Sebbe 9bast

Benjamin var lika snygg som alltid, Sebbe var lika charmig som vanligt, Julia visa än en gång att hon är världens sötaste unge, Åsa gjorde mig avundsjuk med sin resa till Las Vegas, vi posa lite, ett vanligt kalas helt enkelt. På kvällen blev det lite häng.


Sebbe blev glad av presenterna.





tyngden på dalskidan älskling

den är min! nu jäklar är det tagg inför idre imorgon. dessutom ska vi till sälen v 1 också. kommer bli hur bra som helst!



fast det bästa med detta inköpet måste nog ändå vara att man kommer få se Lou på mina skidor uppe i idre. (hon har aldrig stått på ett par i hela sitt liv) = priceless!


lite juldag



1, 2: kusinligan och jag. blev man faster när man var 5 så blev man. jag tycker fortfarande jag passar in i det gänget ändå. vem vill bli vuxen?

3, 4: bröderna, mamma och pappa.

ohjee

fanny och lidköping idag, junken och shopping imorn, idre på torsdag. jag tycker jullov rockar!


Cornelis

"Balladen om båtsman Charlie Donovan"


Julafton 2010


usch

tur att jag fick en saftig morgonrock av mammie i julklapp asså, för fy i helvete vad bakis en ska vara. värt bakishäng hos albin idag i alla fall. nu ska jag stupa, hörs!

julafton



min julafton har varit stillsam, mysig och mättsam. julbordet satt som ett smäck och efter det var det kalle anka och inväntan av tomten. min syster gav mig 50 inslagna tior. "ja men om man önskar sig något så tråkigt som pengar får man faktiskt skylla sig själv" tack så mycket i alla fall. paketleken var i alla fall det roligaste. alla krigade om vinet och jag kammade hem en nummerpresentatör. precis vad jag behöver...

imorgon laddar jag för ännu en dag med firande, ännu mera släkt och KALKONEN! (godaste) dessutom blir det fest på kvällen och oj vad jag är laddad.

hoppas ni haft en fin dag allesammans!

GOD JUL

God Jul allihopa!

jag tar med mig kameran både idag och imorgon, eftersom det är julbord idag och kalkon imorgon. givetvis släktspäckat båda dagarna. sedan blir det ju fest också. åh! lite pirrigt. hoppas jag får många hårda paket och tar hem alla paket i paketleken i år!

Puss!

Leo 8 år



- alltså bara så du vet, så kommer tomten sent imorgon.

okej då vet jag Leo ;)

har inte så mycket julstämning. den får komma imorgon istället.

PUSS!

Dagen före dopparedagen

Hela rummet luktar vanilj, allt är städat, alla paket inslagna. Klädde precis granen. Allt är fint. Fått hem en jullåda från Osten med. Jag har det bra med min familj, min syster, mamma & jag. Dock saknas en person, men han finns med oss ändå :)


Bjussar jag på en mysig kvällslista!

The National-Fake Empire
Lasse Berghagen-Längesen
Kings of Leon-Pyro
Parken-Jag önskar att imorgon aldrig kom
Eldkvarn-Kärlekens tunga
Hellström-Jag vet vilken dy hon varit i
Simon & Garfunkel-The Boxer
The Tallest Man on Earth-The Wild Hunt
The Tallest Man On Earth-King of Spain


hugsforyoursoulandheart

Tumblr_ld9v35ttyr1qb5buto1_500_large

jag vill kramas hårt, länge och gunga i takt till det här http://rebeccafiona.se/blogg/wp-content/uploads/Polarpris-mixtape.mp3 från låten som börjar runt 2.30.

Julmys hos farmor & farfar

Idag har kusinerna på pappas sida varit ute hos farmor och farfar och städat (jag har rockat loss med dammsugaren till dansbandsklassiker & Cornelis, yeee) och pyntat julgranen enligt tradition. MYS.


godnatt



godnatt säger vi. tror grandiosapizzan satt som ett smäck ikväll. sista våra vänners liv med. bästa jag sett, hatar att det är slut. BIG love

/tjejerna

blubbliblubb, blubb

JAG HATAR SKOLAN

jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan.

jag tror jag har fått fram vad jag känner nu.

glida runt hänga runt låna pengar

jag har jobbat maniskt det sista, så därför tog jag och slog till rejält med shoppningen. så mycket att jag knappt har några pengar kvar. jag har ju 3 julkappar kvar... vad tänkte jag?



jag tänkte inte alls. jag gick på min otroligt festliga magkänsla och köpte ett par hängsleshorts mitt i vintern och allt annat som kom i min väg ungefär. en målarlåda till exempel. passa på att köpa en tavla nu innan jag blir känd, för de blir så fasligt dyra då...

heeeheee, skämt och sido. nu ska jag smiska in historian i alla fall. puuuh tråkigt!

götlaborg

idag styr jag min kos mot sydväst och till göteborg. där ska det inhandlas varenda julklapp till hela tjocka släkta, med gott sällskap. ska bli så gött att få komma iväg lite. sen får man se vart kvällen leder en, imorgon ska jag i alla fall överraska mormor och morfar. det ska bli så mysit!



trevlig helg folks!

Peace

-DIGGIT kom ut idag!
-Mitt & Rebeccas första radioprogram sändes idag (hennes morsa börja böla=(y)
-Haft svenskaredovisning om slang, jävligt soft
-Min & Rebeccas Afrikaredovisning blev BRA
-Igår kolla jag & Martin Tomten är far till alla barnen och drack glögg. KUNG, bästa julfilmen ever.
-Ikväll ska jag ÄNTLIGEN få träffa Karin, ska bli helt underbart. Så en kväll i Götet med massa mys blir verkligen inte fel.
-Och så kommer syrran hem, tjiho!

HA EN FIN HELG!


slalom

smaka på orden slalom, det har fan förföjt mig de senaste dagarna. blir bara roligare och roligare ju mer man säger det..

schlaalom!

Väntar på något stort

Parken – Väntar På Något Stort



det är något speciellt med parken alltså. hans röst liksom kliar gött i ryggraden. dessutom blir det bara bättre och bättre med åren. här har ni hela albumet.

en annan del av falköping

idag var min sista dag på praktiken på osten. kändes lite vemodigt att lämna gula villan och onsdagsluncherna med alex, men fick en rejäl jullåda utav dom med delikatesser (pappa blev överlycklig). tacksåhimlamycket!

sedan blev det thaimat och borde egentligen sitta begravd med böckerna, men finner liksom ingen ro. har mer lust att nöta våra vänners liv svtplay.



ps. dregglar en del...

ikväll



jag har gjort lite juligare på rummet, men inte för mycket. christmas lights är på i högtalarna och klasshunden som vi vann på ållympiaden mår som en gud som ni ser. ni behöver alltså inte vara oroliga förn.

annars är det lite tomt här ikväll. det är jobbigt att sakna. att inte kunna krypa in i famnen och be om att få bli kramad hårdare, bara för att man vill vara sådär extra nära. att inte kunna känna doften, eller att få den där blicken som får allt annat att stanna. det är bara några utav sakerna jag saknar med dig.

Christmas Lights



julstämning till er.

Lusseålle & Olympiaden

Allt var bara jävligt kul helt enkelt! Vi kom på en grym mediavisa, samhäll var värdiga vinnare och allt var bara väldigt galet, dimmigt & kanonkul. Första känslan av riktiga studenten! Nördar, here we go.


nya looken



har en ny look. den är jävligt ball. smutsbrun med olösligt hår... mmmh!

men vi kom tvåa i ållympiaden (första företagarna någonsin i final) och vann bästa utklädnad så de vare värt. värt att hänga i granen är också att SPFT08 kan vara den goaste klassen och ni gjorde denna kväll/natt/morgon svinbra! tusen tack till freddan med som vi fick vara hos och som ska städa efter oss grisar idag.

jag råkar även ha en tendens att somna i hundkorgar med...

Så mycket bättre och Göteborg

Helkväll i Götet hos Edward. Började hemma hos han med gott käk, vin & Så mycket bättre. Kvällen fortsatte på Järntorget där vi hooka upp med Eddes gamla vänner från Umea. Öl, prat, jag fixa världens snyggaste vurpa & en kille som kunde säga alla meningar baklänges & kvällen var gjord!


Så jävla bra!

taggat!

jag har gjort första svängarna i backen idag. var strålande väder och jag blev så sugen på att åka mer, men ikväll är det lusseålle och ännu mer peppt! så ska vila lite, fixa lite osv så hoppas jag att vi treor ses på dagnys ikväll. SPFT08, fullt ös medvetslös!


Tove Styrke – White Light Moment

det här är inte riktigt jag, men vafasen blir man taggad så blir man.

jobboholic

jag tror det växer purjolök och kattmat ur öronen snart, så mycket har jag jobbat det senaste. känns som det i alla fall. Idag körde jag dubbelt med både osten och willys. men man ska inte klaga, pengarna rullar ju fint in sådär någon gång i januari...

men är ändå lite avis på lou som får ha det fint i götet. blir liksom alltid lyckat där. jag tar min helg där nästa helg faktiskt. fast nu tänker jag mig godis hemma hos felix och maccan på ett hörn, så är min uppladdningslördag för lusseålle och olympiaden fixad. mmh taggat!



oså bjöd jag på en oldie, bara för att vi är så snygga där.

we never change


säger som louise. jag är en berg- och dalbana. ena stunden vill man hoppa av lycka för allt bara kan vara så freakkin fantastic, sen vill man bara bort och sova tills det blir sommar och sen blir man sådär härligt tillfredsställd. är det hormonerna som spökar? eller händer det bara så mycket nu att jag helt enkelt inte hinner sortera det i huvudet?

är det såhär livet kommer vara för alltid? eller äre bara toksnurrigt nu, med företaget, med jobbet, kanongänget, skolan, vänner och kärleken. jag vet ingenting nu. allt är bara snurr, snurr, snurr.

jag skulle vilja åka båt. sitta i fören på våran snipa och känna ljummna vindar i håret. höra havets brus och bara få vara med mig själv och tänka. när jag var liten sjöng jag låtar för mig själv där framme. jag fantiserade om pirater och om livet, om spännande bravader och äventyr. jag älskade det. jag älskar fortfarande det. min egen
slags terapi helt enkelt.

 


jag vill vara precis just där, precis just nu.




man måste gilla läget

mamma kom hem och sa att hon va sugen på pannkakor och soppa. jobbigt med en så nyttig mamma. så pannkakor it was!

sen skulle jag tralla in i mitt rum och möttes av det här:



jag vet inte när det blev såhär riktigt. jag har varit en enda röra det sista, mitt rum verkar också ha blivit det då. lyllos er att jag råkade trampa på kamerasladden så ni fick se (he he he) 

men min syster säger att det ser ljust ut för mig. att jag kommer bli precis som henne. pedant och precis lyrisk över att glänsa med sina städuppdaterningar på fäjjan. jag vet inte. kanske blir man sån, kanske måste jag hitta en man som säger åt mig att hålla lite snyggt. än så länge är det en olöst fråga...

det enda som är löst är att jag ska städa nu med basta. börjar misstänka vart alla trosor har tagit vägen...

hejvad pig jag är


Musica



Villagers-Twenty Seven Strangers
Villagers-That Day
The Tallest Man On Earth-Walk The Line
The Tallest Man on Earth-Over the Hills
The Tallest Man on Earth-It will Follow the Rain
The Doors-Break On Through
The Commitments-Mustang Sally
The Box Tops-The Letter
Rolling Stones-Under my thumb
Rolling Stones-Honky Tonk Woman
Rolling Stones-Gimme shelter
Nirvana-Lake Of Fire
Melanie-What have they done to my song
The Tallest Man On Earth-Steal Tomorrow
Fleetwood Mac-Black Magic Woman
Flamin' Groovies-Whiskey woman
Cornelis Vreeswijk-Somliga går med trasiga skor
Simon & Garfunkel-The Sound Of Silence
Simon & Garfunkel-Mrs. Robinson

Längsta mannen


hjälp!

fy sköen vad slut jag är. känns som all press plötsligt har släppt. igår blev hur bra som helst och jag ville nästan gråta när vi fick gå hem. jag och min fina uglifamilj. för jäklar var mycket stojj och stimm det har varit, men det har också lönat sig. tack till alla som ville vara med och som hjälpte oss, guld värt!

idag borde jag egentligen städa, men eftersom familjen tog sig en tur upp till stan och jag inhandlade ett nattlinne som går ner till fötterna, tror jag att jag stannar i det hela dagen. myssöndag: ON!


so far so good

idag kändes det lite som vi satte bland de sista spikarna i kistan inför lördagen, gött! det går faktiskt himla bra nu. saker rullar på och snart är det jul. det ska bli mysigt, även fast det kanske blir lite annorlunda.

jag är sugen på ett riktigt tjejmys, med mycket skvaller och snask. mmmh på söndag får det bli! dessutom har jag nästan glömt bort hur mycket kul det är framöver. det är nog väldigt bra.



så tog vi en oldie på det. måste bli bättre på att använda kameran...

Nu är det dags för livet att bli poesi

DIGGIT är KLAR, imorgon skickas den in för tryck, vääärldsbäst ;)

I veckan har det blivit pepparkaksbakning med Martin, jättefina & seriösa verkligen. Tycker iaf dem blev charmiga på sitt egna lilla vis. Sen har jag lekt med Fredrik, Rebecca & Diana. Varit ute och "shoppat" lite i Slutarp/Kinnarp och Fredrik har bjussat oss på sina grymma pannkakor., jag är fascinerad hur det kan bli så krämigt.




´



jullovsbilder



Förfesten innan Tequila.... Easy so far


Kalas för snyggingen Benjamin


RSS 2.0