SÅ JÄVLA BRA


utbränd

jag tror inte man skulle kunna kalla mig utbränd, men kanske påväg att bli lite sjuker. är helt lealöser i kroppen i alla fall och nu ska jag iväg och spela match, inte en jättebra kombo kanske. aja, puss.

oj hrm woops

jag är lite frånvarande ibland, men det är så det är. just precis nu har jag hamnat i den där höstkoman alla snackar om. och ni som känner mig vet att jag som standard sover middag efter skolan, bara det att så här års kan gå lite till överdrift. skärpning julle!

sedan säljer jag dom två bästa klänningarna här:

http://www.tradera.com/Odd-Molly-klanning-linne-strl-1-auktion_301742_121179952

och här:

http://www.tradera.com/Pepe-Jeans-Klanning-strl-S-auktion_301742_121227229

in och buda vettja! (gynnar ju mig även fast ni inte köper höhö ;)

Idag fick jag också lite mer jobb! så vägrar att släppa den där tanken om att allt löser sig, för på något konstigt vänster så lyckas det alltid göra det. jag är glad just nu och det unnar jag mig själv att vara. verkligen!



tja tja bloggen


Han är farlig men han är jätte fin

Detta har varit en väldigt bra måndag.

Vaknade upp med fint sällskap, skolan var väldigt chill, vädret har varit kanon, haft några mysiga fikatimmar med Emelie och tagit mig en skön höst/kvällspromenad.


igår var det nyktert



1. världens sötaste skål
2. snyggemme
3. "lägg pengar i mig, annars jävlar..."
4. HALEBOB!
5. gangesters (med tung betoning på ng-ljudet)
6. kör en pose på det då!

efter högskoleprovet igår bestämmde jag mig för en dimma trots allt. tyckte ändå att det var en lyckad dimma med alla möjliga tänkbara händelser under kvällen. imorse vaknade jag och bestämde mig för att inte vara bakis. alla i umgänget hade inte riktigt samma idé... men jag har ändå lyckats och spelat match idag. vi förlorade, men jag har inte gjort så många mål på hela säsongen. kanske borde köra en prefylla oftare?

nu ska jag skynda mig ner till min syster och ha filmmys med henne. det ni, det är inte fy skam!

tagga högskoleprov

-imorn är det högskoleprovet, idag är det mys. tacos och lite innebandykik.

-idag har jag fått saker att se fram emot. det är bra, riktigt bra.

-min mamma är ändå väldigt bra.



Veckans babe

Seriöst, sjukt snygg, sjukt snygga läppar, sjukt go stil, sjukt härligt mystisk.... Det är Donny det, VECKANS BABE. Frågan är i vilka korridorer han har gått och gömt sig i de här två åren? Glada är vi iaf att vi upptäckt honom.


svårt

inatt är det svårt att sova. det är alldeles för många tankar som far runt i min skalle. så många att det nästan tar helt stopp. man blir stressad för att klockan är så mycket, för att man snart ska upp och för att man inte kommer orka skolan imorgon. jag är velig över hur jag känner, jag är rädd, jag är ledsen och jag är glad om vartannat. jag känner mig lite som en hormonbomb som snart är påväg att sprängas. helst av allt skulle jag vilja tycka på hold och fundera ut vad jag verkligen vill och vad jag känner. liksom smida en plan som inte innehåller allt det där jobbiga och tråkiga, beslutsångest och ledsamheter. bara pausa från alla krav och all stress. sedan hade jag kommit tillbaka som den supertjej jag egentligen är. för jag är inte sånhär. jag vet att jag tjatar om att man bara kan vara genuint lycklig i max 3 månader i sträck och jag tror att min bäst före gräns är nådd för länge sedan där. men efter regnet kommer alltid solen och jag hoppas på att det snart spricker upp. för det känns som jag missar så mycket på vägen. jag måste passa på att hinna leva innan det är försent!

nu kanske detta blev väldigt deppigt, men så är det ibland. allt är inte guld som glimmar.

/j.

hard work, work

jag ringer kunder för glatta livet på praktiken på osten. eller ja nästan i alla fall. inte lätt när alla är så skojsiga här. värsting efter värsting, gör att det är svårt att inte skratta. men nu ska jag ge gärnet sista timman.

puss!

behind the scenes

Började dagen med en liten promenad och frukost på donken med fru Siljebäck, attans vad trevligt och bra start på dagen. Störtpigg och full av energi, göööörhärligt.

Sen har vi fotat två snygga killar till Diggit, Benjamin och kusin Hampus. Benjamin, lika stilig som alltid.  Och Hampus, du är en riktig pudding. Intresserade? Hör av er isf, riktig charmör och lagar god mat, jävligt singel och tillgänglig med. Pluset för era snygga skor guys. Tog lite behind the scenes bilder.


McToast & varm choklad i våra hjärtan



Inställningar på kamera och ljus ska fixas!



Benja gjorde ett grymt jobb




Jag & moi kära klass innan religionsprov, rätt taggade ;)

tack!

åh vad ni är bra, tack! har redan fått några spekulanter på kläder, vilket känns kanon! kul att ni gillade vissa saker :)

tänkte bara säga att jag försöker svara er på facebook, för här är inte det rätta forumet precis och jag har inte allas nummer heller.

sen att möla i sig vanlijfil, veta att det är praktik istället för skola imorgon och att det är mycket där ute som är så spännande att man nästan tuppar av i tankarna är typ det bästa idag. nu saknas bara lite gosiga kramar.



en väldigt fin höstdag för inte så längesen.

skynda, fynda!

okej tänker mig att ni här på bloggen har lite förtur på alla grejjerna då. så hojta om ni är sugna på något :)



jag förklarar mer ifall ni undrar något om strl osv. så kom igen, gå loss!

just nu

Massa ny bra musik och tända ljus inbäddad i sängen, mmmmm!



jobbar på



det är mycket i mitt liv som ska fixas och donas med just nu. nästan lite för mycket för att jag ska kunna hålla reda på allt, men jag jobbar på.

tänker även sälja av massa kläder. tänkte lägga upp det här på bloggen med så får ni hojta om ni tycker om något. många klänningar faktiskt!

annars äre fint. det händer mycket nu och mycket är planerat. kan hända en ganska ball grej snart om allt bara går sin väg, så håll ögon och öron öppna!

2 steg från paradise




Det dom aldrig nämner
Jag vet vilken dy hon har varit i
Shelley
Vid protesfabrikens stängsel

björn

Från i lördags, grym.


musikalitet

Min helg då. För det första hade jag en sjukt go kväll med tjejerna i torsdags hos Diana. I fredags blev det Idol - och tacomys här hemma med lite folk. Roligaste måste varit när Malin hade med sin kille. Jag visste att dem bodde ihop i Norge men inte att han var norsk. Så han började tjöta och jag bara "... alltså, du kan börja prata svenska nu?" Dumma mig, dumma mig.

I lördags blev det picnic, basket, lite fotboll och häng ute i solen med Martin. Och på kvällen slog vi till med fest, skräll. Förfest hos Moa med massa jammande. Härligt att vara med musikaliska människor. Och sjukt duktiga är dem, Moa, Emil och Björn. Ja.. sen fortsatte man ju mot Terassen och så.

Igår blev det först jobb och sen donken och en massa ventilerande och tjöt med Rebecca. Tror dem som satt inom hörhåll hade väldigt underhållande åt våra diskussioner. 










mittnyahem



sa jag förövrigt att jag har flyttat in i butiksfyndet?
vi väntar i alla fall bara på snö nu.


återhämtningshelg

jag har suktat länge efter en helg som denna. med total lugn och ro, på någon annan plats än falköping. så i fredags åkte jag och johan till hunnebo och hade det bara allmänt gött. det blev utflykt, fiske, butiksfyndande (ni får se senare), tapas, vin, mys och film. min kamera fick jobba lite också. kul för er.




jag älskar verkligen havet. när som helst på året, fast nu är det kanske nästan finast.

biljetter till håkan köpta

Sorry, ikväll är jag upptagen med fyra ladies, sova i samma säng ska vi göra också. Göööörmysigt. Mat, flöt, tjöt och TV, gottar oss helt enkelt, är vi värda.

Idag beställde även jag & Julie biljetter till Håkan, niiiiice!


jag har kul



bjuder på skitfina webcam bilder, och surar för att jag har ont i magen.

pyssla om mig någon, snälla! (gillar roliga tidningar, kakor, choklad, mjölk och cola)

buhuu



min mage är till salu. den ligger ute jävligt billigt på blocket, så passa på!

har legat konstant i soffan med värmepåsen och kelat sen jag kom hem från osten idag, vilket förövrigt är den bästa praktikplatsen. känner väl att jag borde lägga mig på plats igen och gå in i min dvala, men ni kan få en skön låt av mig i utbyte. enjoy!

Mark Ronson & The Business Intl – Somebody To Love Me

kaos



vet inte riktigt vad som är värst. att mitt rum är ett bombnedslag, att jag ska på spinning i 50 min eller att jag måste plugga när jag kommer hem. det är bara att bryta ihop och komma igen som en vis man sa en gång.

The Connells-74'75


gravity release me and don't ever hold me down






en gammel goding i repris.

igår var jag och erica och fotade i parken. jag har saknat henne massor. dessutom behöver man bra vänner när det tryter.

annars har jag grävt ner mig i svenskan och kommer inte upp på ett bra tag. hoppas ni har det trevligare än mig idag, det unnar jag er!

puss

mediatjejer, rätt bra ska jag ha hört


Hoffmaestro, musik & vänner

Har varit en riktigt fin helg. I fredags blev det första jobbkvällen på Dagnys som var riktigt kul.

& på lördagskvällen blev det efterfest hos Moa med Hoffmaestro: bad i poolen, allsång och öl.

Idag har det varit en riktig chillsöndag. Martin och jag har farit runt till våra familjer i landstrakterna och fikat och pysslat. Nu ska vi nog avsluta söndagen med en go film.




ska städa upp mig själv


jag skulle göra vad som helst för att slippa baksmällan. måste städa, göra mig något sådär fräsh (typ sluta lukta svettig lök) och fixa något att äta. men igår var kul ändå. hoffmaestro, extreme tjejförfest och en ganska misslyckad efterfest, i alla fall för min del som somnade på stört. trodde jag skulle få tinnitus (stavningen?) när någon placerade mig på ena högtalaren. men för en knatte som mig var det som hittat. såg ju allt liksom, händer inte för ofta på spelningar...

sen får vi se hur det blir med bloggandet, har ju faktiskt inte frågat om man är välkommen tillbaka än..

PUSS


RSS 2.0