Julias 18år i Hunnebo

Haha, kommer inte glömma i onsdagsmorse när hela Julias släkt skulle komma och gratta henne. Vi sov i deras båt så det började med att någon dunka som fan på den. Julia blev mer och mer tjurig och skriker tillslut "MEN SLUUUTA DÅÅÅÅÅÅ" Mitt i allt tumult med Julias agressivitet och dunkandet på båten börjar hennes mamma gorma och sjunga "Och vi gratulerar....." Rörigt som få insåg Julia att hon kanske borde bli glad av att bli firad så allt blev frid och fröjd.

Under dagen sedan drog vi in och strosa på Smögenbryggan. Vädret blev ju bara bättre och bättre så vi har haft det sjukt skönt. På eftermiddagen/kvällen blev det släktkalas med kallskuret och vin. Tror nog Julles brorsa försökte supa ner mig där ett tag för glaset fylldes på så fort det tog slut. Kan säga att det blev en redig fylla den kvällen, och jag hade skitkul.

Blev en kväll med massa sköna människor, look-a-likes, dans, tro det eller ej, Björn Rosenström och fest. Hade skiitkul tills jag klockan fyra på natten insåg min plånbok var borta, med mina Skånebiljetter, fkort och bankomatkort. Lagom panik där.

Så igår morse åkte jag tillbaka mot Falbygden för att ordna upp så jag faktiskt kunde resa till Ängelholm ändå. Och det var det verkligen värt, hade en sjukt bra kväll igår med.

Förfest hos Amanda med massa saknade och sköna Ängelholmsbrudar plus en jävligt snygg och skön tjej från El Salvador. Fortsatte mot Helsingborg för öl, Hoffmaestro, ännu mer öl, house & dans. Efterfesten höll på hela natten och jag somna rätt skönt imorse.

Idag har jag, Amanda och Johanna varit tre pösar. Inte gjort ett skit, ätit mat, sovit och det har varit så jävla skönt. Nu kom dem tillbaka med bakis/förfest pizza och sen börjas kvällens festligheter.

Ha det grymt!

Ps. Min plånbok är tillbaka, så ni vet!

Living the dream



Älskar livet! Kommer inte se jobbet på fem-sex dagar och det känns så jädrans bra att vara LEEEEDIIIG.

Nu drar jag mot Hunnebo och sen mot Skåne & Danmark. Har dagar fyllda med 18årsfirande, Hoffmaestro, fest och underbara vänner.

Mumford & Sons



Awake my soul
Timshel
Little Lion man
I Gave You All
White Blank Page
Roll Away Your Stone
The Cave
Sigh No More
After the Storm
Dust Bowl Dance

hejdå oarton!



bjussar på en riktig avslutar grimars åt åldern 17. det har varit ett helsikes bra år, men 18 kan inte komma lägligare känner jag nu. så vi hörs igen när jag är myndig som man så fint säger det. för nu är det först jobb, sedan hunnebo med hela släkta + lou. efter det hem och jobba lite kvickt sen ut och dansa arslet av sig. hinns nog inte med så mkt upd. innan fredag skulle jag tippa på. mmh blir gött! PUSSKALAS!

sail away with me



har haft en av dom finaste helgerna på länge. åkte till hunnebo med johan och la familjen. vi åkte båt, kollade på solnedgången, såg massor av sälar, rodde över till en egen ö, sov i båten, solade sig torr på klipporna och bara myste. nu är det en tuff vecka på ingång, med mycket fest, mycket 18 års dag och mycket jobb. ändå ska det bli kul, jag har tid att ta igen mig. en annan gång. puss.

Cool, calm, collected

Haft en väldigt fin kväll hos Göransson. Käkat rätt mycket god mat kan man säga. Shit vad Viktor hade fixat till det. Två olika grillade kycklingar, pommes, potatissallad, tzatziki, sallad, några bläckfiskringar eller vad det var, vitlöksbröd & öl. Behöver inte äta på år & dag nu känns det som. Sen blev det en massa musik och en massa flum, det är härligt.

funderingar



här sitter jag en sommarkväll med en väldigt blond kalufs, precis hemkommen från göteborg. jag känner mig upprymd över roliga saker som kommer att hända. det är nog tusen fjärilar i magen just nu. vet ändå inte om alla fjärilar är fina. tror att vissa flyger omkring för att man är orolig att inte räcka till, att man inte längre är det som man var, att man egentligen inte är så viktig. vad vill man egentligen göra? frågan är nästan vad man inte vill göra. jag tänker att facebook är en jävla skitsida som får en att må dåligt över att alla andra verkar ha det så bra. jag har det bra, men visst känns det alltid som att just den där tjejen är lite coolare och har det lite bättre? då får jag en klump i magen. tänker att jag inte räcker till att det är just sådär som den personen är som man ska vara. vad är jag? och framför allt vad är viktigt? hur viktig är man egentligen?

fast å andra sidan, hur många skriver när dom har en av de tyngre dagarna på facebook vilka vet till 100% vad de vill göra? och hur många är i alla lägen så nöjda med allt att de aldrig avundas andra? då tycker jag man borde få en fet applåd.


idag onsdag

har jag ridit med min fina vän ida. sjukt kul. att galoppera fick 10 av 10 möjliga!



och nu sitter jag utmattad hos ida och kirrar lite blondt på min hjässa. börjar känna av att jag varit vaken sen 7 imorse, men laddar redan för imorn när jag ska till gbg och mysa te't med lite strosande och bio. annars äre bara 7 dagar kvar tills 18. egentligen 6, för jag planerar en tidig sänggång ikväll.

puss!

There's nothing more dangerous than a boy with charm

Idag är jag ÄNTLIGEN ledig, tjihoooo. Gårkvällen var mycket mysig med Martin. Hembakad pizza, kass film iofs men vad gör det när man kan mysa? Sen började vi denna dagen med en skön promenad och nu är jag iordningfixad för att dra mig mot Diana och Skövde för bio: Beck Levande Begravd.




apartystarter

Amii Stewart – Knock On Wood

man skulle levt då, det håller hresan med om i alla fall. jag lovar, efter ett samtal med lou och den här på maxad volym och man är redo för vilken pissig dag som helst! svårt att inte vicka på rumpen asså.

dumma dag!



dumma, dumma dag! kan inte ens måla en ful fisk fin. jag hoppas på att imorgon blir en bättre dag. saknar louise!

julja



oså för sjuttioelfte gången så önskar jag mig en riktig kamera. bara så ni vet. puss.

raindrops



nu ska jag ut och röra på fläsket. de du tränarcrille!

who are you to make me feel so good?



jag vet inte, men det här med att vara hemmafru är rätt utmattande. man glömmer bort sig själv i allt donande... eh eller så är jag bara jävligt slapp och har inte duschat på x antal dagar. fast vet inte som sagt.

känns lite som att livet börjar om 10 dagar. då fyller jag år och efter det är mitt sommarschema späckat. så jag unnar mig en icke bakissöndag till att göra aboslut minsta möjliga. lite av den hysteriska ångest klumpen i magen när man inte gör något vettigt när det ändå är skapligt väder ute väser lite, men har sagt till den på skarpen och intalat mig själv att detta är lugnet före stormen. en söndag att ladda upp batterierna helt enkelt.

så om någon förstod något utav vad jag ordbajsade där så tycker jag ni ska ha en fin söndag. det ska jag ha. även fast jag helst vill kramas med någon som har lika smörigt hår som mig just nu.

puss!

far&fläng



i måndags när jag kom hem blev det bestämt att jag skulle med till göteborg, så det va bara att packa upp och packa om. så i tisdags blev det en heldag på liseberg med en sexhövdad familj bestående av mig, johan, alblin, olof, cj och julia. hur kul som helst att känna det där tunggunget i magen igen. på kvällen blev det lugnt med film och pösande.

i onsdag drog vi och tittade på när julia vann en volleyturnering, sedan åkte vi ut med båten till en fin liten ö. det var helt magiskt det. spegelblankt vatten, sol och sälar. har haft några himla fina dagar med fina människor.

idag vart det halkan för min del och tror faktiskt det gick bra. efter det var det träning och handla som gällde. när man är själv hemma plockar man allt åt sig några fina vuxenpoäng.  

så efter ett försök till att agera hemmafru med allt vad det innebär (plocka i och ur diskmaskinen, laga mat, tvätta och städa) är jag helt slut. jag är inte klar med allt, men det kan jag gott ta imorgon. borde nog skriva en lista. bara för att.

natti mina fina!

Sweetest tastes



Amen tjaaaaaaaaa,

har spenderat dagen på jobbet och nu cyklar jag vidare för att träffa min vän och mysa. Puss

fint på kusten



igår var en väldigt fin dag. jag har återfunnit min röda converse som har legat på havsbotten sen midsommar, vi åkte båt och badade, slängde i ankaret och fick upp en tina med 7 krabbor, gick runt och tittade på stånden nere på byn, åt god mat och drack öl med vänner i öltält på kvällen. sedan stensomnade jag med två män i båten. alltså en väldigt fin dag.

idag är jag bakis, vädret varierar och ikväll ska jag till smögen och mysa på sea lodge med tyson. det kommer bli fint det.

nu: de tre gyllene c:en (cola, chips, choklad) och en bra bok.

PUSS!

Leva livet

I torsdags blev det nattpicnic med Martin och det var ju inte helt fel. Vin, kvarnen, öl, musik, natten, massa prat... Sen igår var det jobb hela dagen innan akustisk kväll vid panka. Mötte upp med Diana & Siljebäck så satt vi i solen och lyssna på duktiga killar som spelade akustiskt. Efter några timmar där kila vi ner ett gött gäng till terassen för lite tacobuffé. Vitlökssås i mitt <3. 

Efter terassen följdes kvällen av lite vinhäng vid kvarnen, lite cabbeåkande med Ida, lite vattenpipa & öl på Athena och avslutades med Sunes sommar med Martin. 


40 day dream


packar

nu ska jag packa min väska, duscha, sola mig lite brunare, jobba och sedan åka till hunnebo över helgen. kommer bli skitbra. det är sotekanalens dag och allt och jag saknar att hänga med lite sköna kustenbor. får se om vi hörs, annars får ni ha det megabra!


vi fick låna en ängel

idag var en tråkig dag. det var begravning för våran tränare mikael. man blir så ledsen när någon försvinner när de inte ens är gamla. han var ju så himla fin och glad jämt. man blir också ledsen när man tänker på hans familj som inte kommer få ha honom bredvid sig längre, inte vi heller.

det som är bra med mikael är att man bara har bra minnen ifrån honom. hur han kunde göra konster med sina fingrar, hur han skissade i sitt block hur vi skulle göra inför en övning, hans gamla dojjor som han var trogen tills vi gav bidrag till ett par nya som han ändå bara fick skoskav av. "fan tjejer jag skulle behållt de gamla, de fick jag i alla fall inte skoskav av". när han visade sin bamsetatuering och jag skrattade så jag fick ont i magen hela träningen. eller när jag kom på att han var så himla lik en kaskelott. hans skratt gjorde en alltid glad. man kände sig alltid så välkommen och uppskattad på träningarna. han visste helt enkelt vad som gällde bland ett gäng gnälliga tonårsbrudar.

nu kommer vi inte få ha mikael som tränare längre, men jag är så himla glad att jag fick träffa en sån fin person som honom. han var den som alltid hade glimten i ögat, en som man kunde skämta med nästan på gränsen till för grovt. han var helt enkelt världens bästa tränarmikael.


Musica

The National-Lemonworld
Rebecca & Fiona-Luminary Ones
Adrian Lux-Can't sleep
Sia-My love
Kidda-Under the sun
Anna von Hausswolff-Medan vi sov
Metric-Eclipse
Lynyrd Skynyrd-Simple man


1:a på önskelistan

(efter en fet kamera då...)



jag dör lite, jag myser till max och jag vill ha den till varje pris! sa jag att jag fyller år om 3 veckor?

jag ska bara synas lite.



enna nattsärk, en dansklänning och en fulsnygg kjol. kunde bara inte motstå den fulsnygga kjolen!


Veckans babe

John S!
93:a från Skövde som har otroligt vackra ögon och verkar vara en sjukt trevlig prick.
Att han har en go seglarbåt och är grym på vattenskidor gör ju inte det hela sämre ;)



Fin kväll i Götet med Julie

Fan vad fin kväll jag haft! Jag & frugan drog till götet för att se Eclipse. Kan inte annat säga än att den var grym. Bjöd på en hel del skratt och jag & Julie kunde inte sluta fnissa åt alla tjejer så fort han Taylor dök upp i rutan ropa "ååååh" "aaah". Kåta jävlar, haha. Nej men en hel del heta kyssar och heta scener.

Efter filmen strosa vi bara runt längst Avenyn och hamna tillslut i hamnen där vi satt & tjöta. Sjukt mysigt där alltså! Förstår inte vad folk gör hemma varenda kväll när det finns så mycket andra vackra ställen att se.



Anna Von Hausswolff

Idag på jobbet så hade jag på P3 som vanligt. Så hör jag en så jävla fin låt, sjukt bra röst och sån känsla. Så var det Anna von Hausswolff tolkning av Ingénting-Medan vi sov. Beautiful!


puuh

efter att ha krigat i uppförsbacken hem efter jobbet, var jag precis genomblöt. nej inte svettig utan blöt. speciellt i ansiktet. jävligt charmigt! eftersom allt är klibbigt just nu strosar jag runt i bara trosor. givetvis klibbar skinkorna sig fast på skinnsoffan. så nu tänkte jag ta en kalldusch, ta på mig något minimalt och dra till gbg med frugan. ber till gud att det är regionaltåg dit asså...

nattinatti

för en timma sen sa jag att jag skulle sova till lou. jag sitter fortfarande vid datarn och hon sitter nere och tjötar med victor. jag har fått en bra bok i handen med, givetvis från nörden. ska nog ta tag i det och tagga för imorn, för då äre upp och jobba.

ps. jag har sommarkänslor i hela kroppen. det är fint.

puss

schlongboarding




GRATTIS TATTIS!

idag fyller min bästa storasyster år! det firade vi med lite rosé, glass och jordgubbar.



älskar dig sis!

mitt sommarlov

vet ni? jag jobbar när det är fint väder och alla är på festival. så jag kände att jag var tvungen att göra ett sommarschema så jag ser vad jag har för kul saker att se fram emot. än är det långt ifrån klart, men det kvittar. det är till för att fyllas på. liseberg och skara sommarland saknas t.ex...


RSS 2.0