Valborg

Imorgon fyller mamma halvjämt, 45 bast blir hon! Nu ska vi ner på stan och köpa present till henne sen blir jag bjuden på mat av Martin och sen är det ju Valborgfirande som gäller!

Börjar kvällen hos Moa & Emil och massa gött folk med grill och bad i pool. KÖSS



vår ruset gbg



oså kom lappen, tur att jag ska till gymmet idag...

åh fredag!

idag är det fredag, jag har en lektion och ska göra ett engelskatal. sedan är det sköen helg. inte för att jag är särskilt slutkörd med inte ens 3 hela dagar i skolan, men ändå helg är alltid helg. ikväll ska jag nog vara med lou och bara mysa. vet inte om det blir halmstad imorgon, annars kör jag en valborg hemma i stan. jag känner mig så mysig ändå. hoppas ni hittar på något riktigt skojjigt!


flow



två studentklänningar beställda, varav en va rea på för dagen så fick den för 150 riksdaler. blir det den kan jag härmed utse mig själv till superfynarn eftersom jag även hittade min balväska för en tjuga på loppis. va i trollhättan med albin idag också, fick med mig en svart jumpsuit. den håller mamma på att svida om lite, kommer bli super på min klädstång som för tillfället ekar tomt eftersom alla kläder ligger på golvet...


sen kom den här tösabetans album ut på spotify idag, det tackar och bugar städkvällen för.



Veronica Maggio – Satan i gatan

påskdagen




jag och mamma körde myssöndagen med shopping i tanum (fick med mig en tjocketröja, ett par vans, ett par löparskor och två träningslinnen för 0 och ingenting!) och glass i hamburgsund på pipers där den är hemmagjord.



sen gick jag ner för att titta på solnedgången aldelles själv. det är något speciellt det där att bara få sitta och tänka och lyssna på vågorna som klunkar, måsarna som tjötar, en båt som puttrar förbi och se när solen blir en tung apelsin som försviner bakom horisonten. älskar att det på sista bilden ser ut som att det är olja på havet.

hoppas ni också haft en helt underbar påskhelg. nu ska jag ut och sola för det är 20+ ute och det gynnar ju brännan. bamsekraaam!

påskafton



det blev middag med familjen, kjell och maria till en börja med. kjell och jag på bilden. han är min extrafarsa, även kallad citatmaskinen. ni förstår säkert varför.

sedan blev det förfest med de inhemska kustenborna i en sjöbod på smögen för att sedan slira vidare till lagergrens. lite väl mycket schtek för min del, men ändå jävligt rolig kväll som avslutades med en vända på kanten för att sedan vingla hemmåt.

långfredagen





efter en seg dag på jobbet det blev grill hemma hos lou med massa gött folk och hennes fynd från festen dagen innan. en del blev bättre i gasen än andra, men ändå väldigt trevligt. man kunde ju sitta ute och äta länge innan det blev för kallt, nu är sommarn allt på väg.

skärtorsdagen

vi firade elin som hade fyllt 19 med cheezecake och trevligt sällskap. dimman blev tät som vanligt, men den artade sig ändå bra frammåt kvällen. kul! dessutom var det 50 dagar kvar till studenten.






standardposen med delar av klassen på djuren i skövde, är det 50 dagars så är det...



och dagen efter var man ett vrak som skulle upp och jobba kvart i 10...


bildinlägg 1 - pysselverkstaden

eftersom jag uppdaterat så dåligt och jag har typ 100 mobilbilder får ni se dom här i några inlägg tänkte jag. jag är sämst på att använda min kamera, men roligare med halvbra bilder än ingenting alls?

först ut är min och jossens pysselverkstad.



renoveringen av jossens friggebod pågår som pysselverkstad. eller ja vi drömmer om det i alla fall..

glad påsk

I fredags hängde jag helt impulsivt med syrran på förfest och sen blev det Skövde, Bogrens, Mummel och Husaren. Fylla, äventyr och jag kom hem med två helrör och öl, inte illa.

Igår hade jag & Martin fullt upp hela dagen. Åkte runt hela staden: hämta grill, stolar, handla grejer till kvällen, käka gött på Alfred, möblera om i trädgården och fixa & dona och bara mös. Var rätt kul att se en liten bil helt fullproppad med saker, såg ut som allt skulle rasa samman, det enda som fattades var att luckan skulle öppnas och allt flyga ut. 

På kvällen blev det BBQ-fest och vilken kväll. Sjukt kul och jävlar vad det såg ut idag men det fick det vara värt. Martin & Hampus stod iaf för underhållningen, inget snack om saken. Mattpiska, bögporr och lite rock is the shit. Tack alla som var här i vilket fall och gjorde natten till vad den blev. Ljusvandringen med truppen, cykelrace, grillad mat, volleyboll, drinkar i massor, champagne, dans, allsång, tända ljus, vår/sommarfeeling, fräknar..


har det bra

jag har det så himla mysigt i hunnebo. pappa kom och hämtade upp mig i hallinden och sen åkte vi runt med bilen lite överallt. träffade tyson och mathias, så himla kul. så tänke sätta mig med mamma ute i solen lite, sen blir de påskamat med familjen och gäster sen möta upp tyson och party ikväll. jag stormtrivs verkligen här och jag blir bara mer och mer övertygad om att det kommer bli den bästa sommaren någonsin i år.



Musica

Yelle-Safari Disco Club
Neil Young-My My, Hey Hey
Miss Li-Devil's taken her man


härliga vårdagar

Fredag: Födelsedagsfirande hos Ämli som blivit 19. Rosa och tjejiga drinkar var det som gällde. På efterfesten satte jag mitt i prick på darttavlan, ändå värt att notera.  Avslutade helgen med en underbar promenad med Karin då vi pratade om drömmar som kan bli sanna, åt glass i solskenet vid utsikten. Även syster har flyttat hem från Oslo så vi åkte ut på en riktig biltripp runt staden. 

Igår var det chillfaktor hos kusin Wirre då vi körde grill och vin och gjorde stört go mat i solnedgången och sedan tända tända ljus i mörkret. Tidigare på dagen var jag & Tina ute och gick en skön runda och hela dagen stekte jag och Rebecca i trädgården, sen avnjöt vi och Anna.P varsin glass i det göttiga vädret. Livet leker rätt bra va.

Nu ikväll fortsatte jag min grilltour. Denna gång hos Pia med jättegod kyckling och fint sällskap. Klockan är nu tre och det är väl så det ska vara på lov antar jag. Första gången jag ska sova själv på typ en vecka, så godnatt på er!




Neil Young-Heart Of Gold

helg



vet inte hur jossen får till det, men hon är i alla fall förjävla go!

igår drog jag och jossen en spontantrip till skara. vi skulle gått loss på slöjddetaljer men var där en minut över 2. dom stängde två. inte va vi bittra för det, gick loss på jula istället. investerade i en rattmuff och lite annat smått och gott. kvällen bjöd sedan på festligheter hos emelies växthus. det som skulle bli en lugn kväll resulterade i allt för många shots och en utgång och en plankning in på dagnys. över lag riktigt go dag som idag ska kompenseras med att bara ta det lugnt. det ska jag fasen unna mig!

water for elephants



jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på när jag skulle se den här filmen idag, men jag ångrar det inte en sekund. come to mama robert pattinson alltså! jag blev förtrollad. alla vi tjejer blev det. se den, se den, se den!

det är mycket

oj vad det snurrar i livet nu, fast det är skönt för allt verkar vara i den energigivande karusellen. igår anmälde jag och erica oss till vår ruset i göteborg, så den 9 maj kan ni se oss svettas loss i slottskogen. idag har jag sökt till en skola, gått på bio med fina tjejer, köpt balskor och ätit fredagstacosen. det är väldigt mycket impuls, men det är skoj. jag borde nog fortsätta med det. tror en skruv är lite lös i huvudet på mig, eller så mår jag bara väldigt bra just nu, med mig själv och med saker generellt. vännerna är det bästa och många utav dom finns i min klass.



jag tycker om dom så himla mycket och jag har nog inte fattat hur mycket jag kommer sakna dom. vissa mer än andra såklart, men alla är ändå så himla goa på sitt eget lilla vis. fan vad goa vi är rent ut sagt. älskar ni vi tar över marknadsföringen med larsa, äter glass med strössel och dunkar gamla hits i stereon. utan er hade de här 3 åren aldrig varit så bra. jag hade nog aldrig fått så många goa skratt och häpnadsväckande minnen och framför allt jag hade aldrig festat så hårt. tror vi sätter punkt där. för idag.

så till alla er som fått någon annan att känna sig på bättre humör idag och varit extra snälla, ni äger!

bustin down the door


Cage The Elephant – Ain't No Rest For The Wicked (Original Version)


pass the bucket



så himla fint filmat, så himla fina berättelser. denna gjorde mig tårögd och de andra är också kanon. got to love vans, so check it out!

imissu



fy sköen vad jag saknar dig idag louise!


hunnebostrand



vi stannade och åkte skejtboard, vi åt myste, vi solade, vi åt glass, vi åt god mat, vi skrattade, vi spelade spel, vi kollade disney, vi gick på anställningsintervju, vi blev berusade, vi glömde legetimationen, vi lockade håret, vi dansade och vi hade det sjukt trevligt.

tisdagsmys



jag har pysslat med en film från helgen och ska snart åka och jobba. ringde några viktiga samtal och plötsligt känns saker mycket lättare. tror det kan bli hur bra som helst. ja ni ser jag är en hormonstingslig tjej i mina bästa dar som inte vet varken upp eller ner ibland, men vem gör det?

hade jag inte haft allt det här förbaskade plugget bara så hade det varit helt jävla smashing nu!

Grum – Heartbeats [Radio Edit]

finsöndag med beccis

Lite sammanställning av helgen:
I fredags blev det käk och häng med Niko och Ämli innan Tina kom hem.

I lördags tog jag & Martin en långdag och åkte runt lite överallt. Blev en sväng till Skövde, en sväng på Djurparken (väääärldens sötaste getungar) och en sväng i hemtrakterna. På kvällen var det sedan 50årsfest för Jörgen, ännu mer fest och massa vin som gällde, lite bugg på det också.

Igår
slöt vi upp några styckna och bara promenerade i solen, köpte 20pack glass och bara götta oss. På kvällen blev det världens mysigaste häng med Rebecca på ett tak med utsikt över staden, prat, choklad och tända ljus.




Bob Dylan-It's all over now Baby Blue

Pepp

Ibland räcker det med ett samtal med en god vän så blir man lite gladare och fanny, citatmaskinen, sjöstedt gjorde detta kanon idag. Vi har gjort en deal, att följa våran hjärtan och inte tänka så förbaskat och eventuellt dra till tandådalen snart. Det kommer bli så jäkla grymt om det går, men ska inte ta ut något i förskott. Det löser ju sig! Kramis!

need to make up my mind

jag har aldrig varit så vankemodig i hela mitt liv tror jag. att få för står valmöjlighet gör en inte mindre tokig. det är så mycket beslut som ska fattas, val som ska göras och allt jag hör är att det är så livet är. fast det hade varit så mycket lättare om man hade lite vägledning. bara en liten knuff för att veta att man var på väg i rätt riktning. det snurrar så mycket saker i min skalle att jag inte hinner med att stanna upp, tänka efter och njuta. det här är ju den roligaste tiden säger alla och ja jag har fruktansvärt skoj, men det kommer ju något efter sen också.



Supreme – Det Löser Sej


den där jason kan sitt alltså.

dessutom hade jag ju en finfin helg i hunnebo. bilder kommer, när jag har tid då. har ju typ mount everest av plugg nu innan påsklovet...

vilken härlig dag



börjar dagen med att vakna en halvtimma innan klockan ringer, klarvaken. sätter på radion och sen har jag bara två lektioner. jag tror det blir en bra dag. jag har en bra dag i alla fall. (och bara för att jag sa så kommer det väl gå käpprätt åt helvete, men äh, shit happens!

vill bara permanenta mig, vad tror ni om det?

stoooooor kram till er!

what's up

imorgon bär det av till hunnebostrand med jossen, anders och kanske abbe. det är planerat o klart in i minsta detalj, fast ne nu ljög jag. hunnebopizza på fredag och grill på lördag det är la det enda som är spikat. ja just det ska ju på intervju på lördag också. så det hela ser ut att kunna bli en riktig mysig helg. jag behöver verkligen komma bort och chillaxa lite. har man tur blir det lite lördagsöl också med lite utgång. meeeeen, vi får se.

nu ska jag fortsätta titta på BB som jag egentligen inte erkänner att jag tittar på.



bara för att vi är snygga och för att jag saknar min fruga.


en liten onsdagslista

den kom inte igår, men här har ni en liten onsdagslista. vad mer? jo jag är mitt uppe i tokviktiga val, markenförsäjning med uglisarna, pluggkaos och hunnebo i helgen. det ser jag fram emot som bare den!

fast idag var också sista dagen på trandansen för min del. DIE tranor DIE! så nu var det sagt, nu ska vi bara håva in stålarna och åka på studenresa för dom. idag är det ju faktiskt bara 65 dagar kvar. waaaah! det ska jag fira med tacos med jossen. fy sköen vad jag sa möla!


vet ni?

jag har också en musiklista till er. det är mycket musik, men den är också som allra bäst på våren. fast först ska jag bara jobba 7 timmar.. blööö!



oså går dagens kompispris till jossen, bara för att hon är så förjävla skön!

IMPERIETmys



Imperiet-I hennes sovrum

"finns en värld
inget är förbjudet där
jag lämnar allting
om hon säger när"

California sunrise



Dirty Gold-California Sunrise

Musica



Dirty Gold-California Sunrise
Movits ft. Timbuktu-Na Na Nah!
Mark Ronson & The Business Intl-Bang Bang Bang
Promoe-These Walls Don't Lie
Yelle-Safari Disco Club

Gabriel & Castellon-Hit The Buttom


wohoooo!



till det som har varit en klump i magen på mig i flera veckor har nu släppt och plötsligt har det gått över till sjukaste glädjeyran. jag har fått jobb i kunghamn och ska på två intervjuer till i helgen. vad hände? jag är i chock.. och överlycklig det klart. hej bästkusten och hejdå pissköping! nu ska jag fira med en jävla massa bodypump!

a light of city



bakismys med norah



jag bakismyser med lite norah jones, golvmoppen och sf-kanalen. snart blir det lite donken och ännu mer mys med goa tjejer. tjejkompisar äger ta mig sjutton!

louise om veckan

Började på min praktikplats i måndags, designar annonser på FT, likie likie.

En dag kom min vän Tobbe och hälsa på. Vi åkte upp till djurparken och fick se två gosiga kossor, jättesöta var dem. Sen hooka vi upp med Jullan & satte oss vid utsikten vid Ålleberg och tjöta, fint det. Annars har väl veckan bara varit fin. Umgåtts med en fin man mestadels.

Fredagen bjöd på tacobuffé med Rebecca & Antonia. Tror aldrig jag smält i mig så mycket taco. Gott var det iaf. Kvällen fortsatte med folk hos kusin Wiktor.

Denna dag har än så länge varit jävligt bra. Upp i tid för att träna, god frukost, runda på Loppis och stan och nu ska jag på kalas med min sköna släkt. Och ikväll är det studentfest som gäller. 75 dagar kvar till studenten och paaaarty! Det är ju vår och för lite mer vårkänsla åker jeansjackan på! & för skoj skull lite plut på läpparna ;)






RSS 2.0