julia 18 år och senil

ofta när jag är stressad blir jag väldigt disträ. mer än vanligt faktiskt och då blir det lätt ganska jobbigt. jag lägger nycklar på konstiga ställen, glömmer bort viktiga saker och sånt. fast idag tog jag nog priset. med mycket ugli, och förköpsbiljetter snurrandes i skallen tog jag mig till gymmet och körde på. när jag sen kommer ut till parkeringen och ska låsa upp bilen så fungerar det inte. jag trycker och trycker och försöker vrida om nyckeln manuellt, men utan framgång. jag tänker att jag säkert glömde att låsa bilen eftersom jag brukar göra det, och får för mig att den gått i något konstigt baklås. saken är också den att min mobil låg inlåst i bilen dessutom, så jag styrde min kos tillbaka in på gymmet för att försöka haffa någon med telefon så jag kunde ringa mamma.

efter ca 10 steg kommer jag på, ah just det, jag parkerade inte där. min bil står två rader bort. generat tog jag mig ett extra varv runt parkeringen och väntade tills de andra som såg mig försöka bryta mig in i en annans bil hade åkt. det var pinigt, men vafan det gjorde mig och förhoppningsvis några andra lite gladare och det kan jag gott unna dom.

tabbar äger!!!


det kommer till en gräns



det kommer till en gräns när till och med jag tycker det är jobbigt med ett sunkigt och ostädat rum. rena trosor blir ett minne blott och inte ett enda par strumpor finns att uppbringa. jag hittar inte mina viktiga läxpapper och trampar sönder både det ena och andra när man är stressad och inte kan följa stigarna som är mellan klädvallarna.

jag ställer mig gärna frågan, hur blir det såhär? jag trivs ju som bäst när det är fint. när det är nybäddat och det luktar ajax från golvet. ökar min pluggpepp ifall det är snyggt?



tror inte jag drar på den funderaren särskilt länge till, utan försöker göra något åt det..

erica har ju trots allt lovat att vi ska cykla ett varv runt stan idag. intressant ändå, när gjorde man det sist liksom? (länge leve körkortet!)

crazy for you

när jag traskade ut från gymmet idag fick jag årets första försommarkänsla. det kom en ljummen vind mot mig och det hade precis regnat. ljuset var bakom berget, precis som när man går hem en sommarnatt och jag tänkte nu ni! nu är det inte långt kvar. till sommarn, till studenten och till allt möjligt spännande i livet. inget kunde rubba mig just precis då. så det så.

Best Coast – Crazy For You



dagens sanning. vi var roligare förr, vad har hänt med oss? hejatjejer har blitt lame. händer det? därför får ni några bilder i repris. hej och tja!


Bildregn Växjö

Hade det kanon där skulle jag säga. J-P, Frans & Adam, finns det skönare personer att hänga med?

Fredag var utgång! 

Lördag var jättebra. Chilla hela dagen, solade på Adams terass, gjorde lite pannkakslunch och bara njöt. Åkte hem till Frans där vi skulle "vila" men blev istället något av en skrattfest. På kvällen grillade vi, drack öl och bastade och badade isvak. Tog tyvärr inga bilder från bastun vilket jag ångrar nu i efterhand. Var den vackraste & stjärnklaraste himlen jag sett. Resten av natten dansades loss i Växjö stad.

I söndags åkte vi hem och det kändes lite sorligt tycker jag. Var som en liten familj som jag älskar att hänga med. Hade en sjukt bra helg.




bästkusten

happ då har man nog sökt varenda jobb på västkusten, sotenäs i sommar. vill verkligen bara kunna vara där heeela sommaren, äta oförskämda mängder glass, bada i saltvatten och träffa nya människor. åka båt med, det glömde jag nästan..



mmmh, älskar det!

fettobrottning



jag & filip på uf-mässan

seriöst den bästa träningsformen man kan syssla med, man blir helt slut. dessutom är det så sjukt kul! go fettobrottning go!

upd från växjö

Idag åker vi hem, TRÅKIGT. Nu ligger killarna och pillar varandra i håret med en sån där masserar-grej. Nu ska vi fortsätta söndagshänget med lite frukost, hade! 


Adam & J-P myser

uf-mässa



allt slit för ingenting, vi vann inga fina priser i vara igår, men vi får nog vara nöjda ändå. vem är det som tjänar in storkovan egentligen? det är lite så man får tänka. aja helgen har gått för snabbt och jag är inte redo för en veckas skola och plugg. men det är bara bita i det sura äpplet och åka till junkyards nya markbutik med brorsan idag. ska tröstshoppa var det tänkt.


fleet foxes

Fleet Foxes-Helplessness blues

Vi ser rätt bra ut tillsammans

Idag åker jag och Diana mot Växjö för att hälsa på våra kamrater. Det blir roligeroligt!

Jag, Anna.P och Rebecca tänkte visst lite likt i klädseln idag. Som knatte, fnatte och tjatte typ.
Docenterna-Vi ser rätt bra ut tillsammans

sugeraddict

okej jag är sockerberoende. jag blir en bitch utan socker och jag har inte ätit socker idag. fattar ni hur ostabil jag är nu? jag skulle kunna döda för en påse chips, cola och en stor fet maraboe chokladkaka. jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar efter lördag!!!

ps. beach -11, jag offrar fan en del för dig här nu asså, måtte du gynna mig tillbaka till max. ds.


mediahopp


busy

jag tror jag kommer vara världens tråkigaste här lite nu, men ni såg ju listan och allt är hullerombuller och kaos så tror jag ska styra upp alla saker innan. vi hörs nästa vecka typ!


papie



pappa & jag i sommras när jag fyllde 18.


jag och min pappa träffas inte så mycket längre, eftersom han nu arbetar i hunnebo. det tycker jag är ganska tråkigt, blir liksom inte samma sak över telefon. men stunder som när han kommer hem halv 12 på kvällen och vi kan sitta och tjöta skit tills vi gäspar ikapp, det är dom som är dom bästa.

vi kan vara världens ovänner och gapa och skrika på varandra, samtidigt som vi är så lika och tycker om varandra så himla mycket. han vågar göra vad han känner för och det beundrar jag. han har många ess i skjortärmen och lurigheter för sig och rymmer ett baotastort hjärta. han har lärt mig massor av saker och kan muntra upp en ifall man är ledsen. man skulle väl också kunna säga att han är lite av en citatmaskin...

men du är bäst pappa och jag älskar dig!

mediamuppar


Mysfaktor

Först morgonpromenad med Rebecca i soluppgången, nu DIGGIT hela dagen lång, är ensamma i skolan när alla andra har studiedag, Bob Hund och vi har det rätt bra och mysigt faktiskt.



bockar av



jag skrattar lite åt det här pappret, för hur sköen blev det såhär? mer än hälften ska vara klart denna veckan plus att det kommit till två punkter till. jag går inte natur och jag ska inte klaga, men jag är företagare och är ovan bara. tur ändå att våren på sånt insprång för idag är jag ändå glad. studiedag imorn med och ännu mer jobb. kanoners!



nu köööör vi, som pepsi light killen skulle säga!


VILLAGERS





jag hade nästan glömt bort dom, fina villagers. ska vi dansa tryckare bland levande ljus och lite rötjut? ja, tack som frågar.

kramar

livet måste nog jämna ut sig. det har vart på topp ett bra tag nu, är det då nu det vänder? precis hopplöst känns det lite just nu i alla fall. hemska måndag. på mjölkpaketet stod det härrom veckan att man behöver minst 4 kramar om dagen. 8 stycken för att må bra och 12 stycken för att växa som människa. jag skulle behöva minst 22, riktiga bamsingar, för att känna mig på topp idag.

så för min och för eran och för alla andras skulle. kan ni inte ge varandra lite extra kramar idag?

Emiliana Torrini – Birds

Tumblr_lic12av8zt1qdxjndo1_500_large


helg: fest hos Jullan & årets första grillning

Lördagen var mycket bra med fest hos Jullan & gott folk.

Igår som sagt, årets första grillning hos Anders. Sen bara massa mys.





söndag

igår såg det ut såhär:



idag såg det ut såhär:




igår vart det folk hemma hos mig med vin, tjöt, stimm och musik. idag blev det solande på anders altan, premiärgrillningen för i år och ännu lite mer sällskap. det har varit mysigt ändå. hoppas ni också haft en bra helg.

åre




jag var supernervös. jag åkte i perfekta backar i solsken. jag ramlade och slog mig hårt. jag hamnade i storm. jag åt massa god mad. jag lyssnade på massor av bra musik. jag fick gosa ihjäl mig. jag fick fräknar. jag hade det awesome!

jag vill åka tillbaka. jag är påväg att bli sjuk. jag har massa plugg. vad va det för bra med att komma hem? förutom att man inte hade någon att kriga om täcket med..

suger nog på den karamellen tills imorn och krigar på willys. just nu är det öken i min spargris.. ändå har jag och lou kommit på planen! fy sköen vad lycklig jag skulle bli om det går vägen.

kramis på er!


mp08 loves fika


cooozy

jag är mysig i sängen och johan är ute och gör film med sina fanbois. solen är fortfarande lite bakom molnen så tänkte vänta tills det blir bländande ute innan jag drar ute och gilder lite jag med. näst sista dagen här upp i skogarna idag. lite tråkigt faktiskt. allt flyter liksom ihop här, man är i sin lilla bubbla. till och med svårt att hålla ordning på dagarna. fast det är väl så det ska vara på semester?

Good day

Jag lever, jag mår bra och allt är okej. Eller ne, allt är perfekt! Solen skiner, jag myser ihjäl mig och ska alldeles strax ut i backen. Jag tror jag är kär. I det här, i allt. Det borde väl vara okej om jag inte kommer hem igen? Bara tänkte liksom..

rebecca & louise i etern



Lykke Li

Lykke Li-Sadness Is A Blessing



love out of lust, dance while you can



Lykke Li – Love Out Of Lust

idag åker jag!

det är packyra här hemma och jag är superpirrig! om några timmar tuffar tåget upp till åre. det ska bli så kul att få åka massor av bräda, men framförallt att få träffa johan igen efter 3 månader och en vecka. men vem räknar egentligen? haha.

 

nu ska jag fortsätta stimma och glömma något i all hast. ha det fint allihopa!

åkning i backen

Helgen har varit lugn & mysig. Men denna söndag framförallt, har varit helt underbar. Åkning i backen med Julle som ni hört och lite Göran & Laggan på det. Solen har skint hela dagen, lite fräknar har jag nog allt fått, jag lyckades åka in i ett staket också och det var jävligt kul. Är kär i hela dagen, i allt, i alla.

Nu avslutar jag denna vecka, i sin ordning, med Rebecca och massa massa mys.

September-Kärlekens tunga

hajken



idag körde jag och lou på en heldag i backen, efter ett halvt åk kände vi att vi hellre satte oss och solade/drack upp all våran varma choklad. sedan gick det bättre förutom att jag kom på att jag åkt bakofram på brädan hela tiden och när lou kraschade in i ett staket. fast sånt rår man inte för, huvudsaken är att man har kul och det har vi nästan jämt. underbara dag!

hajk

idag får jag med mig louise till backen, vi ska ha med oss varm choklad och sittunderlag med. hoppas solen ger oss fina fräknar hihi. ut på hajk var det alltså!

100-dagars genom mobilen




förfestbilderna tog för lång tid att ladda upp, så ni får nöja er med detta. men speglar väl kvällen ganska bra...


släkten är värst

idag när jag var hos mormor och morfar rotade vi igenom lite skåp som dom har hemma. hittade gamla kameror och framför allt massvis av gamla bilder...



mormor och morfar, tråkigt balla.



min syster cattis, a.k.a. "ugglan" och mamma.



mormor, min bror, min syster och mina kussar.



mamma med morbror och min bror.

jag vet inte, men var det ändå inte lite tuffare förr? hade bra gärna velat uppleva vissa saker back in the days alltså. älskar när äldre berättar historer om hur det var. det är som att lyssna på sagor som alla är verklighetsbaserade. en tidsmaskin kanske vore något. hmm ska fila på den uppfinningen tror jag.

Rebeccas favorit

Raggarkungen


Hur glad blir man inte då?

Östen med resten-Hon kommer med solsken


Veckans babe



veckans babe får bli marcus hellner. helt utan att ha pratat med min bloggkompanjon. han kan ju ha de snällaste ögonen och leendet i världen? dessutom är han rätt uthållig. och det kan ju inte vara fel?

/jullipullie

etthundra



100-dagars idag och nu känns det som en superspurt ända in i mål. fy sköen vad jag längtar. till äventyr, en annan stad och nya människor. en förändring. jag är redo, även fast man glider en del i skolan. sen är det bara en vecka kvar tills jag glider i backarna i åre istället . bryter jag benet ikväll vore det helt sanslöst. 1-2-3-4, fy den 92:a som inte är en partymyra!

James Brown – I Got You (I Feel Good) - 1966 Album (Stereo)

RSS 2.0