Dianatimmar

Igår kom Diana hit till mig efter jobbet och det var så himla trevligt, kul, skönt och härligt. Vi har haft det grymt. Först stack vi till Linnéplatsen och käkade en grym Ceasarsallad på Linnéterassen i den sköna solen som kommit tillbaka. 
 
Efteråt gick vi och handlade folköl och smått och gott och drog oss hemmåt. Här hemma blev det musik och rosémys. Vi tog oss sen ut till järntorget & favvohaket PUBLIK och avslutade med Vasastan. 
 
En riktigt feelgood-dag med Diana. Göttit. 
 
 
 

Midsommar, Smögen, 2012

Midsommarhelgen var så himla bra. Den kändes lång, och bra. 
 
I torsdag mötte jag uppe Carmen, Mickis, Tina & Malin i Uddevalla. Vi styrde kosan i en undertecknad full bil mot Smögen. Den var verkligen baktung. Det måste sett sjukt kul ut för en gubbe som åkte förbi satt och flinade i bilen åt oss. Det blev en jävla massa sång och skratt på vägen dit iaf. 
 
Huset vi hade hyrt var verkligen mysig. Speciellt mitt och Tinas sovrum. På torsdagskvällen gick vi ut på 3:ans Bar & Bistro för ett glas rött innan vi stendäcka. 
 
På självaste midsommarafton åt vi en grym champagnefrukost. Vi gick på Smögenbryggan och kollade i affärer, åt glass. Sen mötte vi upp Linköpingsfolket som är så sköna. Simon & Anton skulle bada men Simon balla ur. Han stod där i säkert 40 min och skulle hoppa, folk tog kort på honom så hoppa han aldrig i, haha. Han kommer vara retad för resten av livet.
 
Tjejerna plockade blommor och gjorde kransar. Jag fick istället en allergichock och bara nös och nös. Jag hade även fått äran att prydas med fetaste finnen i ansiktet. Men sånt får man leva med. 
 
På kvällen åt vi midsommarmat. Efteråt blev det förförfest i en bod. Sen fortsatte förfesten hos oss och det var fullt kök. Vi hade en GRYM sångare i köket som kunde det där med lira så vi satt och gapa allihop tills våra röster försvann. Jag & Tina hade en egen bra kväll på Harrys med dans och lite dryck och vi var nöjda. 
 
På lördagen var vi på SeLodge, åt räkmacka på bryggan och även denna kväll blev det fest. Och det var den roligaste på länge. Linköpingsfolket kom och som jag sagt innan är dom så jävla roliga. Tänk om alla människor kunde vara sånna. Det var verkligen lycka in i själen. Vi dansade, vi sjöng som galningar, vi skrattade. Hela gänget gick ut tillsammans på Kanske och hade lika kul där. Det var fint. En kväll jag kommer minnas på flera sätt. 
 
Som jag har sjungit denna helgen. Det var längesen jag kände mig som jag gjorde då. Jag försvann in i musiken, jag sjöng bara ut i känsla och jag dansade. En del av mig som varit borta ett tag kom tillbaka, det var skönt att känna. 
 
Lagom trötta på söndagen åkte vi hemåt och det var minst sagt en rolig bilresa. Lägger ut mina bilder nu men fler kommer till helgen. 
 
Tack alla för en fantastisk midsommar 2012!
 
det var ju lite fixande att få in fem tjejers packning i en liten bil
 
we made it!
 
Smögenbryggan
 
Rötjut på 3:ans Bar & Bistro, koseligt
 
Carmen
 
 
 
här har Anton redan hoppat. Simon fegar
 
vi andra hängde mest
 
Tina & Jonas
 
Mickis
 
 
 
Lundgren
 
Carmen & Bacon
 
 

2 göttedagar i Götet

Har haft två riktiga göttedagar i min nya hemstad. Vädret börjar komma tillbaka och jag tar emot det med öppen famn. 

Igår mötte jag upp Karin efter jobbet så gick vi på stan och shoppade lite. Vi hamnade på Kökskrogen och åt en riktigt god ceasarsallad. Och självklart blev det en massa tjöt då vi inte setts på ett år eller något. Helt sjukt. Hon gjorde min dag helt klart. På kvällen kollade jag & Edward fotbollen och trots att Sverige åkte ur EM så var Zlatans mål för jävla snyggt. Synd att inte hela Sverige är lite bättre. Det är rätt kul att kolla på ändå. 

Idag var jag så otrooligt trött på jobbet. Mellan frukost och lunch är det ett rent helvete, jag får världens dipp. Står och fokuserar så att jag inte ska somna. Idag på lunchen gick jag in på toaletten, släkte ner & sov en halvtimma. Och det visade sig funka perfekt. Varit pigg som en ört hela dagen sen. 

Efter jobbet mötte jag upp Eddie vid Operan och Älvrummet där vi satt i varsin brassestol i solen i två timmar och bara hängde. Det var så jädra gött. Jag älskar Göteborg. 

Imorgon far jag, syrran & några sköna girls mot Kusten och Smögen. Det är där vi ska fira midsommar 2012 och vad kul det ska bli.



Beach House


hej då du vackra stuga

Mormor & morfar har sålt sin sommarstuga. Känns lite sorgligt, man har varit där och har flera barndomsminnen. Var där och hämtade lite grejer vi i släkten får ta och sa väl hejdå. Jag och mor min åkte till mysiga Åsle Tå och tog oss en fika. Det var det. 



23årsfest för Marcus i Oslo

I helgen har jag återigen varit i Oslo. Fått med mig nästan allt tillbaka nu. Precis just nu sitter jag på bussen tillbaka. I går var det 23årsfest för Marcus. Och herregud, ordet partysvenskar i Oslo har fått sin mening. Men det var en trevlig kväll med trevliga människor. 



Göteborg och min atelje

I torsdags sov jag första natten i lägenheten i Göteborg. Den är verkligen speciell. En stor atelje typ. Med hängmatta. Massa bjälkar. Världens hippielägenhet typ. Och det är en del att fixa i den nu framöver. Den är jävligt ball. Kommer bli helcool när vi lagt våran touch över den & stylat till det. 



M & M

I veckan har jag sovit på soffan hos Martin & Marcus. Dom bor verkligen perfekt vid Linnegatan. Martin har spillt massa kaffe i köket, Marcus har plinkat på sin gitarr, vi har haft besök av Christian, vi har vilat till vinyl efter jobbet. Mysvecka hos M & M helt enkelt.  


Vackert & Göteborg

Jag vandrar runt här och mår bra. 


Från Oslo till Göteborg

Alltså. För ca två veckor sen kände jag att jag längtade så himla mycket hem till Sverige. Släkt och vänner, svenska tvkanaler, mataffärer, den svenska atmosfären. Så jag sökte två jobb i Göteborg bara sådär, hade ingen tro på att det skulle ge något. Men så dagen efter ringer dom från ett jobb och vill ha mig på intervju redan samma dag. Just den dagen skulle jag till Göteborg så det passade perfekt. Jag åkte på intervjun. Dom ringde upp lite senare och sa att jag fått jobbet. Precis i den här vevan fanns även två boenden lediga. Antingen flytta in i Vasastan, ta över en bekants plats i hennes lägenhet som hon dela med en killkompis. Eller flytta in i en lite större lägenhet mitt vid Kronhusbodarna och Brunnsparken med en gammal killkompis. Det blev det sistnämnda. Den här dagen var jag mest i chock tror jag. Snabba beslut. För jobbet som jag fick började på måndagen. Jag tog det.

Så från i måndags har jag jobbat på Elanders. Jag har sovit hos vänner i Götet och åkt fram och tillbaka mellan Falköping. Även denna vecka kommer jag vara lite av en backpacker som sover på vänners soffa. Men till helgen får vi troligtvis flytta in i lägenheten. Ett gammalt cigarrlager, det kommer bli nice.

Det var snabba beslut som fick tas. Jag kommer såklart sakna Oslo. Haft bra stunder. Men gud så skönt att bo i Sverige igen. Och på den platsen jag allra helst vill vara också. Ibland får man verkligen vad man önskar sig. Så nu är jag snart en Göteborgsbo som kan hälsa på min släkt när jag vill, kan bada i det svenska havet och gå på mysiga spelningar på Pustervik.

Edward min nya housemate




Bildregn Summerburst 2012

Vi dansade, vi drack gott, det var en himla fest med mina vänner. Words enough.



















 

RSS 2.0