till den stora dagen med kanongänget som jag är med i. kommer bli fett sa ni veta!

sen saknar jag louie. vi har en blogg ihop, fast nu vare tamej 17 längesen vi hördes. så ring mig när du se detta bloggmate.



ps. jag vill verkligen ha en ny kamera!

coconut records





jag är nog den enda som inte sitter och dregglar över den däringa joel i johan falk filmen nu.

slappy-sunday

Idag har jag varit på 8 års kalas i onsala och det gynnar ju en och annan om man säger så.



det fanns obegränsat med mini-semlor och hamburgare till huvudrätt. semlorna var givetvis till efterrätt men det fattar väl ni smartisar?

dessutom har jag köpt en vargtröja och en mascara för 70 kr med. jag är nog född till att fynda.



nu blir kvällens största utmaning att hålla sig vaken tills det är läggdags. har nämligen inte sovit någon middag idag (har varit för upptagen med att äta. min favvosyssla förövrigt, efter att ha sex då eller bajsa. kan inte riktigt avgöra vad som är goast.) så jag är gaaaanska så sleepy. men sånt löser sig. har ju alltid en SATC-box att underhålla mig med.

puss

ta ställning 2010?


bra kväll med karin & söndagsmys med beccis

Hade en awesome kväll igår i Götet. Började med att Karin mötte upp mig så drog vi till Soho för lite go Ceasarsallad! Drog vidare hem för massa timmars skitsnack om sex, djupa ämnen, kärlek och livet. Har nog skrattat så mycket så jag klarar mig för ett helt år ;)



Ikväll blir det superdundermys med Rebecca Siljebäck och kanske Hanna Rundlöf.

veckans babe...

Går denna veckan till våran vän Tobias Hallberg. 

Motivering:
En kille och vän man alltid kan prata ut med och som alltid lyssnar. En toppenkille helt enkelt som aldrig kan vara taskig. Bra musiksmak och stil och idag har han den äran då han fyller 19 år. Så grattis på dig Tobbegubben :) <3



tell me why your name is in the dictionary when I look up idiot

igår va jag på ming och åt förbannat go kinamat med john. älskar det där såsiga som är på friterade bananer med glass. sedan kollade vi läget på stan lite och hängde med niko & nicke.




annars ska jag spendera kvällen med erica osv. får se vad vi hittar på för skoj. detta är en nykter och fin helg iaf. de är nog bra. tror jag.


it's friday i'm in love

skräll på rubrik, men det gick inget vidare att hitta på något bättre.

idag har jag gjort absolut ingenting vettigt. gått två ovärda lektioner i skolan, städat rummet och kollat kanske 10 asnitt sex and the city på raken. jag tror någon seriöst behöver komma och hämta boxen snart innan jag får sånna däringa mullvadsögon.

fast ikväll ska jag dissa utelivet för john. känns jäkligt bra eftersom jag hellre spenderar mina upphittade 70 kr på thaimat än ållefestare. shit jag är pank nu. rena lakan har jag i alla fall, det är bäst. sen vill jag bara säga att jag saknar en riktig niko, lou & julie kväll. med massa gossip, onyttigheter och flabb. 

puss / fredagsmysig tjej.

 


matchdag

nu är match jag är inget taggad alls, som vanligt sådär nuförtiden. borde nog lägga skorna på hyllan snart. det är stimmigt, som allt annat.

Snabba cash


Idag smäller det, idag ska jag ÄNTLIGEN få se filmen jag längtat efter i typ ett halvår, Snabba Cash. Älskar torsdagskvällar med bio, mys i fulla drag!

gå och dö dag

jag har flötigt hår som fan (börjar bli en dålig vana), känner att det bara kryper i benen, är deppig och behöver något att se fram emot. något som det inte är över 2 veckor till. borde ta en långpromenad med min vän musiken fast det är fan svinkallt ute. bläbläblä. vill ha sommar och få lite färg. äcklig blek och trött nu bara. imorgon ska jag i alla fall klippa mig. vad tycker ni, borde jag våga göra något hippt?

ps. guldgalan igår va guld he-he-he



P3 Guld



Var en jävligt rolig kväll! Började med att Tobbe & Jens hämta upp oss och resan blev minst sagt stimmig.  

Själva galan var ju awesome och man hade god utsikt att se massor av kändisar. Det bästa uppträdet var ju typ Staygold, danstjejerna var helt galna och satte typ på varandra med kläderna på. Var helt totaly insane, let's freak out typ! Vi funderade på om det möjligtvis kunde vara en dans att dra nästa ålle. Kanske.. kanske inte! ;b 

Ska säga min åsikt om de vinnande i kategorierna:
Programledaren Timo Räisänen: En liten mini Håkan Hellström skulle jag säga. Kul kille och han var ett bra val. Vågade bjuda på sig själv och höll uppe stämningen.
Årets pop=Deportees: Jag hade ju hellre sett att Fever Ray eller Deportees skulle ha vunnit så kan väl bara säga grattis till grabbarna. Dem är okej. 
Årets artist=Lars Winnerbäck: Man kunde inte förvänta sig något annat, jag vet att han är älskvärd av så gott som hela Sverige. Jag hade annars lagt min röst på Markus Krunegård, han gör fina låtar med ett bra budskap.
Årets hiphop/soul=Stor: Jag tänkte är detta ett skämt. Promoe var den rätta vinnaren!
Årets grupp=Kent: Inget annat än rätt.
Årets låt=Dance with somebody: Säger samma sak här. Har verkligen varit en favorit genom året och man vill ju bara bli helt galen när refrängen kommer.
Årets dans=Fever Ray: Gillar vi absolut, hon är grym. Väldigt speciell men det är det som gör henne så speciell.
Årets nykomling=Erik Hassle: Här tyckte jag att alla nominerade var värda så kvittade vem som vann.
Årets rock=Switch Opens:Tyckte inte någon av de nominerade var bra alls!
Guldmicken=Lars Winnerbäck: Okej jag kan gå med på att han fick den då. Han är duktig, så enkelt är det!

-Mustasch gjorde ett grymt medley måste jag säga, well done! Fyra av fem toasters får årets P3 Guld Gala!
-Stod bredvid Jonathan som även uppträdde på galan & DAMN vad snygg han är!
-Miss Li har verkligen bedårande röst, hon är bättre live än record.
-Teddybears var grymma på sitt sätt!
-Johnossi, behöver man säga mer. Love them!
-Nykomligen Andreas Grega, absolut något att se fram emot.
-Staygold, house, electronic.. vad dem än gör är det awesome!




Musica




John Me-Love is my drug (The salazar brothers remix)
Andreas Grega-Rädslan
Jonathan Johansson-Aldrig ensam
Hästpojken-När jag drömmer
Hästpojken-Ett bättre djur
Hästpojken-Små korta stunder
Hästpojken-Katarina är ett hål
Hästpojken-Jag e jag
Hästpojken-Skadekontroll
Hästpojken-Från där jag ropar

Körkort

MASSOR AV GRATTIS TILL SYSTER OCH VÄN SOM NU TAGIT SITT KÖRKORT. GRATTIS PÅ DIG KÄRRING! HEEY, SE UPP PÅ VÄGARNA FOLKET!




Typ såhär galen är hon i trafiken!

Lusthöjare

Ja vad gör ni folk för att få igång er själva? Pillar ni kanske på er själva? Drar på en kass prulle eller använder fantasin. Alternativen är många. Vissa gör som Mr. Svenlert här, tar en bok och låter resten sköta snacket. Kan säga att han verkligen blev medtagen av denna bok!


För er som undrar kan jag rekomendera dessa lusthöjande erotiknoveller skriva av Clara Jonsson. Hon har skrivit fyra stycken och dem går att beställa på CDON.com!
Lust
Erotik
Åtrå
Begär



TAGGI-LI-TAGG

plus
=



Alldeles strax åker jag, Julija, Jens & Tobbe till Göteborg för P3 Guldgalan! Kommer bli så jävla braaaa! Rapport kommer! Löve löve löööööve på er våra bobbisar!



veckans babe!

eftersom vi totalglömde veckans babe denna gången får ni två denna veckan istället!

Mina damer och herrar, veckans första babe blir..... Hampus Nilsson!



motivering: han är killen som även fast han inte själv fattar det skulle kunna charma 1000-tals brudar till ett ligg. han är också den som alltid är lika snäll och go och som dessutom är hur söt som helst. detta var inget tufft beslut för oss på bloggen sedan den dagen vi fick reda på att han även älskade att hänga här.

grattis!

nästa presenteras i slutet på veckan. missa inte!

sum up paradise hotel





till cimon denna låten beskriver precis hur jag känner för dig.





till jackie: du är mer än välkommen att gästblogga här någon gång. skrattar fan ihjäl mig jämt när du är i rutan!

behöver styras upp

nu ska jag berätta för er minsann. jag har halvflötigt hår sedan boxen i skolan, alltid lika pain in the ass med skolidrott. mitt rum är totalt kaos.. igen. jag ska jobba ikväll med mitt flötiga hår. sedan har jag inte gjort något på min bokreflektion om 1800-tals boken. tror även att jag har blivit beroende av satc. för 3:e gången...

men det ser ljusare ut mina vänner. efter den här veckan kommer det mesta förhoppnings vara gött. hey imorn börjar det redan då jag och frugan ska på p3 guldgalan. är nog egentligen en väldigt glad tjej fast i en tråkig tjejs liv...


lårcake

jag har fått en lårkaka samt har en bok att läsa ut och skriva om samt en rättskunskapsinlämning att fixa tills på onsdag. och då ska jag hinna med att jobba och åka på gala innan det med. kan ni förklara hur det ska gå till?

jag tänkte begrava mig i fotöjlen med min bok. förtjänar sjukt mycket godis nu egentligen. så finns det någon där ute som känner den minsta sympati och vet vart min brevlåda bor får ni gärna komma med en påse. puss på förhand.




fest-i-tre



tror jag är skitsnygg när jag sjunger, mutar de andra att ljuga om att jag är en stjärna, så jag visar snippan. får tag i fatima (den uppblåsbara feta dockan vi gav filip i present) och en kille på samma gång. weeey good job jullan. röjer som sagt på dansgolvet med klassens elit. lite summering av gårdagen sådär.


pöösig

jag är precis slut. ska lägga mig och slumra in till satc. har ju match imorn med. hej&hå...

ps. filips mamma är en hejjare på mat. potatisgratäng in mah <3

biodags


Hoppas eran helg varit finfin än sålänge. Själv har jag nog den bästa helgen på länge. I fredags var det badet och relaxen med Diana som gällde, och vad skönt det var!  

Nu ikväll blir det först Mingus som jag ska bjuda mamma på. Sen ska vi fortsätta mot Skövde och möta Tina för att gå på bion Luftslottet som sprängdes. Äntligen ska jag få se den sista filmen.

pyjamasdag?

nu gick jag upp. har legat och göttat mig i sängen hela dagen, nötat mig igenom en säsong sex and the city och försökt komma någonstans i min svenskabok från helvetet. har väl gått sådär om man säger så. dessutom funderar jag på att gå i pyjamas hela dagen, precis som när man var liten.

får se lite, annars blir det nog tacos i filip. det står och väger mellan det eller mammas mat, har inte riktigt bestämt mig än.. ska iaf äta så jag dör. älskar att möla i mig något gött dagen efter fylla. och en sådan bjöds det på rejält igår...filip ska ändå ha cred för att han hade ordnat det så bra. thumbs up!


you know I'm a dancing machine

ikväll har jag festfrill toffs. endast för att jag ska kunna köra toffsdansen på tidaholms kanske hetaste dansgolv för kvällen. jag ska till bästa filip & hans 18 års fest faktiskt. kommer nog bli röj. det har jag bestämt.


 grrrrrrrr
 puss? fjortispuss, givetvis.
 tadaaaa


holly dolly



vet ni? vi fixade en stuga. myyyycket bättre än den förre dessutom. don't worry, be happy. allt löser sig!

nu ska jag fortsätta skridskoglida med mina raggsockar på mitt golv och sätta den här på repeat.

PUSS

f********n!

jag kan just nu vara så vrång att jag smäller av. det visar sig att ärthjärnan som skulle låna ut stugan till oss i åre har ångrat sig så alla får inte plats längre = hur jävla idiotiskt som helst. fan ta sånna människor rent ut sagt. åre eller ej känns väldigt löst just nu, men det är väl bara att göra det bästa av situationen. imorgon är det expidition hitta stuga utan 20-års gräns på. lycka till julia!

såg även att någon kommenterade, jävligt kul att någon vågar sig på det. kan vi två damer här på bloggen behöva faktiskt, speciellt en dag som denna. så tack på förhand för kommentarerna.

/besviknes.

ps. jag kämpar på hårt med mitt "det löser sig" motto ska ni veta. på något sätt har jag sett andra möjligheter ifall det här skulle gå helt åt skogen. hoppas ändå, hoppas så inni!

smilla 4 år hittar kondomer

idag hängde min syrras barn med mamma hem och givetvis ska smilla 4 år hänga och vaa cool på mitt rum. efter att hon har tröttnat på mig efter typ 5 minuter börjar hon riva i alla mina lådor. och vad hittar hon inte där, om inte kondomer.. hon börjar klämma på dom och frågar vad det är och ifall hon får öppna en. och tagen som jag är vet jag inte vad jag ska säga riktigt. jag mummlade fram något otydligt och började snabbt prata om något annat. 

borde jag ha sagt att det va en kondom? känns som hon är lite för lite för att höra det där om blommor och bin än. det värsta är att hon inte kunde släppa det heller. hoppas hon inte tar upp något på middagen... 



glass of water


kan någon skjuta min svenskalärare?

jag har 275 sidor kvar i min bok och den ska jag ha läst ut och skrivit om tills på fredag. lär ju hända. eller inte. sen har jag rättskunskapsprov imorgon med. slutade bara med att jag låg dubbelvikt på golvet och fnittrade när mamma skulle förhöra mig. hon tycker jag borde börja käka mer apelsiner. jag fattar nada.

egentligen ska jag inte klaga för jag har inte ens mycket, men idag känner jag mig fet, ful, äcklig, tramsig & sinnes otaggad på plugga. (jag har flötigt hår & har inte rakat benen på 2 veckor, kan bero på det) det värsta är att jag inte har någon panik till något. det löser sig nog trots allt.




strött lite socker på det här

för några inlägg sen skrev louise om hur olika killar är. och idag berättade en killkompis till mig att han trodde sig vara den "trogna, bekväma.. och tråkiga". jag kontrade då med att jag trodde att innerst inne har han ngt riktigt vilt inom sig, en riktig badboy. när det rentav kommer till kritan så kör han bara med son goodguy-fasad för att charma brudarna. snekay bastard dedär...

sen skulle han förklara mig. "du är en glad och sprallig person med en omtänksam insida och du är nog en riktig tänkare skulle jag säga"

det är sånt som värmer ska ni veta!


10 anledningar till att älska min mamma

  1. Hon överraskade mig och köpte nytt smink till mig när hon såg att det va slut imorse.
  2. Hon lagar god mat.
  3. Hon är ganska cool för att bli 60 bast till våren.
  4. Hon ställer alltid upp.
  5. Hon är alltid vääääääldigt givmild.
  6. Hon lyssnar alltid ifall man har problem/är ledsen (annars med iof).
  7. Hon har ärvt min morfars vishet.
  8. Hon ger alltid massage om man frågar snällt.
  9. Hon är en riktig godisgris = finns alltid ngt göttit hemma.
  10. Hon älskar mig av hela sitt hjärta!


jag kan vara osugnast i världen på träning

ni vet när man ligger sådär göttit i sängen och ska först ut i kylan och sedan på en jävla handbollsträning. det är då man funderar varför man i helvete ens sysslar med sport. jag vet ärligt talat inte just nu varför jag gör det. allt som inte ger mig pengar nu känner jag mig skeptisk till...förutom saker jag spenderar pengarna på då såklart.





sen har jag fått en såndär baotafinne på ryggen. en riktigt mogen bamsing som man egentligen bara vill klämma massa på, men som man inte riktigt når. tyvärr är det bara jag här hemma som har samma goda uppfattning om att klämma på sånt, så den lär la sitta där på ryggen och vara go ett tag till.

jag har inget vettigt att säga ändå, så hare gött kött.


dagens visdomsmening

"man är bara omogen om man inte vågar vara omogen"


sleep tight



nu ska jag minsann lägga mig i sängen. drömma om sommaren, och allt det härliga som hör till.

& ja mamma, jag ska läsa lite rättskunskap först.





holabalola-titta under kjola

jag kom på en så himla dum grej. inatt drömde jag att louise hade lagt ut massa bilder på mig när jag sitter och posar på toan. jag var inte ett piss förbannad för att hon hade just lagt ut dom bilderna, utan för att jag inte fick lägga upp dom själv. jag var arg som ett jävla bi rent ut sagt. knäppt det där.

annars är väl min status: världens tröttaste, mör i hela kroppen efter match i äckelhålan mellerud, och ett hår som går att jämföras med svinto. jag ska bli rik på att uppfinna omklädningrumsduschar med tryck i. ni som någon gång har rört på era arslen i livet vet vad jag snackar om.

nu: tillbaka till en annan del av köpingtittandet




Musica

Arctic Monkeys-Cornerstone
Markus Krunegård-Hollywood Hills

Du sålde våra hjärtan

Lisa Ekdahl


miss

att sakna någon är det dummaste/tråkigaste som finns. fast det finns säkert någon som tycker det är bra också. jag tycker mest det är dumt.

nu ska jag lägga mig i min onödigt stora säng (den är ju perfekt för två vill ja komma fram till) och kolla på sex and the city. det brukar få mig på bättre humör.




nighty!

dirty love

Så var lovet typ slut men jag är jävligt nöjd. Tror Julija kan hålla med. Träffat några fresh puddingar, festat hårt och äventyrat, som det ska vara.

Livet leker (y)


servar tebax på kompanjonens inlägg

serv 1: du är snuskig när du drömmer om gubbar :s! inte ok löjsie. och visst vill man ha män som totally blows u away, men hur gött äre inte när man får komma och bossa lite? visa vart skåpet ska stå och dom bara lyder en. (höhö watch out pojkar födda 94 i fkp) ni är både små och en onödigt snygg årskull!

serv 2: ÄNTLIGEN FÅR KILLEN BLI VECKANS BABE! go tobbe, hoppas du tar åt dig!




Veckans Babe

Tadadadaaaaaaaaaa...... och den första Veckans Babe blir TOBIAS HERMANSSON!



hihi


joddeladdeliddeho

idag har jag ätit mig mätt på kalas. det enda negativa med kalas är att man alltid svullnar upp som en pilatesboll när man ätit allt göttit. oså blir man så jäkla pinkenödig av kaffe har jag kommit på. inte bra om man ska tex hångla med en snygg kille länge, eller gå på anställningsintervju. hångla skulle ju jag få göra detta halvåret enligt horoskopet så ska nog passa mig för kaffe.

jag gjorde i alla fall en patt-tårta till filip i födelsedag. hoppas han blev nöjd. nikosticko fyller imorn med. gå och dö alla som fyller före sommaren typ.

men jag ska tamej 17 njuta av sista halvåret som oarton. hur gör man då?



kanske ser ut som en nördig flodhäst? hmm jag får fundera på det samtidigt som jag städar och kör mitt egna mia&klara marathon. ska marathon stavas med h? eller bara maraton?

sen är jag gaaaanska avis på en viss bloggkompanjon som är och göttar sig i gbg med some real piece of meat. ett ärligt GLHF förtjänar du stumpään.

annars gnajti

jävla natthäng

vad äre med jullov, sitta inne & löka?

vi är så oarton man kan bli och då blir det så att man jobbar mer på bilringarna än dansar bort dom på dansgolvet en tisdag som denna.

vi lipade ikapp till pear harbour ikväll. man vill så gärna banga på ben affleck tills man dör. shit jag gillar smutsiga killar! även nikosticko fick vara med på ett hörn.

& nej. jag och louise är inte lesbiska. man kan ju tro det när vi delar säng 24/7 nu för tiden. vi känner oss bara lite ensamma och då är pjamaspartyn den bästa terapin. trust me.

NU ska vi äntligen götta oss med 4 avsnitt paradise hotel. hjälper en att komma lite i mode. inte för att jag vill pilla på lou ändå, eller kanske lite...


gooooooood morning sunshines

idag är ännu en strålande dag. iskallt ute och fortfarande ett händelselöst jullov. när vi vaknade va vi helt inställda på att det låg två smarriga avsnitt paradise hotel utlagda som vi kunde götta oss med på morgonen, men det va tydligen inte tv6.se. vi blev helt ställda och funderade om vi skulle peta i varadras navlar och kolla på nostalgifilmer, eller om vi faktiskt skulle ta oss en ride till city. vi valde det sistnämnda. ska nog ta oss en fika med. louise bjuder hoppas jag på för jag har inga pengar kvar. gjorde slut alla black jack och mc dragan's förra veckan. hard life dedär...

vad ska ni göra idag snyggingar?


är det efterfest i dirtylou's rum?




det är måndag i en liten stad som falköping. 8 vänner bestämmer sig för att samlas och dricka några bärs. på louise rum.

det luktar 14-åringar om oss, men vem fan bryr sig. vi vill alla bara ha en stor orgie ändå. vet att ni vill vara med men synd, detta är en privatfest.

blä

jag mår sjukt jävla illa. anntingen äre för att jag är på smällen. eller så äre för att jag proppat i mig sjukt mkt snask. annars äre nog för att jag har behövt skita hela kvällen typ.

ska nog sova på saken och börja ett nytt liv imorn. då är det ju måndag. så jag säger som victor sandberg sa en gång i tiden...

"jag ska börja träna på gym, jag ska bli vacker och grym. jag börjar på måndag!"

ah sure bacon, vad äre jag försöker inbilla mig egentligen?




ps. blogg.se fortsätter att ha sammarbetssvårigheter så det bidde inga bilder i detta inlägget heller.


gissa nyårsbilderna



Vem är det louise kysser i nyårsnatten?



& vem är det julia trånar efter?


svaret kanske kommer...you'll see

xoxo!

det osar pmsbitch om mig

här sitter jag precis slut efter jobbet. jobbar på min rövsvett som lär komma inom 5 minuter eftersom min datastol är så jävla plastig och pillar i näsan tills den är kliniskt ren på snorkråkor. ganska gött tidsfördriv egentligen. vissa går och göttar sig på kalas, andra sitter och lökar.

jag tillhör i alla fall lök kategorin och händer det inget för mig ikväll ska jag ta mig en rejäl funderare på vad jag egentligen gör här i livet, förutom att sova middag då.

är mest sugen på att mysa. inte själv då, det känns la sådär halvkul typ. fast ibland äre gött. när man alltid vill ha ett av de två täckena tillgängliga. så att ett alltid är svalt liksom.

ryktas om en eventuell spelkväll ikväll. kan ju vara kul, även fast jag inte kommer att ha tur i spel, för det stod det i horoskopet.

ser ni. jag kan få ett inlägg att ändra riktning totalt. jag kanske inte är så sur som jag i början trodde? en sak kommer dock dra ner detta inlägget ännu lite mer i detta-är-en-av-alla-hatinlägg-hålet är att blogg.se suger balle när det är så segt så därför straffas NI och får inga sexiga webbcam bilder på mig idag. 2 bad 4 u!

ha det fint ändå alla sköna.

Musica

The Mo-Nostalgia Locomotive

Peder says

Vi satt alla bakis i bilen på nyårsdagen och Peder började snacka killar. Med glimten i ögat som Peder alltid har: Det gick inte annat än att garva åt hans sätt att se på hur vi ungdomar ska dejta. 

"Äsh, ni kan ju dejta killar och sen dumpa dom. Kör bara hej & hejdå och dra åt helvete. Töm & glöm"

kvälls-sms

lou: gör du? :)
julle: är med erica :) sjdå?
lou: hälsa na. kollar film med kusiner :)
julle: tbx :) är det trevligt då?
lou: jajemän :) behöver skita men det får vänta :b
julle: hahaha jag med!

vi är inte konstiga eller så, vi gillar bara att upplysa varandra om när vi behöver skita.

fem av fem toasters


dagens snygg-skala



idag känner jag mig såhär snygg. ungefär en 2:a på snygg-10-skalan. ska äta rester med. jag hatar rester, hatar microvärmda potatisar sååå mycket! får kväljningar när jag tänker på det. tur att jag ska vara med erica idag, så slipper jag känna att jag är ful ensam.

kramizzzz :*


JULIA

tjenixen!

hej våra älskade läsare. vet alla att ni älskar oss så därför har vi slagit oss ihop. ett nytt år har slagit i kraft så vi tänkte vafan här är bloggen där allt kommer fram. vi förväntar oss ett år fullt med äventyr, roliga upplevelser och oslagbara intima möten.

förra året körde vi en fuck life 09. det blev en stor succé, men det här året ska bli ännu bättre så vi tar fuck life 10 till en ny nivå. vi båda kommer bli 18 och stora flickor. länge leve barnasinnet, men ändå. dessutom står det i horoskopet i FT (våran kära lokalblaska) att vi ska få hångla mycket och bara vi hittar rätt puss-partner kan det gå hett till. därför ser vi ljust på detta året och hoppas att ni vi hänga här en del. vi lovar er många trevliga och mindre trevliga erkännanden mm.

go girls!

/louise & julia

RSS 2.0