snurrsnurr


min midsommar var som vanligt ohelig med massvis av jobb, men i år på rätt ställe som tur var. ändå han diana jag och lou svira runt lite och på midsommar hamnade vi på kanske som var trevligt.
igår var det personalfest också. det blev mat och dricka på kanten och sen drog vi till harrys. där fanns ebbot från soundtracks of our lives och bjöd på riktiga pärlor. sen fanns det även en saxofonkille som spelade med i alla nya hits. det va grejjer det.
och nu. nu blir det peace and love för hela slanten och ni kommer därför inte höra av mig på ett tag. jösses vad kul vi ska ha!

mixtape

idag kom mamma med packningen och det här mobilskalet. vet inte hur jag tänkte när jag packade, men plats det finns det inte tillräckligt i alla fall.. aja det ordnar sig. nu väntar jag på louise och diana som tyvärr är försenade. hoppas de hinner komma innan jag börjar jobba. första dagen idag, pirripirr!

den bästa sommaren

vad ska man säga? va precis på introduktion på mitt nya jobb, kanten, och kan inte annat än bara le. vi fick provsmaka all god mat och alla goda drinkar. så det här kommer nog bli den bästa sommaren. alla verkade hur snälla som helst och alla verkade ha gemensamt att bara ha skoj och det är nog bland det viktigaste. blev nedskiten av en mås med på vägen hem, kan ju inte betyda annat än tur...


hiss&diss



det blir mycket film när man är ledig och vädret tryter och igår såg jag hooked for life. Det är egentligen en dokumentär som handlar om den svenska skatehistorian. riktigt intressant faktiskt. idag såg jag på till det som är vackert. jag mår piss efter. se den inte själv säger jag bara. ingen skräckis eller så, bara sjukt obehaglig.



shampoo


nu är jag i hunnebo. man blåser nästan bort här, men det går bra det också. det är lite ensamt i det knakande huset på odengatan när pappa jobbar. fast imorgon börjar jag jobba och på torsdag kommer både packningen, lou och min storebror. då blir det liv i luckan.

jag har även övertalat mina föräldrar om att få göra om lite i ett av sovrummen, kan bli hur bra som helst! jag tänkte också att ni skulle få en hej dundrandes bra låt. schampoo heter den, enjoy!


Elvis Perkins In Dearland – Shampoo


packning

mitt rum är packning, jag är packning, allt är packning. har tagit med mig för mycket, men å andra sidan vet jag inte när jag kommer hem igen. det är lite läskigt, men väldigt, väldigt spännande. idag börjar sommaren på riktigt, rätt in i midsommar och tätt följt av peace & love. nu är det bara skoj!

this world

i mina hörlurar ikväll, enjoy!

it's you and me now

hej datorn, välkommen till familjen! vi ska ha det skoj vi. framför allt jag.
imorgon går flyttlasset till hunnebo. jag har inte packat en pinal ännu. reder sig nog som allt annat. dessutom blir det nog lite mer fart här på bloggen. det ser vi fram emot, jepjep, superpepp!

skolavslutning



idag var det skolavslutning för leo, min systers son, charmtrollet på nedersta bilden. det firades med jättegod fika och mat på aroy. jag har inte riktigt tänkt på att jag inte kommer vara två gator ifrån min syster och hennes familj längre. det är lite knasigt. smilla visade även vilket smultronställe jag kommer totalmissa när jag åker. lyllos henne...

studenten

såhär nästan en vecka senare...



hela dagen gick till som den brukar göra, med champangefrukost, mösspåskrivningar, tal, avslutningar, kortegen, torgethänget, flakåkandet, middag med när och kära och en hejdundrande fest på kvällen som avslutades på plantis. allt detta givetvis i ösregn! men vi studenter var sköen inte bittra för det, utan hittade istället på roliga ramsor om skiten istället. det var typ den bästa dagen i hela mitt liv, inte ens regnet kunde sabba den och då är det bra.



champangefrukosten, jag och filip



våran klass som stod upp och grät när de sjöng all i need is you på avslutningen. gråter så fort jag hör den fortfarande..



våran kortegevagn. vi klädde ut våra lärare som vi såg ut på ållympiaden, eftersom vi faktiskt vann bästa utklädnad (viktigt!!)



anledningen till att jag först nu, en vecka efter fått tillbaka min röst... go megafon go!



vårat svintuffa brobackenflak...



världens bästa klass som stod på det!



och en jäkla dimma som kröp sig på senare...

egentligen har jag miljoner fler bilder att visa, men alla finns hos min syster. jag tror ni överlever, tror till och med ni tröttnat. facebook liksom...

balen blir ett helt annat inlägg. från den nya datorn, och med superfina bilder. stay tuuuuuuned!

Vet ni?

Vårat internet har pajjat, jag har blivit superförkyld och sovit hela dagen. Ändå är jag så himla lycklig just nu och de senaste veckorna har varit de bästa i hela mitt liv. Det bästa av allt är att jag har en underbar sommar att se fram emot och sen är det bara livet som står och väntar runt hörnet. Bilder o allt kommer när det kommer, jag ska ju faktiskt flytta för första gången i mitt liv i veckan. Nästan då, om hunnebo får räknas..

jaa imorgon!

säger som lou, imorgon smäller det. men nu är jag för trött för att ens tänka. hoppas mina klasskompsar blir glada för det dom får i alla fall. det tog tid, men nu är det äntligen klart. jag älskar spft08, ni har varit bäst!



studenten imorgon!

Studentfester, lusseålle, Olympiaden, Oslo, Köpenhamn, Backahäv, Beachparty, Ållecamp, Toga, studentfotning, studentlunch... och imorgon smäller det. Imorgon är det fucking studenten. Helt jävla sick, kan inte riktigt fatta det nu, vet inte om jag kommer göra det imorgon heller. Så sjukt bara.

Fan vad vi är bra!


holy macaroni

är jag inte full nu för tiden så är jag bakfull och just precis nu är jag det sistnämnda. igår var det ållecamp som gällde och vi hade som vanligt störtroligt. partybussen var med och grillarna tändes. bus gjordes och nattbad gjordes. natten verkade aldrig ta slut och kvart över 8 imorse somnade jag och jossen som två stockar hemma hos henne efter en delikat donkenfrukost.






här är lite bilder från backahävet i fredags. det blev häng vid panka och sedan ös hos anton.






på lördagen var det bara rise and shine för volleybollturnering på badet. skitkul dag som avslutades med ännu mera utomhushäng, mer fest hos lou, en snabbis hos systrarna eriksson och sedan massvis med dans på plantis. efter det gick jag hampan o abbe hem och kollade percy tårar. jag somnade efter första sketchen..






och igår var det som sagt ållecamp. har nästan bara bilder från morgonen, men för den nyfikne finns ju allt på facebook nu för tiden..

nu hade jag tänkt att ta tag i mitt störtkaos till rum. det ligger 1:a på mammas önskelista. jag ska bara samla liiiite mer kraft först. på återseende!

Studentpics



Studenttider

Backahävet gick av i fredags. Vädret och stämningen var på topp och helt underbar. Och jävlar vad folk drack, var ju dock ingen större skräll att byggarna tog hem det. Vi fortsatte vid panka, hamnade på världens fest hos Anton med alla studenter, hamna en stund hos Erik, var en stund på Terassen... ja vi var lite överallt men fest var det och taggning inför student!

Beachvolley och party var det igår. Folk spelade och chillade på badet med skön musik. På kvällen förfestade vi på fåraberget, hamna sedan här hemma hos mig och öste på med musik och hade det gött. Kom på en väldigt bra sång i ruset påväg ner till Plantis "IN MED BALLEN IMÅL" mycket vackert vare. Innan vi kom till Plantis hamna vi hos Eriksson där det var en jävla massa folk och party, träffa lite människor man inte sett på länge. Sen blev det Plantis, dans & fest med underbara studentvänner.

Idag kör vi Ållecamp, ska bli skitkul :D

Nu ska jag bjuda ut morsan på middag, tjo!

BACKAHÄVET



BEACHVOLLEYPARTY





Köpenhamnresa

Älskar livet just nu, älskar Köpenhamn. Vilken stad: vilka färger, vilken arkitektur, vilket folk, vilken fest, vilken stämning... helt galet bra stad. Köpenhamn ska bli mitt hem i framtiden, det är bestämt. Direkt efter Australien ska jag flytta dit & leva livet & cykla. 

I tisdags drog vi iväg med Media. Åkte färja från Helsingborg över till Helsingör, gick och kollade på konst i Louisiana. Var party i bussen vill jag lova. Lärarna gick loss och låten "Om sanningen ska fram" spelades varmt och DJ var den kände busschaffisen Ari Kamari. På kvällen gick vi ut och käka, trerätters på Jensens. Sen blev det öl på några sköna engelska pubbar med livemusik.

Igår var vi ute och gick i Nyhamn och Ströget. Sen var vi inne i någon askul museum/lekhus typ. Fanns massa coola och roliga saker. God mat käkade vi innan det var dags för mediagänget att bege sig hemåt medans jag & Rebecca skulle stanna kvar för en extra natt i Köpenhamn. Och oj så kul vi hade.

Vi drog oss direkt till Tivoli. Och jag trodde det aldrig men nu har jag åkt Vertigo. Sjuuuuuuuukt rolig karusell som går runt och runt i 100km/h. Var livrädd innan vi satte oss i den men sen var den bara helt underbar. På kvällen förfestade vi hos Rebeccas kusin Malin som förövrigt hade drömlägenheten. Gammal charmig lägenhet med högt i tak och stort fönster man satt och drack vin i och rökte från. Efter en himla massa vin gjorde vi Köpehamn och Ströget. Var musikfestival så stod jazzare och musiker överallt och jammade. Det var fest ÖVERALLT och jag & Becca hamnade på något gött uteställe, fick i oss alldeles för många shots och öl och tyckte livet var rätt underbart. Festen varade hela natten och jag & Rebecca skildes tillslut åt för att fortsätta natten med egna äventyr jag aldrig kommer glömma.





i dagarna

i måndags va jag lite med johan, abbe och henrik. vi sköt luftpistol, fikade på ålleberg och åt hemmagjorda hamburgare. det var en sån där eftermiddag/kväll som man bara mös sig igenom.



och i tisdags var det 10-dagars och en jäkla fest. (som om vi inte fått nog av det efter napa...) i alla fall var det hur kul som helst och jag haffade en mighty ducks kepa!



sen igår tog jag det bara väldigt lugnt och hängde med jossen på stan lite. oså bestämde jag mig för att åka till hunnebo för att ta det BARA lugnt mitt emellan alla fester.



...men så blev det självkart inte, utan direkt när jag kom fram till hunnebo igår bar det av till kungshamn för att kolla på invigningen av harrys. det var lika kul som alltid att träffa alla kompisar och jag längtar hur mycket som helst för att bara var här hela tiden nu.

idag ska jag verkligen bara va. bara göra ingenting och umgås med pappa, honom har jag saknat.

RSS 2.0