vinlördag


Dagens

MINUS. Busstrafiken. Jag hatar den där jävla 66:an, skiter bara i att komma. Det kommer lite snö och vips blir alla som kärringar. Skärpning busstrafiken!

Vädret. Man kan inte gå och man haltar och glider bara runt, inte okej. Kallt är det också. Och man blir våt i skorna, blä.

PLUS. En skön vecka med kul jobb, sett Sherlock Holmes på bio med Fiddern och gått en skön promenad med Alexandra.

Återigen dokumentären Hooked For Life, den är grym.

Den för mig in på P1's sommarpratare Per Holknekt, mycket intressant liv. Lyssna genom podcaster!



sakna syster, bli bjuden på pizza och vänskap

Jag känner mig lite ledsen. I lördags kom mamma hit till Oslo för att hämta Tina & hennes saker. Tina har nämligen flyttat till Falköping nu i två veckor för att hon sen ska ut & resa. Det rann lite tårar minsann, sjukt sorgligt och tråkigt att inte ha syrran inom några meters avstånd på lång lång tid. Var iaf mysigt med mamma här. Vi käka italienskt på Olivia & bara mös.

På kvällen blev jag bjuden på mat av Fiddern, det behövde jag tror jag. Vi såg filmen 50/50 och den rekomenderas varmt. 

Glad. Nu har jag varit ute & gått med Alexandra som jag inte träffat på evigheter. Kom in med massa ny energi. Dock sjukt trött i kroppen, huvudet är som smör. Så nu är det ljus, soffläge & en bra film som väntar innan sömn.


Lager, Tinas sista kväll och öl med Fiddern

Har jag börjat jobba på lager.Det har varit riktigt gött. Plockat och pillat lite, lyssnat på dokumentärer, ljudböcker & musik, nice.

I onsdags var vi ute och käka på en Indisk restaurang. Jag, Tina & hennes jobbarkompisar, Ketchup & Curry hette stället och ligger här på Majorstuen. Världens fulaste namn men sjukt gott och prisvärt. Mycket mysigt ställe som jag absolut kommer gå tillbaka till. Deras nambröd var to die for.
 
Igår blev det en torsdagsöl med FiddernThe brooker. Samtal om allt mellan dyr eller billig choklad, löpning och livet, mycket trevligt.Ikväll är det Tinas sista innan hon åker till Falköping för att sedan bege sig ut & resa. Buhu, känns lite sorligt och tråkigt. Vi ska iaf ha tacokväll här och bara mysa, älska helg!

Musica

King Creosote & Jon Hopkins-Your Young Voice
PJ Harvey-The Last Living Rose
Urban Cone-Urban Photograph


Holmenkollen


Jokerman


Musica

Woods-Rain On
King Creosote-Bats In The Attic
Arcade Fire-Culture War
Kurt Vile-He's Alright
Johnny Flynn-Kentucky Pill
Noah And The Whale-Waiting For My Chance To Come
Amanda Fondell-Hey Ya
Kendal Johansson-Blue Moon
Tegan & Sara-Call It Off
Capital Cities-Safe And Sound

heartbreaking med Justin Vernon

Otroligt vacker med Justin Vernon/Bon Iver-I Can't Make You Love Me



RSS 2.0