Musica

Angus & Julia Stone-Just a Boy
Gorillaz-On Melancholy Hill
Kendal Johansson-Blue Moon
Lissie-Everywhere i go
Wolf Gang-Breaks In Paris
Soja-You and me

Laleh

Ängeln i rummet
Alla vill till himmelen


jobb, fest & första advent

Första jobbveckan har gått jättebra. 69h har jag jobbat och sjukt konstigt nog har det varit okej. Igår var det jätteroligt då det var fullt upp och massa glada kunder.

I fredags entrade kusinerna Jesper & Wiktor Oslo. Vi drack öl hemma hos Marcus & Martin innan vi drog ut och drack ännu mer öl & shot på svennestället Quadis. Mycket bra kväll i vilket fall.

Igår käka vi på YaYa's, svinbra asiatiskt ställe. Lätt det ballaste restaurangstället jag varit på. Kändes som man var utomlands. På kvällen blev det förfest här och sen en utekväll. Den avslutades med pizza på svergiestället HappyTime, kändes nästan som att man var i Falköping igen. Kul hade vi och kl 5 stendäcka jag som en gris.

Idag sa jag & Tina hejdå till kusinerna som skulle tillbaka till hemstaden. Sen har vi vandrat på Karl Johan där det var julmarknad och folk åkte skridskor där dom lagt is, superkoseligt som man säger. 

Nu ikväll har vi haft söndagsmys här med "familjen", jag har lagat pannkakor, julpyntat, vi har kollat Sunes Jul, Tomten är far till alla barnen, druckit julmust & haft det bra. Nu är det stök i köket för nu ska det bakas pepparkakor. Kanonhelg :)



söndagsmys

Jag gillar mina tjejinneboende plus Emma som halvbor här. Jag gillar våra mysiga söndagar när vi har tjejsnack i soffan, kollar roliga sexdokumentärer och pratar om allt mellan himmel och jord och skrattar och livet känns så lätt, då trivs man.


12timmar på första jobbdagen, yee nu kör jag.

familjen samlad

Igår jobbade jag första dagen på Pölsesnacks. Kan säga att jag fram till jul inte kommer ha något liv. Så nu vet ni, om jag är världens mest osocialaste människa som inte hör av sig. Jag är bara helt död. Blir nog inte mycket bloggande heller, kommer inte finnas mycket att blogga om.

Igårkväll var så bra. När jag kom hem var hela familjen hemma, Jesper & Michael var här och hälsade på. Sara har kommit hit. Systrarna Dahlgren fick mig på partyhumör så det var bara att svira om till partytopp och svarta ögon. Vi drack vin & sen gick vi ut. Först till stället där Jesper jobbar och sen hamna vi på ett annat ställe här på Majorstuen. Nicee.

Bjuder på hur jag såg ut, för en gångs skull.



Valenciasummering

Vi har suttit på takterassen i solen & läst, druckit vin, spelat gitarr, sjungit, t.o.m hittat på en egen låt, ätit världens godaste tacos, druckit Sangria, kollat Schulman-avsnitt, haft sköna sovmornar, ätit äggmacka, druckit öl.. men mest av allt, och det bästa, bara njutit. 


Takterassen & Sebastian spelar gitarr



I sina ess


Valencia

Här är jag. Det är varmt & skönt. Idag har vi strosat runt i staden. Druckit Sangria, ätit lite Tapas & Sebastian har köpt sig en gitarr.
 
Alfred kockar, jag & Sebbe avnjuter vårat första glas vin & vi lyssnar på Tallest Man och får se vad det blir av den här kvällen, puss.

garv med lojan & jöllan


små fulla tjejer

Två år sen, utanför Johan, vi är fulla, vet inte vad vi pratar om... det roligaste är i slutet när vi börjar tissla & tassla. Vad man såg ut :S ;b


P&L.09 no woman no cry

No Woman No Cry


P&L.09 känn ingen sorg

Sista natten på festivalen, vi dygna, det var soluppgång, man sjöng falskt... härligt var det.


UGLY GIRLS LIVE P&L.09

Detta var från P&L.09 när Kalle Baah spelade & det var så jävla skön stämning!!


BJÖRN SAYS

Skapat en ny mapp som heter LIVE. Den kommer innehålla klipp från när jag varit på konserter som jag vill föreviga. Inte bara konserten förresten, som denna videon, är från en kväll hos Emil när hans polare Björn jammade loss med en egen låt, grymt var det.




MONTEZUMA LIVE

Såååå bra, ta mig tillbaka. Vänta 30sek in i videon så börjar det... MAGI!!


Anna Ternheim



The Longer The Waiting
Come To Bed
All Shadows
Ghost Of A Man

Växjöhelgen

Åh, när jag satte i det gamla minneskortet i den nya kameran så hade jag kvar alla bilder från en helg i Mars när jag & Diana var i Växjö & hälsade på våra polare Frans, Adam & JP. Det var en grym helg & jag fick så härliga bilder. Var en riktig sån där livet-känns-underbart helg. Vi åkte vansinnesfärder i snabba bilar, skratta & flumma mest hela tiden, jättemysig kväll med grill & god mat, bra musik, bad i isvak under en stjärnfylld himmel, Knock Knock, blev fulla, sjöng, chillördag med pannkakor & bara njuta... en helg med sina vänner som den ska va.



Stockholm - Fleet Foxes

Grymma dagar. Vädret var asfint när vi kom fram. Åkte hem till goa Pia (tack Pia) och drack vin & whiskey innan kalaset började. Fleet Foxes var bara ren njutelse, sjukt vackert och fint. Var jag & grabbarna (Martin, bröderna Cederfjärd & Marcus) som regera kvällen helt enkelt.

Efter konserten drog vi till Söder och drack öl. Oj vad jag måste blivit full för dagen efter var det INTE kul, men det var det värt. I början var jag inte mycket till människa och fick bli lite omhändertagen innan jag var på topp igen. Vi strosade runt hela Stockholm. Urban Outfitters, Gamla stan, plattan, käka lite gott... det var en mycket chill dag om man säger så. Fick vara med om när en kvinna blev påkörd, mycket obehagligt. Och en radiokvinna från SR ville intervjua Martin...   Hemvägen var mycket rolig med tråkiga & torrroliga skämt och ja.. rätt så oseriöst som det kan bli när man är sådär trött. Som sagt, grymma dagar i storstaden. 

På kvällen var jag hemma i Falköping. Mös & snacka skit med Beccis & Diana, mina fina tjejer. Åkte lite bil också såklart. Sen avslutade jag det långa dygnet med ett grymt samtal med Pattie.

Nu är jag tillbaka i Oslo & har jobbat. Glad är jag för smider lite planer för nästa vecka jag hoppas går i lås... Puss


Stockholm bjöd på mycket fint väder





Crosby, Stills & Nash

Helplessly Hoping


Fleet Foxes imorgon


Jonathan Johansson

Centrum


vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven

Förfestade hos Tinas polare, blev fulla på vin & dansade rumpan av oss på Nichol & Son/Ich, mucho bra kväll!  Men glad är jag för en ny kamera väntar på mig i Falköping som jag ska hämta på tisdag!

Vaknade klockan två idag, vet inte när det hände senast. Sen har det varit tjejmys hela dagen. Emma, Sofia, jag & Tina har som man kallar haft jävligt mycket "görlstalk", myst & kollat läskig film.

Jag & Tina har även fått oss en härlig söndagspromenad.



söndagsmys

alldeles nyss när Sofia & jag retade Mattias som sov som en stock i sin fina morgonrock

Bilder snodda från Carro


myyyyslördag med syrran

Att klaga på denna lördagen vore helt fel. Har strosat runt flera timmar i Grunerlökka på marknad, druckit skitagod glögg, hittat massa asköna vintagebutiker, gått på fotbollstaggade Karl Johan, fantasishoppat på Majorstuen...

Ikväll blir det utgång i Oslo byn. Vin, röda läppar & dimma. Puss & ha en skön kväll, nu kör vi.



RSS 2.0