Klassiker


A Candle's Fire
East Harlem
Black Keyes-All You Ever Wanted
Urban Cone-Freak
Tv On The Radio-Wolf Like Me
Oberhofer-Away From You
Fun-We Are Young

Woods

Pushing Onlys



Youth Lagoon

Alfred spelade ett band för mig idag och jag blev förälskad direkt. 



Cannons
Afternoon
17
Daydream
The Hunt

M.Ward

Magiskt är ordet här med!



Wild Goose
Clean Slate
Shangri-La

Loney Dear

För några veckor sen var vi på Loney Dear på Pustervik i Göteborg. Det gav gåshud, det var magiskt. Tycker alla borde få vara med om den magin. Och Göteborg, jag vill ha Göteborg. Göteborg med dess underbara musikliv ska inom en snar framtid bli min. Här är iaf några väldigt fina låtar med Emil.



Ignorant Boy, Beautiful Girl
Name
My Heart
Blues
Calm Down
D Major
Young Hearts
Sinister In A State Of Hope

minneskväll

Igår lyssnade vi på gamla godingar. Och den här är verkligen MINNEN. Rosa moln..



helgen i bilder

 
Lördagen hade vi Eurovisionkväll här. Svinkul. Musik, hej, vin och trevligheter. Igår grillade vi ute, skrattade åt Emmas underbara anekdoter och drack vin. Lite för mycket verkade det som. Utekvällen blev iaf dimmig och rolig. Bra helg. Jag & Tina har haft lägenheten för oss själva i helgen, det har varit lite för lyxigt nästan.

Europhia

Ikväll har jag & Tinis tränat på Elixia. Sen har vi suttit på ballen och käkat min wok och druckit rosé. Och resten av kvällen har spenderats med Cajsa & Sofija och vi har hejat fram Sverige. Vilken gapig, härlig, varm och glad kväll vi haft.


Frognerparken


lite mer bilder från Valborg i Falköping

Lite bilder från våran fina och bra kusinträff som utvecklades till brakfest. Men kul var det. Ni är så fina mina släktingar.


1904


Musik

Beirut-Vagabond
Madcon ft. Timbuktu-Kjörer på
Calexico-Victor Jara's Hands
Deportees-The Wild In Me
Feist-The Circle Married The Line
Foster The People-Pumped Up Kicks
Icona Pop-Nights Like This
JJ-Beautiful Life
Oberhofer-I Could Go
Woods-Pushing Onlys


sunny

Söndagen var väldigt annorlunda mot hur mina söndagar brukar se ut. Först började jag jobba klockan sju. Sen tränade jag & Tina Cardio Energy efteråt som var SVETTIGT! Och därefter njör av solen på balkongen. Jobb & träning. Mina nya söndagar det. Kan inte annat än älska våran balkong. Hade riktigt gött kvällshäng där idag.


Greys Anatomy

Du förgyller mina dagar :)

Sprawl ll


Of Monsters And Men

Little Talks
Dirty Paws
Mountain Sound
From Finner
Six Weeks
Love Love Love
Your Bones
Sloom


Godagar

Mötte upp Maria på Lökka för lite marknad. Vi hamnade på favvostället BUGGES där vi käka kycklingburgare med aioli i världsklass. Satt på Marias takterrass i solen och drack Corona. Stack ett gäng och spelade fotboll och blev svettiga. Resten av kvällen blev det spel och umgängde till sent på natten hos Maria, hennes kille Mark och deras sambo Mackan.

Den här dagen har varit bra. Sovit ut. Käkat pizza på Happy Time. Jag har läst lite. Käkat Stratoschoklad. Kollat fotboll. Kollat Sons Of Anarchy. 


Musik

Timo Räisänen-Numbers
Me And My Army-Note To Self
Me And My Army-Just Like Before
M.Ward-Wild Goose
M.Ward-Clean Slate
Noah And The Whale-Just Before We Met
Bombay Bicycle Club-Shuffle (Acoustic)
War On Drugs-Buenos Aires Beach
Noah And The Whale-Give It All Back
Cave Singers-Outer Realms




Västra Götaland och bästa surprisen

Aldrig fått en bättre överraskning än jag fick i fredags. Trodde Kjell skulle hämta oss i Uddevalla. Istället stod Tina där som jag trodde skulle komma hem den 11maj från sin resa. Vilket jävla ögonblick. Det tog ett tag innan jag såg henne, lite borta som jag alltid är när jag går. Jag bara pekade på henne och "det är ju Tina", tog några sekunder att fatta att det var hon men då det inträffa bröt jag ihop och började storgråta och le samtidigt. Hon var så söt, hade världens största leende och vinkade mot mig. Vi gick mot varandra, regnet föll, vi möttes i världens om famning. Ett fint ögonblick. 
 
 
På kvällen dansade jag loss till Nationalteatern!


På lördagen blev det fika på stan med sköna tjejer. Fika nr2 fortsatte när mormor & morfar som inte hade en aning att någon av mig & Tina var hemma kom förbi. Morfar satt med tårar i ögonen och sa att det var han bästa dag på länge. Sånt gör en glad. 

På kvällen var jag, Alfred, Moa & Edvin på LONEY DEAR i Göteborg på Pustervik. Det var så bra, så fint. Att höra han live gjorde verkligen att man började gilla han ännu mer. Kvällen fortsatte sen på Jazzhuset.



I söndags var det bara mys hela dagen med mamma & Tina. Hyrfilm, tacos & godis var det som gällde. 

I måndags var det Valborg och då lunchade jag, Alfred & Edvin på Terrassen. På kvällen var det "kusinträff" hos Wiktor. Alla kusiner på mammas sida var samlade för grillad fläskfilé och potatissallad hos Wiktor på hans grymma balkong. Dock strömma det in massa kompisar och tillslut var det fullt hus hos Wirre. Inte mig emot, var en mycket trevlig förfest. 



Igår den första maj fyllde min fina mamma 46 år. Vi hade en jättemysig dag med frukost ihop, lunchbuffé på Herrtorps qvarn och fika med mormor & morfar. Hade ångest, ville inte lämna min familj & släkt. 




RSS 2.0