Oslobesök & lite öl

I lördags passade jag barnen, så söta är dom. Vi var ute och hade picnic i lekparken & gungade. Sen myste vi hemma med film & godsaker. Jag är nog lite smått kär i dom.


Huuuur söta är dom inte!


Denna kvällen blev det lite öl!

Hachico

Ikväll har jag sett Hachico, och seriöst talat, jag bölade halva filmen. Så FIN. Det finaste är att det är en sann historia! 


flow flow flow

Denna veckan kan bara summeras = FLOW. Jobben har bara strömmat in. I måndags fick jag ledarjobbet som jag pratat om, det börjar i November. & i veckan har jag jobbat på SD, i garderoben på Oslo kongresshus & på Ica Maxi där jag tydligen är mycket omtyckt.

Jag har varit på intervju på Narvesen om helgjobb & jag fick det. SJ från Falköping/Skövde (ett jobb jag sökte innan jag flyttade) ringde mig i tisdags för en telefonintervju, några få skulle gå vidare till personlig intervju & idag ringde dom och ville boka en tid med mig för det.

Inte för att jag vill flytta hem men ändå, alla jobb bara kommer, & jag njuter. Så glad: dom jag bor med är assköna, jag trivs jättebra i mitt boende, träffat några mycket bra personer här, mina arbetskamrater är jättegoa, jag får mycket jobb... kan inte klaga :)

Jag är stolt över mig idag. Klockan sju imorse var jag på boklagret & fick träffa alla sköna jobbarkamrater igen. Klockan två åkte jag därifrån, klockan tre började jag på Ica & lite över elva tog jag bussen hem därifrån = 11 h arbetstid denna dag. 

Imorgon lördag blir det jobb på SD igen från 8 till 13. Sen ska jag äntligen vara barnvakt åt dom söta barnen Ilsen & Nette plus två grabbar.

Min Göteborgsvän Edward är på Oslobesök över helgen så tänkte bjuda hem han på ett glas vin. Sen får vi se.


finfin tisdag

Denna dagen har varit underbar. Träffat mamman & barnen jag ska passa på lördag. Hon var jättetrevlig & barnen var så söta, två goa tjejer, en på 3 och en på 5 år. Blev promenad, hämtade barnen på dagis, lekte lite hemma hos dom & fikade. Fick med mig en teckning hem av den äldsta. Kommer trivas kanon med dom. 

Ikväll har jag, Alexandra, Mikael & Jesper myst till det rejält. Ätit pizzabuffé här hemma & kollat film och bara legat & tjötat, jättemysigt.




mitt Oslo/lägenhet

Det pissregnar i Oslostad denna kväll, lite mysigt faktiskt. Ska snart ta mig en varm dusch, sen blir det mys i soffan resten av kvällen.

Också fått reda på att jag fått ett ledarjobb jag sökt. Eller sökte bara jobbet men arbetsintervjun gick så bra så nu är jag ledare :D

Imorgon:
-ska jag fika med familjen jag eventuellt ska bli barnvakt åt
-ska jag & Martin boka tågbiljetter till Fleet Foxes

Våran lägenhet, Tina i soffan framför tvn


Jesper pluggar matte. (Det hör inte till vanligheterna ska ni veta)




Musica

Radical Face-Doorways
Serenades-Criminal Heaven
Johnny Flynn-Churlish May
Radical Face-Always Gold
Noah And The Whale-The First Day Of Spring
Radical Face-A Pound Of Flesh

Noah And The Whale-Wild Thing
Radical Piano-Wrapped In Piano Strings
Billie The Vision & The Dancers-You'd better watch out
Me & My Army-Thank God For Sending Demons
Kings Of Convenience-Second To Numb
The Tallest Man on Earth-Thousand Ways
Deer Tick-Long Time

första helgen i Oslo

Första helgen i Oslo. I fredags blev det jobb & sen var det IDOL-kikande hos Hammarlund & Hresan.

Igår var jag på stan med en nyfunnen vän, Alexandra. Vi hittade en vinterjacka åt mig & tog en mysig fika. På kvällen var det vin & filmchill hos David Andersson.

Idag morse hade jag en pissdag rent ut sagt. Mådde så kass. Efter två timmar & en långpromenad senare med Johannes Fernhed mår jag lite bättre.

Ska snart bli bjuden på mat av min inneboende Jesper, det ska bli gott. Vardagslyx kallar jag det. 


Skrillex

First Of The Year


Foo Fighters

Arlandria


toppdag

Igår var absolut en av de bästa dagarna i mitt liv, allt var så perfekt.

Jag fick körkort, solen sken, Sverige vann, fick massa snälla gratulationer , fick äta tårta, det var fullmåne, fick umgås med mina vänner.Dagen var fylld av lycka & kärlek, jag var så glad.


Körkort



Nu kan jag vara så stolt över mig själv. Igår hade jag uppskrivning, nervös som fan men det gick galant. & idag hade jag körning, den gick galant den med. Körde nog med världens skönaste människa, Göran, hade kul som fan & pratade om allt mellan himmel & jord. En man som han borde alla få köra upp med. Vilken otroligt skön känsla, nu har jag mitt körkort!

Efter det glädjeruset åkte jag & Börje som jag kört med hemma och firade med lite mat. Nu blir det fika på stan med Alfred, sen ska det firas lite här hemma, träffa mina fina vänner ikväll (ut & åka såklart) & sen mysa & suga ut det sista på det fina.

Imorgon är det tillbaka till Oslo på riktigt, ska få se nya lägenheten & ska på intervju. Tjiho. Ska bli underbart att träffa syrran igen!


Är jag värd idag!

min helg

Lördagkvällen: Kalas för mig, Pattie kom hit, även Diana & Niko. Drog på fest hos PG, spelade biljard hos bröderna Zederfjärd under resten av kvällen.

Började denna dag med en promenad med Rebecca, sen har jag & Diana blivit bjudna på fika hos Emelie & nu är det kväll. Mycket mysig söndag. Snart dags för Oslo igen!




jag ser ut som en hamster

Jag började denna dagen med en härlig långpromenad med Jöllan. Nu droppar det snart in lite släktingar för att fira mig. Mamma har bakat massa goda bullar, kladdkakemuffins, äppelmuffins, silviakaka & tårtor.. & jag får inte äta något ;/ Dumma operation, och på köpet ser jag ut som en hamster också, svullokinder är det nya har jag hört.

Ikväll kommer Pattie hit en stund, blir nog en sväng till Rebecca, kanske Julia, kanske Per.. vi får se.



tårta vi åt hos Diana i onsdags!


opererad & spikad i munnen

Idag är jag inte mycket för världen, det ska gudarna veta. Imorse klockan åtta vad det jag som på KSS hällde i mig lite lugnande, allt blev svart, & blev opererad. Har sovit mest hela dagen efter det.

Nu ska jag ha en sån där härlig fredag, med bara massa lugn. Ska snart åka & handla med mamma, sen ska jag baka lite till kalaset imorgon & kolla fotbollen Sverige-Finland, kolla IDOL & bara mysa. Kul att man ska äta flytande i 4-7 dagar nu, inget kalasgott för mig inte. Kräm, soppor & yoghurtar är nu mina bästa vänner.




tjejpower



Linnea Henriksson-Väldigt är/Obeskrivligt ensam

Florence + The Machine-Shake It Out
Lykke Li-Youth Knows No Pain
Rihanna-Man Down

I lördags: picnic vid stats & bad i panka

I lördags hade jag picnic vid statsteatern i det sjukt sköna indiansommarvädret. Jag, Henke & Martin stekte på rejält. Vi blev så varma så vi åkte upp till panka och tog oss ett dopp & prata bort lite tid. Det var en härlig dag det.

 




ströga runt & lyssna på 60talsmusik


taggade för dopp



stek i solen


i fredags: grill & spel hos marcus

I fredags blev det grill & spelet "med andra ord" hos Marcus. Jag & Emelie som var dom enda tjejerna ägde såklart ut killarna. Var en riktigt rolig kväll med mycket skratt.




lite höst .11

Varit på 150 fest i Växjö


Flyttat till Oslo med syrran


fyllt år & blivit firad


haft en mysig dag i Skövde med Emelie

way out west .11


Midsommar 2011


lite av min sommar 2011 i bilder

Bakade kladdkaka till Wirre som fyllde år.


festat på crusingen


haft bakisdagar ute i det gröna


varit på den mest rökiga efterfesten någonsin med sjungande män


haft grillkväll med grannarna


myst med tjejer vid statsteatern & pubben


impulsivfestkväll hos Hassini


lååång kvällscykeltur med Martin


haft lite trevligheter i trädgården


varit på Visfestival & lyssnat på Jack Vreeswijk


druckit vin med fina människor


grym natt på Trädgårn med Timbuktu & Hoffmaestro

peace and love 2011


min bal 2011



min student 2011




RSS 2.0