en tisdag




den här dagen har varit väldigt blandad. började med att jag var så trött att jag ville börja gråta imorses när jag vakna. sen kom ida och hämtade mig i den röda faran så drog vi upp till panka. sedan åkte jag till träningen och fick veta en väldigt tråkig sak. man ska vara glad att man har det så bra.. sedan blev det lite fotbollskikande och sedan grill. mysigt, ledsamt och fint. så kan man väl sammanfatta dagen.

wow

eftersom alla yrar om att dom ska på p&l och jag sitter och smådeppar för att jag inte ska dit får jag se fram emot way out west istället. i år kommer massa fina band dit! kanske inte jättekända, men ack så bra. några av dom ser ni här:

The xx

The Soundtrack Of Our Lives

Radio Dept., The

Panda Bear

The National

Mumford & Sons

Mia

Local Natives

Jens Lekman

Girls

The Chemical Brothers

Broken Bells

The Drums

Beach House

ta er en lyssnare!

/j

it's ok, i'm ok, okok.



idag fick jag denna fina tröjan av johan. special edition o allt. sjukt glad. vill ni också ha något liknande hör då av er! micket, micket braaa!

ps. jag vet att mitt knä ser helt ur led ut..

hard work

nu ska jag jobba så sjukt mycket, så hör av mig när jag har ett liv igen. typ lite på tisdag (enda dagen jag är ledig i veckan, och då ska det tydligen bli dåligt väder) jag ser fram emot pengarna och fick en fet lön/sem. ersättning från donken idag. jag kände precis att lite vikt släppte från mina kassörsaxlar. puuh vi ses på willys...

midsommar.

 

garvar ihjäl mig

Garvar typ ihjäl mig. Min mobil försvann under morgonen till midsommardagen. Jag var ju helt kanonknack. Och mobiljäveln hade tydligen hamnat i min kusinkusins tält. Och jag har inte ett minne av att vi var där. När han själv vakna undra han vad fan det var för mobil, och sen tog han & Mackan reda på att det var min, men sen kom ju frågan, vad hade jag gjort där?

jag är död.

efter en sinnes rolig helg med fylla, goa människor och sommarväder är jag precis slut. okej vissa saker var bara konstiga, men så är det ibland. ni förstår nog inte hur lång den här dagen har varit för mig. kom nog hem vid 4 inatt efter ett dopp/försök att rädda min röda sko i havet. sedan var det upp vid halv 9, en bilresa från helvetet senare och jag skulle sitta på willys till 8. har aldrig mått så dåligt. så nu sitter jag här mätt och belåten hos lou och tänker inte festa på ett bra tag. känns väldigt bra.

ps. lite bilder kommer.

puss!


Midsommar 2010

Kan ha varit den sjukaste midsommar ever. Har haft så jäääääääävla kul så det finns inte.

Under dagen låg vi på en klippa och bara tog det lungt. Åkte runt på Jullies retromoppe som gav många skratt med sina pruttljud. 

Kvällen började med midsommarmat där vinet gick ner rätt bra alltså. Åkte sen till campingen där vi träffa en massa folk från hela Svergie. Härifrån kommer jag dock inte ihåg sååå mycket i detalj. Gratis taxiskjuts fick vi även detta år. Vid tolvtiden storma vi in på Baden och där var det helt sjukt. Killarna drog bara fram korten och jag fick nog i mig 7 drinkar och shots där inne i dimman, parfymlukterna, dansen och den härliga stämningen. Inte undra på att man fick lite(!) minnesluckor.

Tror jag kom ut därifrån vid tretiden och grabba tag i Martin. Åkte tillbaka till campingen och efterfesta och sluta med att vi somna på en klippa i soluppgången vid femtiden. På sin höjd sov jag nog en timma, var fortfarande soluppgång när vi vakna. Skitfint, var en härlig känsla. Var dock fortfarande full så att vingla ner från klippan med high heels var ju ett äventyr i sig.

Och självklart gjorde vi det klassiska, lifta hem! Åkte först med en snål taxichaffis som bara körde oss halvvägs, men vi slapp ju betala... Sen hoppa vi in i en randombil och kom hem tillslut. Dundra in i Julies hus där alla sov (Skräll att jag kommer hem sist av alla, har blivit en slags tradition på midsommar) och somna rätt gött jag med. Kom nog hem vid sju och gick upp åtta så mycket sömna har det banne mig inte blivit.

Hände såklart en massa sjuka grejer emellan allt detta men det orkar jag inte ta. Var bara en grymt bra kväll. 

Så nu då, nu har jag bränt upp hela bakbenen,. Ser ut som en kräfta och det är inte att ta i när jag säger så. Fyfan, brinner inifrån typ. Jag har skrapat upp ena knät, ena armen, träningsvärk i bena efter höga klackarna, stel i kroppen, BAKIS och så innihelvetes trött. Men jag är nyduschad, luktar gott och kan inte klaga, inte någonstans.   

Go midsommar Hunnebo/Kungshamn 2010!

Nu drar vi...

Gårdagen med Edde var kanon. Började med att ta en promenad för att hitta en grym klippa där vi satte oss och blicka ut över götet i solnedgång med massa luftballonger i luften, inte illa. Till det vin och härliga diskussioner.

Jag, Julle, Erica, Ida & Niko far snart till Hunnebo för Midsommarfirande där och i Kungshamn/Smögen. Kommer bli en grym helg.

HA DET!

new in



äntligen har jag fått min älsklingar! (skorna alltså) annars reafyndade jag något fruktansvärt idag. mest nöjd är ja nog med senilsnöret till glasögonen. endast för att det kommer reta gallfeber på min syrra.

vad jag gör

de senaste dagarna har mitt liv gått ut på att åka tåg, sola, shoppa och jobba på körkortet. inte långt kvar nu!!!



tänkte visa lite senare vad jag köpt oså. vet att ni är nyfikna till döds eftersom jag är eran fashiongud. ahmagaad.


Simple Man


sommar & livet

Dagarna bara går på och dem är alla fina i sig. Bara solen är framme så blir jag glad. Igår kväll mös jag & Diana till det. Vin, jordgubbar och go musik vid statsteatern var det som gällde. Statsteatern är mitt nya place, mysigt som få.


in hunnebo

inatt drömde jag att det var en tsunami i falköping och att alla blev drabbade, utom vi eftersom vi bodde på berget.. ibland ska en ha tur. men den var ändå sjukt otäck. drömmen alltså.

annars är jag i hunnebo och tycker väl att det borde vara dags att gå upp snart, men pösen bredvid vill bara sova. det är ju massa fint väder ute!

ps. jag saknar lou. hon är ju bäst!


igår & idag



igår var jag på kalas och åt mig mätt hos den här coola killen. sen åt jag hos erica med. sen köpte vi godis. det slutade med att jag gjorde en smilla och spydde senare på kvällen. när man snart är 18 borde man inte veta sina begränsningar då?

idag ska jag till göteborg och se om jag hittar något fint. kommer väl hitta massor eftersom jag inte har råd egentligen. men det är så det är. mest är jag sugen på kinamat, undra om johan går med på det? skräll att jag tänker på mat...

om man har tur i spel har man otur i kärlek...



ett levande bevis på att det är så är lottoungen smilla. när min syrra och hennes familj var på liseberg igår vann hon på första försöket. hon vinner seriöst jämt! men o andra sidan har hon berättat att hon blivit dumpad av alla killarna på dagis så det jämnar nog ut sig. skrockfull som jag är tycker jag hon borde passa sig för pojkar på ett tag...

tvåfina.

Oskar Linnros – Annie Hall

Robyn – Hang With Me (Acoustic Version)



idag är jag tom

ibland har man dagar när man inte känner någonting. man är inte glad, man är inte ledsen, man är lite halvtrött och bara känner för att mysa och svepas med i andras världar. som på film. efter riskettan gick jag hem, sov några timmar och tittade sen på en väldigt fin film. Life or something like it hette den. Angelina Jolie var huvudrollen, hur snygg är inte hon då? 



efter filmen började jag fundera på vad som är riktigt viktigt, varför man inte vågar fråga eller säga allt man vill och vad som gör mig mest lycklig. det är svårt. väldigt svårt, men det är nog viktigt att man tänker över det ibland. lyssnar av vad man känner ordentligt. annars är det lätt att man bara gör saker för att andra vill det. det viktigaste är att lyssna till sig själv och inte på andra, för annars kan du nog aldrig bli riktigt lycklig.

nu ska jag sluta deepa och handla/laga hemmagjord pizza till min pöse till mamma. puss!

pumsig är det nya taggad

mina dagar är så mysiga, jag jobbar lite, gosar lite, solar lite, hänger lite, insuper alla dofter lite, går på tipspromenad lite, tittar på söta kattungar lite, planerar lite och mår mycket, mycket bra. för första gången på länge känner jag mig sjukt harmonisk. men som ni vet i en tonårstjejs liv kan det lika gärna ändra sig imorn. 

fast imorn ska jag och fina tjejer till lidköping och bada. så känns inte som jag kommer konvertera till bitterfitta då.

 


Jobbmöte

Vilken strålande dag, jag är på toppenhumör! Vaknade upp med tuppen bredvid Diana och har nu varit på ett mysigt morgonmöte på jobbet. Det bjöds på frukost och tårta. Fick även med mig en present hem. Känner mig taggad att jobba nu i sommar, kommer bli riktigt kul!

Nu ska jag & syrran snart ut och promenera. Sen blir det väl läsning, solning och träning resten av dagen.

Hoppas ni har det fint, puss!


Och i detta paket låg en hängmatta. Haha, supersmart. Kommer användas flitigt!

ooops I did it again..

jobbet gick som smort idag och nu ska jag iväg och träna handboll?! ja ni läste rätt. jag som har sagt hejdå egentligen. men blev så himla sugen på lite beach asså. kan bli fint, får se lite..


Första sommarlovsdagen

Har passat den här söta krabaten.




vem sa sommarlov?

jag trodde sommarlov innebar dagar när man vaknar och känner att idag kan jag göra precis vad jag vill, ligga kvar i sängen hela dagen, för jag har ingenting att passa.

så är det inte för mig. hela denna veckan är det något jag måste göra. puuh!

idag är det i och för sig trevliga saker. jag ska hänga med erica, träna och sedan mysa tet med lite slumber party med lou. imorgon gör jag också min första dag på willys, wish me luck!

annars? jo jag luktar illa underarmarna och har smörigt hår efter min insats att ta mig till bibblo förut. förra veckan lånade ja och johan en film där och den skulle egentligen vara inne i fredags så fick böta lite.. så ni tänker säkert 1, vem fan lånar film där? och 2, vem får böta för film? jo jag tydligen. 75 kr fattigare och en gladare bibliotekarie senare fick jag traska hemmåt.

vem vill bli bibliotekarie förresten? känns som ett riktigt klimakterieyrke..?



en vecka och 4 mc donalds besök senare...

fyfan jag tänker aldrig mer se åt mc donalds, inte max heller. kan ha varit min onyttigaste vecka genom tiderna. hallå ångest.

annars har min lilla helgstripp till stockholm med grabbarna varit riktigt rolig! kiss var grymma och jag är precis slut nu. finns massa roligt att berätta, jag såg kissie till exempel. bara det är ju en upplevelse i sig.



nu ska jag jobba på att bli av med mitt illamående som jag fick i bilen av hampus och alex (rykarfisar is smelly shit..) och hänga med johnnie!

PUSS!

Lejonet Christian




Veckans babe

Veckans babe såhär den första sommarlovsdagen blir Justin Bobby. Att åka MC kan faktiskt se sjukt töntigt ut men med han ser det sjukt hett ut. Klämma lite på han, se in i hans så farliga men spännande ögon... ja en kille man vet man inte borde träffa men som inte kan motstås.


Sommarlov

Gårkvällen blen en riktig filmkväll med Rebecca, Laggan & Viktor. A walk to remember, Sleepwalker & Yrrol. Härlig kombination va.

Nu är det SOMMARLOV. Känns då inte som det i detta pissväder. Men illgött är det iaf! Ikväll blir det studentfirande av Moa, kanske 18årsfest hos Ida & grannfest. Hoppas ni alla får en underbar kväll.


typiskt mig...

...att kämpa som fan med att sänka ljudet på datorn med tvkontrollen. ibland undrar jag vad som kretsar under mitt blonda svall...

weey

mina vänner, på lördag drar jag på KISS med edvin, alexander och hampus. kommer nog bli sjukt kul. vi funderar på att köra en riktig stockholm boogie natt alternativt bo i bilen efteråt. vi får väl se lite. jävligt oväntat från mitt håll måste jag nog säga ändå. känns ändå gött att komma iväg på lite äventyr. sen att det är skolavslutning imorgon och sedan fest på kvällen känns också nästan jobbigt bra.



nojjig

jag fick precis lite panik. det är sommarlov alldeles snart. det är bara 49 dagar kvar tills jag fyller år och jag är rädd att sommaren kommer att ta slut snabbare än vad jag vill. tänk om jag kommer ångra att jag jobbar i 7 veckor? jag måste ta tag i mitt rum imorgon, träna och spendera massa tid på körskolan. imorgon tänker jag ordna upp saker. tror jag behöver det. lite struktur. ska vara snäll mot mamma med. städa och laga mat, då blir hon nog glad.


jag myser

igår vart det tidig träning, lite körskola, fika med klassen och skriva brev till Wissmar. sedan myste jag mig igenom dagen med pyssel, film och kramar.

idag blev det flygfältet med företagarna. vi kollade på våra lärare som fick flyga och grillade korv. ikväll ska jag och nya körkortsägaren erika till skövde för bio och ännu mera mys.

mys är det bästa som finns, speciellt när det regnar!



och ja vi ska på sex and the city 2...


adrenalin



idag fick jag panikbromsa på körskolan. ärligt talat så va det sjukt gött. fick värsta adrenalinkicken, även fast jag va lite för mesig. annars har dagen inte varit så spännande. har fina saker att se fram emot istället, det är bra. idag var liksom sista måndagen i tvåan. jag hade sista idrottslektionen idag, hur skönt är inte det då? ingen mer racernäsborrar! 

imorgon skulle vi tydligen bara fika, det som vi företagare gör bäst liksom. sen har ni blivit lite dåliga på att kommentera. okej vi har varit tråkiga på sistone, men det har ju varit sjukt mkt bollar i luften. kom igen nu, vet att ni kan. ni kanske har något mer önskemål?

lite balpics


Veckans Babe

Carl Joneus. Han är lik Robert Pattinson,
charmigt leende, alltid en snygg stubb och bara jävligt het.


hmm?



fick en förfrågan om jag skulle hänga med på kiss på lördag. är ju inget troget fan direkt, men sen tänker jag igen och tänker helvete vilket drag det kan bli. dom är ju faktiskt riktigt goa. får lura lite på det tills imorn tror jag.

i huvudet på en balkille



fortsättning följer...

moussetårta


Baldrama

Shit snacka om panik.

Händelse: Tina (syster) sitter hos frisören och fixar håret. Så får vi ett samtal här hemifrån. Då har han chauffören som ska köra Tina & Alex till balen krockat med bilen. Alltså, hur jävla stor är chansen? Känns ju rätt overkligt. Kan bara säga att fan vad underbart det är med fina grannar som alltid ställer upp. Att fixa ny bil gick ganska snabbt tack vare våra grannar. Utan dem hade det verkligen varit panik. Så nu blir det granne Anders som blir chaufför och jag ser faktiskt någon mening med detta.

Nej nu blir det glamour och bal och dem kommer rockar fett!


Tinas student 2010

Var så jävla underbar! Vädret var på topp och syrran tog studenten. Klockan sju vaknade jag av att det droppa in människor för champagnefrukost. Sen vart jag med i kören så fick ju se hela avslutningen som hölls ute. Kanonbra var det. Dagen flöt på med att kolla studenttåget, fira folk på stan, kolla när dem åkte runt med bilarna och sen fira här hemma. Var verkligen en perfekt dag.

På kvällen senare hamna vi hos Emelie Eriksson, och hon hade verkligen ställt till med fest. Träffa massa roliga människor och studenter och hela kvällen var väl lycka.

Idag dock.. helt DÖD. Sov tolv timmar inatt men fortfarande lika seg. Fortsätter nog i detta lugna tempo hela dygnet. Imorgon är det ju bal & festligheter. Ska bli sjukt kul att se!

jahapp

här sitter jag som vanligt föräldralös, ensam och hungrig. har inte gjort något vettigt av den här dagen, fast den varit så fin. jo solat med fint sällskap då. fast gårdagen var jävligt kul. först var vi hos lou och firade tina sedan gick vi till emelie där det praktiskt taget var brakferre. grymt! grattis till alla studenter!

så idag är jag bakis och vill inget annat än att mysa. ska nog gå och lägga mig tidigt. för imorgon ska det gräddas våfflor i plantis och sedan ska jag titta på balen. ha det fina!

dagen före systers student

Klockan är halv ett på natten, morsan står nere i köket och gör tårta. Snacka om studentfeber eller! Helt sinnes att det är IDAG.

Haft en illgo dag. Först lite graf i skolan där vi gjorde ingenting. Sen har jag och Siljebäck varit runt halva stan för massa studentköp. Glassat i solen och ordnat ihop alla presenter. Sen var det körövning fyra till sju. Vilken känsla det kommer bli imorgon alltså. Bara det att vi är ute gör ju typ allt, himla underbart. Spenderat kvällen med Siljebäck, Laggan & "Göran" i gräset vid Stadshuset med pizza, solnedgång och en jävla massa tjöt. Klagar då inte.


92kväll

Kvällen igår med massa 92'or blev ju kanon. Volley, öl, grill, muik, dans, gött häng och underbart väder gjorde ju kvällen.


snyft

här sitter jag och skriver på korten inför imorgon. kan inte bli annat än lite tårögd när jag tänker på hur många fina som kommer att försvinna av studenterna. jag kommer sakna john hur mycket som helst till exempel. har nog inte fattat att det är redan. uusch. sen är det vi om ett år, hallå vad hände där? aja. tror det här året kommer bli det bästa. har mycket att se fram emot så det är bra.

du är min bästa vän!


oh fina dagar!



det var hur fint som helst igår! slår vad om att nästa år kommer att bli bäst med oss 92:or.

onsdag

ååh den här dagen har varit fin. gjort sista provet, sista inlämningen, solat och ätit glass med ida. snart ska jag göra en hemlig sak och sedan ska jag spela volley och hänga med goa människor. jag är nog kär i mitt liv just nu. kär i allt!

MASSOR AV PUSSAR

vet ni?

idag har jag haft en såndär supermysig dag. efter att lattjat mig genom skolan, tog jag mig ner till körskolan och sedan till stan. där hittade jag en rosa bikini, en blommig tunika och en vid blus. (okej cattis, kanske din makeover/pepptalk på att jag ska bli mer tjejig funkade i lördags)

efter det åt jag massor av kinamat med frugan. vädret är så fint. älskar verkligen det här, ljummna kvällar och blommor som doftar. fin musik också. åh jag tror jag trippar på små moln för tillfället. sånna där hemmagjorda, perfekt fluffiga.

SUNSTROKE PROJECT & Olia Tira – Run Away - TV Track

lyssna på låten skithögt. astöntig, men jag får sån jäkla känsla asså!

good morning sunshines

idag börjar jag 12. det var meningen att jag skulle träna, men jag kände verkligen inte för det. men istället för att ligga kvar i sängen ska jag ta tag i mitt rum, titta över matten, äta en riktigt god frukost och bara va. morgonsol är bra ibland, man blir glad i hela kroppen av det här vädret!



Oskar Linnros – Från och med Du

RSS 2.0