galen natt i gbg, valand, scandic

Hade en grym kväll i Götet igår. Började med förfest hos Klara och så fortsatte natten på Valand. Det blev dansdansdans och en grym kväll. Det var också jäääävligt gött att vakna upp på Scandic med mina Växjöhomies och käka gratis hotellfrukost.

Kan vara den sletnaste människan på jorden just nu, och Rebecca ska få äran att vara med henne. Myyyssöndag på g!


jajjamen, japp, yes!



ah det är inte jättepoppiga bilder, men dagen var desto poppigare och man kan inte annat än älska göteborg då. först blev det lite cbjo-tittande, lite fynd på stan (love till nya kepan), god mat, häng hos goa klara och sedan utgång fram till småtimmarna. jag är sliten idag.

idag klockan 5 får man titta på hermionie, min systers hamster. det ska bli så kuligt!

Vi går ut och brinner upp i natten & skyller på våra fyllehuven

Oho för natten som skriker ja!
Oho för den där första gryningen i dina armar
Oho för att satsa det sista på mirakel
Oho när Kärleken är på din sida
Oho för den sista sorgliga drinken
Oho för hans leende
Oho för räddaren i nöden

Nu far jag vidare med Julle och de andra brudarna i Götet för en kväll fylld med CBJO-party. Fan vad bra det kan bli!


woopwoop

idag äre göteborg, cbjo, snygga tjejer och fest som gäller. är så taggad att jag smäller av. roligaste är att fanny & co kommer hem från norge och förgyller dagen ännu mer. nu är jag sen och måste fixa mig, hejjhejj!


puss



ingen var gladare än mig idag när morfar redan mådde bättre, 88 bast och en riktig jäkla fighter är han. och mormor är superrussinet nr 1 som är 1.40 med skor.

nu är jag hemma i falköping igen och ska plugga historia i ett skitstökigt rum. JIPPIE! men på lördag blir det galej och jag är supertaggad efter 2 vita helger i rad.

...

Är hos mormor i falkenberg nu. imorgon ska vi hälsa på morfar på sjukhuset. det är lite konstigt nu alltihop, men jag är så glad över att jag har en så himla fin familj. Dom är bäst!

visst e livet nåt så jävla vackert

mitt rum är kaos, jag luktar svett efter att ha viftat mina gamla handbollshöfter på gymmet och sverige behöver mitt stöd emot danmark. imorn är jag ledig så jag hinner plugga då. jag tare nog lugnt istället..

Timbuktu – Ta De Lugnt (Live)

heaven




på vägen hem från promenaden i söndags hoppade familjen in på loppis. (farsans bästa) där hittade jag en låda fullt med det här! PYSSEL i mina ögon. 250 spänn fick allt på och då fick jag två par glajjor på köpet. känns som en ganska go deal. love loppisar. nu ska här göras smycken!

lite för-vår kommer lastat



vi fotade lite när vi var ute på promenad. pappa speciellt, han är minsann ingen linslus han.

John Lennon-dokumentär


sommarjulia



det är mysigt här i hunnebo. hittade massa sommarbilder med. kan det bli härligare? i sommar säger jag bara. snart ska familjen ut på promenix och solen skiner. jag vill inte åka hem igen.

having a day off

idag är jag slut, men igår var riktigt rolig och temadagen är över. jag fick ett fyrkantigt paket på posten också så efter helgen kan jag också vara lika high-tech som alla andra. senare blir det jobb och bowling med klassen. imorgon är det kalas i onsala och sedan åker jag till pappa i hunnebo. det ska bli så mysigt! har knappt sett honom sen jul..

nu: ta en raggardusch!


morgonsim

Denna veckan har än så länge bjudit på mys. Igår morse drog jag, Anna.P & Siljebäck till badet på morgonsim med massa tända ljus och avslutade med bastu. Kom hem och åt en god lång frulle och mös ännu mer. Kvällen bjöd på käk, film, musik & bra häng. Nu ska jag snart dra mig mot Lidköping, hola!


pissdag

idag är allt så himla tråkigt. eller jag är ledsen, arg och grinig för egentligen ingenting och det gör mig också grinig. jag vill äta kakor och gråta till en dålig kärleksfilm, bara för att ha en ursäkt till att gråta. jag vill vara med en kompis som också är ledsen och klaga på livet rent generellt. jag har fanny med mig på skype, men vill ha henne här så vi kan ligga skavfötters och planera bus. imorgon är en bättre dag.


hide away



Laleh – Hide Away

ta mig bara precis just dit, just nu. för jag saknar dig.

ojskibojski

jag som skulle göra så mycket idag. spikat mvg i religion och städat rummet. har istället inte fått gjort något. är i något slags vakum här hemma. det enda som saknas är typ en rejäl bakfylla. tacka gudarna för att jag inte har det. jag har nog snart fyrkantiga ögon med. borde gå ut på en promenad, men vädret är krassligt. det är en ursäkt i alla fall.


Dancing the night away

Denna helgen kan ha varit den mest otippade. Blev en låååååååååång lördag. Började kvällen med Siljebäck hos Mr.Bergviken där det bjöds på kycklingwok och fruktsallad och mörk choklad till efterrätt, yummie.

Kvällen fortsatte med häng hos Anders med folk, lite häng hos Maccan där det var party och åter igen till Anders med nattmat, skräckfilm & Mästerdetektiven Basil mus. Medans dem andra fortsatte slumberpartyt hos Anders drog fyra pösar (ja, Becca, Fidde & Rickard) vidare mot busFidde där det blev någon slags crazydans/hoppa i sängen sådär på morgonkvisten. Klockan halv sju slockna vi alla ihop, som en liten familj sådär.

Avslutar denna härliga helg med lite pannkaksfest och Solsidankikande här hemma med några nötter ikväll. Så jävla bra att Solsidan är tillbaka, som vi längtat!


slumber party



det var slumber party igår. då vaknade man upp såhär. mästerdetektiven basilmus och jag vet vad du gjorde förra sommaren fick gästa oss igår. det var skoj. hojj!

A little more time


IMPULSKVÄLL i Skövde

Blev en riktigt kul impulskväll igår med kusin Åsa & Pierre i Skövde på Mummel och Bogrens. Avslutade med efterfest hos kusin Maria i Tidaholm. Tackar för det.


SMF-SuperMysFredag



+



+



+



mamma + ny mobil (eller ja om några veckor) + kinamat + bio. det har varit en supermysig fredag i skövde med världens bästa mamma. jättegod mat och en väldigt bra film på det. en ny mobil äntligen, no more tegelsten! hej teknologi!

nu ska jag lägga mig och sova jättegott. godnatt.

till alla håkan-stalkers

emma: julia du vet håkan hellström?
jag: haha jaa jag vet vem han är.
emma: hans fru du vet hennes bror bor i vartofta och då brukar håkan vara där ibland.
jag: asså, så vartofta is the place to be?
emma: yessss!

emma = vartoftalover

man kan väl förstå det när det är hennes hemort men....


r&f

oså lyssnar ni här.


sill och potäter

idag fick jag min nästan favvorätt. den ligger i alla fall topp 3. sill och potatis. sen har jag tränat också och tänkt över varför utländska bloggare lämnar peppande kommentarer hela tiden på våra tidigare inlägg. händer det er också? eller är det en högre makt som försöker tala om för oss att vi var bättre förr? dunno, men nu tänkte jag skriva lite på historian och sedan mysa ner mig sådär gött.



kan inte sluta garva åt dessa bilder. hur lyckas jag alltid se mest mobbad ut? hade detta varit lekis hade jag tillhört klabbet, no doubt!

Studentpardey tema: rock


zombie

jag vaknade bredvid en mör louise idag. kl 1. happ tänkte vi och låg kvar i sängen tills kl 6. sen åkte jag hem och åt och somnade igen. det var rock n' roll igår, det var det. men idag är jag en zombie. men det är väl smällar man får ta. tycker synd om dom som var tvugna att gå till skolan idag. njöt verkligen av att vara ledig.



mitt face kom inte med, men det tyckte väl jossen var en världslig sak.

rocknrollhejj



nu blire ös!

etthundrafemtio

idag är det 150 dagar kvar till studenten. 21 veckor. 1 vecka i åre, 1 vecka sportlov, 1 vecka påsklov och 1 vecka Napa. då är det bara 18 kvar!

så nu jäklar går jag påt ikväll, men först: bodystep!

Everlasting Shine Blockaz by wick-it


150dagars

Skolan har börjat, det känns faktiskt jävligt gött. Jag har dammsugit och gjort fint mitt rum, det känns också jävligt gött. Ikväll är det 150 dagars på Husaren, kommer bli helcräääääzy.  


rutiga rutiner


Outkast Featuring Scar & Sleepy Brown. – The Train - Main Version - Explicit

nu morgonmyser jag, sen ska jag plugga och efter det träna. säg hej till rutiner igen. jag vet inte vad jag ska tycka om det faktiskt.

fast nu ska jag försöka få johan att skypa lite.

have a nice one!

sälen i lite bilder



min kamera hängde inte med mer än en liten del av den långa fredagskvällen.

fredagen var helt klart den bästa dagen. jättebra åkning med fint väder, röjjig afterski för att sedan vingla sig hemmåt för att fixa sig i dimman. förfest med goa göteborgare och sedan ännu mera fest i tandådalen.

på lördagen var vi döda allihop och den blev som den blev, men ändå hade vi sjukt kul. jag skulle nog alltid vilja vara där.

i'm hoooooome

jag är hemma, jag mår bra och sälen var jävligt ball. ville inte åka därifrån, men på tisdag är det bara 150 dagar kvar tills studenten. det ni, det är ruskigt fint.

The train


impulskväll med Ragnarsson & Johansson

Föfäään, jag är bakis. Hade en jävligt impulsiv och kul kväll igår, tackar Moa, Emil & syster för det. 

Jag har ätit god söndagsmat hos farmor & farfar med en liten del av släkten. Nu är Rebecca på väg hit. Vi ska ha bakismys. Så det så!



Lou


lite släktfika


pöse

idag gör jag inte många knop. har en hel lista på saker jag borde göra och som jag måste göra innan ikväll. röra om i resväskan från idre som imorgon ska till sälen och sen städa lite och förhoppningsvis gå på bio med. sälen kommer bli riktigt roligt tror jag i alla fall. är så himla sugen på att åka bräda hela tiden nu. så från mig till er, en tagga igång video från idre:

taggaråå


(vi gjorde ett bra försök i alla fall lou)


Behöver lite kärlek från fel sort

När morgonen kommer ligger han i sängen 
Jag sitter vid fönstret och ser ut över ängen 
Te på spisen, cigaretten i munnen 
Det är vad jag lever för, vanliga stunder

jag är i kras

är smällförkyld och ensam hemma. hard life för en tjej som delat få kvadratmeter med 12 andra personer över helgen, men det är så det är. resan var helt enkelt väldigt knasig och mycket hände, men kul var det i alla fall och min bräda glider som den ska. nu taggar jag stenhårt för att bli lite piggare och lindvallen på torsdag!


Idre

Idre över nyår har varit helt jävla insane, galet och kul. Raketer har skjutits inne, mat i taket, stol har gått sönder, bastuhandtaget är sönder, dörrfönsterglas är sönder, brandlarmet har gått, Kalle fick åka till intensiven i Mora, Hampus har deckat i duschen, twice... bara för att dra några exempel. Helgen har varit fylld med bastu, fest, sköna människor och skidåkning. Första gången jag åkt skidor i hela mitt liv och det roliga är ju att det gick bra! Galet nyår check.  

Avgång kl 5:00 och första ölen öppnad.

Tog ett jävla tag att hitta pisseplats till Hampus och väl där står en hund och skäller på han, hårt liv.


Första kvällen, tacokäk

Yee, såhär sluta första kvällen för Hampus.




Fylle-Grönborg 1

Fylle-Grönborg 2


Albin i full färd med att torka taket



RSS 2.0